Poradna duly
Jana Čurdová
Katko nakonec rodím v Liberci. On mne tam poslal doktor,že kdyby se náhodou něco dělo s miminkem, tak že jsou lépe vybavený. No to je asi jedno, hlavně nech je zdravá.
No je pravda, že liberecká JIPka je lepší. Teď jenom pořádnýho doktora. Ale asi od prosince je v LB nový primář, určitě tam zvedl morálku v týmu.
Ten první dojem nebyl špatný, no uvidíme. Doktora neznám, ani nevím kdo mne vyšetřoval ale bylo mu tak maximálně 40.
Ahoj, holky,
řeknu Vám, tady se ale dějí věci ![]()
Stejfo, moc a moc Ti držíme palce!!!! Uvidíš, že všechno dobře dopadne a jak se Ti uleví, ať ta voda z těla odejde a jestě navíc budeš mít mimi v náruči ![]()
Tak se drž a dej vědět!!
Jinak holky doufám, že se máte dobře. Já tady mám mamku, tak jenom vždycky přelétnu, co jste napsaly a zase běžím…
Mějte se krásně a držte se!!!!
Cauves holky,
teda ja jenom koukam co se deje ![]()
Stejfo drz se, ja jsem po hamiltonu zacala asi za tri dny, zacala mi odtekat plodovka. Budu drzet palce at se to rozjede.
Verco ty sis teda prozila, si silna zenska a preju tobe i Davidkovi hodne zdravi, stesti a spoustu lasky do zivota
Na me leze zase viroza co prinesl manza z prace
tak jsem si dneska dosla aspon na pedikuru aby mi trochu namasirovali moje opuchly nohy ![]()
ta Niki se opravdu nejak dlouho neozvala, snad je vsechno ok
Děvčata přeji hezkéj večer. Vůbec mi není dobře. Úsplně jsem zapomněla jak jsou menstruačné bolesti nepříjemné. Mám pocit, že mám horečku. To bude asi ta sugesce.
Nikol co je s tebou? Děláš nám starosti.
Hezky se vyspěte a díky za podporu. ![]()
verco- musim rict, ze si moc statecna holka. to je scena jako z filmu, a i se stastnym koncem
![]()
stejfo-vypada to, ze by si mohla byt dalsi s mimi. myslim na tebe a drz se
ty bolesti by mohli byt jak pise gissele, ze ti to zacina.kamoska to mela presne takhl-jako silne menstruacni bolesti. tak se drz!!!!
No nazdar holky!
Tady se to teda fakt rozjíždí. Každou chvílí něco jiného.
Stejfo, držim palce, ať to máš brzo, rychle a bezbolestně za sebou.
Já jedu dělat účetnictví,tak sem zaskočím zase až odpo, doufám, že budou novinky!
zatim pa
Ahoj holky. ![]()
Stejfko drzime pesticky neboj vse dopadne ok.Hlavne nam dej vedet. ![]()
Co je s tou Nikol nema na ni nikdo kontakt?Ja ma na ni icq,ale je offline.Tak nevim co by s ni mohlo byt. ![]()
Holky davejte na sebe pozor my jdeme dnes do skoly tak budu uplne na trni co se tady bude dit. ![]()
Tak se mejte a ja louknu pak co se deje. ![]()
hezké dopoledne děvčata, zdravím Vás ![]()
Dnes jsem se po dlouhé době dobře vyspala, tak snad to bude i nadále stejně.
Stejfi- mrzí mě, co se stalo, ale jak jsi sama psala, jsme holky krev a mlíko a musíme něco už vydržet a stejně už s tím nic nenaděláme
. Musela jsi z toho být dost v šoku a manžel určitě taky měl strach. Moc na tebe myslím a držím pěstičky, ať jsi ty i malá prdélka v pořádku a ať to máš už rychle za sebou a hlavně bezbolestně.
Určitě se potom ozvi, co s tebou je.
Lost- ty jsi blázínek s tou školou, já tě tak obdivuji, že máš tak pevné nervy a zvládáš to
.
Macka- já sleduji, že už se termínu taky blížíš, bříško ještě dole nemáš?
Mě teda už pokleslo před 2týdny a to jsem v 36.tt, tak snad to ještě ty 2týdny s malou vydržíme. Zítra jdu na kontrolu, tak budu zase o něco chytřejší.
Holky, buďte na sebe móóóóóc opatrné.
Hezké dopoledne holky.
Tak jsem volala do porodnice a výsledky jsou dobré až na kyselinu mléčnů. Takže se balím a zachvilku vyrazím. No jsem zvědavá, co budou se mnou dělat. Bolesti mám pořád stejné, v noci jsem nemohla spát. Všechno mne bolelo. Držte se tady a nepospíchejte. Petr je v Praze, tak čekám až dorazí domů. To je jak naschvál.
stejfo tak ty tam zas musis?
to kvoli tym vysledkom?
no v kazdom pripade ti velmi budem drzat palce , nech to mas rychlo a bezbolestne za sebou a dufam, ze nam zasa das vediet co a ako ![]()
drz sa!!!!
![]()