Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
450
20.2.08 12:35

Ahoj holky

Stejfo gratuluju preju brzke zotaveni :srdce:

holky koukam ze uz tady nikdo ani poradne nespi, se priznam ze ja taky ne, uz to nejak nejde se proste pohodlne vyspat, manza se porad pta jestli mi je zle z ty virozi, ale vzhledem k tomu, ze me silene boli v krizi, leva noha a v rozkroku jako by me nekdo nakopal takze chodim jak kdyz mam v gatich na nejakou virozu nemam ani pomysleni :lol: :lol: (ryma je fakt brnkacka)

Niki jsem rada ze ses ozvala a drzim pesti aby vse dobre dopadlo, mmj. muj posledni monitor byl uplne k nicemu, pac jsem tam s malym, protoze mu zrovna pichali ucho (no to az po tom monitoru), ale asi jak jsme porad neco delali tak to bylo uplne na nic :lol: kazdopadne na monitoru muzes byt jak chces lezet na zadech, v polosede, v sede, vleze na boku je to asi nejpohodlnejsi, me dost vadi monitor v sede pac mam pak pocit ze me to moc tlaci

Werco diki moc za seznamek a Petas tobe za zpravy :)

Macko jsme na tom tak nejak stejne, nastartovat tohle telo mi take trva ponekud dele :lol: , dneska jsem to uz ale nevydrzela a namazala jsem
si zada voltarenem a musim rict ze sice chodim jako kachna, ale ten kriz
tolik neboli :potlesk:
jak se to malicky dostane spodem ven taky uplne nechapu, ale vzhledem k tomu ze uz jedno ze me touhle cestou vylezlo tak to mozny je 8O , ale jak to netusim pac si z toho tam moc nepamatuju prej je to nejakym hormonem asi maly zazrak prirody :D

Jejda zase roman pardon, se nemam kde vypovidat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
20.2.08 14:09

Jen povídej, Gissele, já myslím, že i v tomhle jsme na tom všechny stejně :-)

Werčo, koukám, že Tobě se ten metřík taky pěkně krátí :-) Mně už zůstalo na seznamu jen pár věcí, které musím udělat a říkám si, že až je udělám, tak se to určitě rozjede… Jedna z nich je ale úklid celého bytu. A tu činnost tak nenávidím, že budu asi přenášet jako slonice :-D

U nás v práci nás bylo najednou 9 těhotných - teď přibyly další, ale převaha byli chlapečci. Holčičku jsme tam očekávaly jenom dvě. Teď se možná skóre mění. Prý je to ale dobře, že se rodí holčičky, když je víc kluků, tak prý hrozí válka :-) (to je nějaká lidová moudrost).

Jdu začít pomalu likvidovat ten šííííílený nepořádek, který tady doma mám, tak mi držte palce!!!

Těším se na Vás zase večer… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
20.2.08 15:16

Nazdar těhulky a maminy :-)
STEJFI- obrovská gratulace :srdce:. Drž se i s malou. Císař je pěkná pakáž, ale dá se to vydržet. Opatrujte se děvčata.
Tak se hlásím z KO. Dopadli jsme myslím si, že dobře. Mrzí mě, že mi malou už nezvlážil, ale prý se to ke konci těhot. už nedělá až ke konci porodu. Teď nevím, kdo se ptal, ale mimísek se váží tak, že se změří obvod hlavičky a délka steh. kosti a z toho mu vyjde výsledek váhy, jak to dělají nevím, ale takto se to počítá. Jsem zatím uzavřená, ale čípek se mi krátí víc a hrdlo mám už změkčené, ale malá je ještě dost vysoko, tak se prý na porod nechystáme. Doufám, že nedopadnu jak sestra, té řekl, že to na porod nevypadá a večer jela do porodnice :-D. Na monitoru jsem neměla k mému překvapení žádné kontrakce, z čehož jsem byla mile v šoku, minule jsem jich měla 5, tak jsme prý holky šikovné. Bříško mě taky pobolívá, tak nevím jestli jsou to poslíčci nebo ne, ale je pravda, že to je delší dobu ta bolest a ne krátkodobá a opakující se, tak jsem zatím v klidu.

Tak se zatím holky opatrujte a dávejte na sebe pozor, jdu si uvařit čajíček z maliníku, dnes poprvé, tak jsem zvědavá na tu chuť, když si ho tak pochvalujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
20.2.08 15:32

Ahoj holky,

já jsem taky po KO. A ani u mě se nic neděje. Naštěstí. Uzavřená, CS 5. Taky se u nás nic nevážilo a neměřilo, akorát mi sestřička odebrala 3 zkumavky krve, až mě z toho začla brnět ruka. Zítra ten porodopis, tak uvidíme, co se dozví tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
20.2.08 15:34

STEJFI!!!! GRATULUJU! MÁŠ TO ZA SEBOU, TEĎ UŽ TO BUDE JENOM DOBRÝ! MÁM MOC MOC VELKOU RADOST!!! AŤ JSI CO NEJDŘÍV ZASE FIT!

A propo: Jak dlouho ta Stejfa rodila? Nevíte kdy šla do porodnice? Je to neuvěřitelný. Poctivě toho svýho chlapa o všem informuju (kupodivu i jeho zajímá, co se tu děje - na Davídka koukala usmíval se jako měsíček), aby si uvědomil, že už je to skoro tady… já zatím nemyslím na nic jinýho než na ty miminka který jsem viděla, jak to byli nádherní uzlíčci, jak to miminko začalo plakat. Je to krásný… všechno ostatní z hlavy pryč!

Já mám pocit, že mi břicho zase kleslo. Před tím jsem to tak neregistrovala, ale fakt se mi chodí špatně do toho krpálu co tu máme, prsty mě táhnout docela dost, prsa tečou jako vzteklý… na to břicho bych si mohla postavit hrneček a manža mi řikal, že teprv teď mám tu těhotenskou chůzi :lol: . Tu kolíbavou. To jsem vůbec neměla… No holky, je to prostě za pár…

Všechny se držte, hlavně ty, co už to mají za sebou Stejfi, Verča, Anel . Ty teď budou potřebovat hodně psychický podpory. MYSLÍME NA VÁS! A s každým prdnutím pište! Jsme napnutý jak dráááát!

Akaco, Gissele - díky za starost :oops: - všechno bude dobrý, jen nesmíte být srabíci jako jsem já :oops: :roll: … Stejfa napíše a já mám chlupy v pozoru jak kdybych stála vedle ní… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
20.2.08 15:35

Báro gratuluju k dobrý KO. Ještě že mě nebrali krev… doufám že se to u mě nechystá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
20.2.08 15:53

Ahoj, no konečně jsem tady a samé dobré zrávičky!!!!!

Stejfi, moc, moc, gratulujeme a Verunce hodně štěstí a zdraví do života. 

My jsme také po KO. Zdravé jako rybičky, čípek se konečně začal zkracovat, ale hlavička je ještě dost vysoko. Snad za ty dva týdny sejde níž, jinak budu pořád melounek. UTZ také v pořádku, prý má malá dlouhý nohy :lol: (po taťkovi, ten má nohy jako modelka), Váha 2700-2800 g. (u nás měří váhu také obvod hlavičky, obvod hrudníku a délka stehenní kosti). monitor byl zase o honění srdíčka. Malá skotačila, pořád mizelo srdíčko a já ho naháněla celých 20 minut.

Dneska je krásný den, do toho kontrola v pohodě, další mimi, mám velkou radost. Ráno jsem šla na tu jogu a potom jsem doma po O vytuhla na hodinu, úplně zničená, ani jsem neměla sílu se svlékat z věcí. Tak jsem si koupila koblížky a jdu doplnit cukr.

Hóóólky zlatý, mějte se a pa
K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
20.2.08 16:07

Akaco - tak gratuluji k úspěšné kontrole! Je to dobře, je je to v poho… mě ten monitor taky moc nejde. Oni nechtějí, aby miminka spinkali, tak s nima lomcujou a když se hýbou, tak jm to srdíčko utíká. To byl přesně můj případ. Myslím si, že proto se jim to nelíbilo… a za týden znova. Nechápu to… mě to hledali taky těch 20 min, ale to je celý monitor… :? :? :? Tak pa, běž odpočívat a já zase něco popracuju, aby byl klid :roll: . Tak pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
20.2.08 17:12

Ahoj holky,
především gratuluji všem k úspěšným kontrolám … to je moc dobře. :lol:
Werčo - jsi poctivka… jak doplňuješ seznámek … jsem moc ráda… je to pro mě krásně přehledné…šikulka :wink:

Jinak mi dnes dost poskakuje pupek … jsou to docela rány a cítím „dole“ takové jako stahy nebo co ??? Někdy to i zabolí, ale néé zase nějak moc ??? Tak nevím ??? Možná, že se u nás taky něco pohne ??? Ráda bych ještě vydržela 2 týdny a pak je mi to šumák :lol: Uvidíme, holt děti už si dělají co chtějí od začátku. :roll: Jinak z prsou mi nic neteče!!!???
Tak doufám , že po porodu nastartuji. :?:

Mějte se jdu si odpočinout. pa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
20.2.08 17:35

Stejfi, moc moc gratuluji k Verunce a přeji hodně zdravíčka a štěstíčka do života. Držte se holky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
20.2.08 17:44

Hezky vecer preju :D

koukam holky ze jste po kontrolach a vse ok to je supr :)

Niki :lol: kdych mela psat s kazdym prdnutim tak se od kompu nehnu :lol: :lol: hele ale to dame, sme zensky, silnejsi pohlavi my na to proste mame :pankac:

Dneska jsem byla jeste s Milisem na nakupech (i kdyz musim rict ze je to celkem narocny) poridila jsem si tu odsavacku a ohrivacku :wink: ale zapomela jsem sterilizator 8O sem pako, no hlavne ze jsem si koupila novy boty 8O (tenisky meli v Niku celkem hezky a pekne drzej nohu, takze me ani neboli) holt aspon sem si udelala nejakou radost, ale prijela jsem tak vyrizena ze uz si dam asi jenom nohy nahoru

Jo holky taky jak vam spadlo bricho tak vam padaji ty tehotensky kalhoty? Me to strasne vzteka jak mi porad sjizdej dolu. Takze chodim vsude v teplakach, ono je to vlastne celkem jedno, i k doktorovi :lol:

Petas tim se vubec nestresuj to prijde po porodu, me taky nic netece, jenom kdyz si zmacknu trochu bradavku tak se tam obcas udelaji kapicky, ale ne vzdycky

Akaco jak zvladas tu jogu? Ja se snazim trochu cvicit, uz spis jen tak na protazeni a abych nebyla cela zkracena, ale uz mi to da celkem praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
20.2.08 18:23

Gissele, celkem to ještě ujde. Některý protahovací cviky už nezvládám, ale to co je posilovací to s výraznějším funěním jde. Jenom to bolí víc, než kdy jindy.

Psala jsem Stejfce gratulační smsku, moc pozdravuje, je na kapačkách a o malou se zatím nemůže starat, ale poslala mms s fotečkou. Verunka je krásná :lol: :lol: :lol: škoda, nemám kabel z tel do PC, abych sem mohla foto vložit.
 K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
20.2.08 21:37

Stejfa - ježiš - chudák! Snad to bude brzo v poho. Až nabere sílu, určitě se o Verunku postará… teď asi ať hlavně odpočívá, ne? No a co se děje s kojením? To asi jo, ne? :oops:

Gissele - Jo ženský… nedovedu si představit, že by měl rodit můj chlap. Ten se tak bojí nemocnice, že si nešel sednout ani vedle mě, když jsem měla kapačku, aby si semnou povídal, že se bojí - chápu, že nevěděl do čeho jde, ale vždycky je lepší jít a kdyžtak odejít než nejít a pak dovnitř to jde už těžko… no je to moje trubka, ale teď už to ví :lol:
A o těch kahotách mi nemluv. Já se nabalim, aby Terezka měla teplo a pak když si ty kalhoty dávám nahoru, tak si hrnu vrstvy, který mám přes ty kalhoty… Vím o čem mluvíš :lol: :lol: :lol: - fakt mě to vytáčí… jsem jak těžkej skejťák s rozkrokem u kolen :roll: :lol: :lol: :lol: … v poradně jsem viděla těhuli, která měla normálně svoje džíny… nechápala jsem a tiše jsem záviděla… ale neboj, za chvilku je slíknem… :cry:

Petas - zrovna dneska jsem nad tím přemýšlela, že jak se tam mele, tak když kopne, docela to v podbřišku zabolí. a když jdu (našlapuju), tak mě to taky v podbřišku docela bolí, ale když jsem v klidu, tak je to dobrý… taky jsem si řikala co to může být, ale nějak jsem to neřešila, když to vždycky přešlo… a vlastně kontrakce jsou jako silnější menstruační bolesti v podbřišku, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
20.2.08 21:42

decka gratulujem vam k uspesnym kontrolam, vidim ze si na dalsie babo asi trosku pockme :lol: :lol: :lol: aj ked clovek nikdy nevie :lol: :lol: :lol:

poly ved mne ju tiez meral podla hlavicky , bruska a stehennej kosti, ale katka bude mat kratke nohy, tie vychadzali na nejaky 34tt :lol: :lol: :lol: ale ona nema mat po kom dlhe nohy :lol: :lol: :lol: ja uz sa neviem zasa dockat pondelka, ale ked zistim ze mala povyrostla asi sa vrhneme na nejaky ten sexik, aj ked sa mi zda ze som frigidna, vobec mi to nechyba :oops: :oops: :oops:

inak niekto ste tu pisali ze ste si kupili tie lanove semienka? ja som si ich kupila, ale nejak to nejem, chuti to jak zoschnuta trava :roll: :roll: :roll: , ale ked si to dam do jogurtu tak mi to nevadi :wink:

inak mna mala uz kope tiez celkom neprijemne, teda to ani nie je kopanie, skor take prevalovanie, ale prijemne to nie je a boli alebo stipe ma to kdesi dole :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
20.2.08 21:47

nikol, myslim ze jej malu obcas donesu na kojenie, ale ono sa to mlieko aj tak netvori hned po porode, a ze pri cisaraku to trva este dlhsie nez sa zacne tvorit, ja rozmyslam aj preto ze si zoberiem tu odsavacku do porodnice,aby som to podporila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí