Poradna duly
Jana Čurdová
To víte že vám napíši. Mám trochu strach, ale to je asi normální. Co?
Ahoj,
Stejfko - drž se a budu na Tebe myslet
Všechno zvládneš, neboj se jsi holka šikovná. ![]()
No, jinak holky pomalu mi to začíná docházet… to jsem rychlík co ???(ha,ha,ha) ![]()
Pěkně se opatrujte a pravidelně hlašte stav … už začíná jít do tuhého.
Anel a Lucinka by mohly jít domů ve čtrtek… nemyslíte ??? Když budou Ok.
Holky,
na Nikolku mám tel.číslo já. Myslíte, že jí mám napsat jestli je OK ????
Abych jí neotravovala ??? Co myslíte ???? ![]()
petas kludne jej napis jednu sms, myslim ze ked nebude chciet alebo moct odpovedat, tak nenapise ![]()
Cauves
Stejfo to je normalni ze se bojis, ale ono to tak hrozny neni a brzy na to osklivy zapomenes a budes si pamatovat uz jenom ty hezky veci
Petas ja myslim ze ji otravovat nebudes, kdyz nebude chtit tak nemusi odpovidat.
Poly to mi taky pripomina, ze mi kleslo bricho nekdy pred tydnem, ale dr. rikal ze se mu zda o tyden starsi nez myslel
(podle mereni). Mno doufam ze jeste chvili vydrzi i kdyz poslici moc prijemny nejsou. Jeste musim ve ctvrtek ke kadernici a zapomela jsem koupit dudliky a odsavacku a lahvicky
a urcite jeste neco, ale dneska nikam nemuzu pac mi je zle (hrozna ryma a krk a oci klasika)
Zacinam panikarit ![]()
Ahoj,
Stejfi asi se všechny tak trochu bojíme, ale ta radost potom za to asi stojí. Trochu bolesti se dá zvládnout, hlavně aby bylo vše jak má být a žádné jiné strasti. Alespoň to budeš mít za sebou a už nás nezkušené budeš moci pořádně informoat, jak to probíhá
.
Holky, jinak jeden dotaz, jaký typ odsávačky kupujete? Já zatím žádnou nemám, poradili mi, že až po porodu, abychom věděli, jestli vůbec bude co odsávat.
Díky za typ a držte se.
K
dobre dopoledne
![]()
stejfo-taky drzim palce. strach je urcite normalni,ale ty to zvladnes
![]()
kakaco-taky zatim odsavacku nemam, budu kupovat, jen kdyz bude potreba. v dnesni dobe to neni problem.tip jsem si moc nezjistovala,ale asi bych slado rucni od aventu. to mi prijde osvedcena znacka. to by mohla poradit verca, ta odsava
Stejfo mit strach je naprosto ok a normalni vsechny tady plasime asi. ![]()
Petas myslim ze nikol se vubec nebude zlobit.Zkus to. ![]()
katko taky budu odsavacku kupovat az budu vedet jestli budume kojit nebo ne. ![]()
tak se zatim mejte,myslim na vas vsechny. ![]()
ja teda odsavacku mam , ten isis od aventu
, skusala som to nasucho a bolo to celkom zaujimave
ked nebude chciet mala tahat, tak budem aspon odsavat
teda tak si to ja predstavujem
a este rozmyslam ci si ju nezoberiem rovno do porodnice, aby som sa nastartovala sama
![]()
Tak jsem právě poslala sms Nikolce. Uvidíme jestli se ozve. Doufám, že je s ní vše OK !!!! ![]()
SMS služba :
Nikolka píše : mám trošku trápení, na monitoru byl nějaký problém se srdíčkem, tak jsem na cestě na porodní sál, kde mají lepší monitory. Ale říkám si, že kdyby byl problém, tak by mě nepustili domů. Snad to bude v poho, moc děkuji za sms, potěšilo mě to a jak to půjde, napíšu.Nikola
Takto mám napsala … moc,moc, moc jí držím palce.
Snad to bude vše OK. ![]()
Ach jo holky..Ja asi uz poletim do skoly.Nikce drzim palecky naprosto ji chapu taky jsem mela obr strach po tom pade tak to ale musi byt dobry.Drzte se. ![]()
Taky doufam ze bude Niki s malou v pohode
Ja tu odsavacku chci elektrickou, myslim ze je to i ten isis od aventu jak psala misurda, pac me minule hrozne stvalo jak jsem to musela porad mackat (no to zni divne, ale ono pul hodiny to vydrzet
) , ale hlavne ze mi pohohla od bolavych prsou (se mi strasne nalili a malej to vsechno nebyl schopnej vypit
)