Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
450
21.2.08 18:00

Cauves holky,

tady to dneska frci :lol:

Koukam ze na tehotensky kalhoty mame tak nejak podobny nazor :lol:

Ty seminka nejim, sem si je nejak zapomela koupit tak treba nekdy, ale caj piju, tak snad ze by pomohl :?

Dneska jsem byla taky na kontrole u porodnika, rikal ze dobry, ze to jeste vydrzi tak snad jo :D , taky jsem zasla ke kadernici aby mi upravila vlasy takze celkem narocny den :lol: . Mno stejne musim jit znovu na kontrolu ke svymu gynekologovi v pondeli takze znovu :roll: mno aspon budu radne zkontrolovana :lol:

Verco je to krasnej kluk :) a smeje se ze spani

Macko uplne souhlasim s tvym muzem, ten monitor je nejvetsi opruz jakej znam, povinne pul hodiny lezet nebo sedet to je proste strasna nuda. Btw. ty budes rodit v Motole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
21.2.08 18:05

Ahoj děvčata, taky se hlásím :-)
Celý den jsem někde pobíhala, to je tak, když celé těhotenství musí člověk ležet a teď, když jsem o.k., tak se to snažím dohánět :?, což taky není dobré, ale co už. Vyžehlila jsem si konečně ty 3 koše prádla, které tam na mě už pomrkávaly a ne a ne se sami vyžehlit :wink:
Lost- já ti taky moc gratuluji k té kontrole, je fajn vědět, že je člověk v pořádku. Já jsem po včerejší KO taky v pohodě, myslím psychicky. Celé těhot. bylo jak na vodě, tak teď ten konec si konečně užívám.
Doktor je z mého monitoru vždycky nadšený a směje se mi, že jde vidět, že mám asi v bříšku malého raráška a že budu mít co dělat až se malá narodí. Já bývám teda na monitoru skoro 45minut, což je fakt děsné, protože ležet na jednom boku, to jsem pak stuhlá a ty kosti než zase proberete k životu, no… :roll:.
Veri- malý je jak sluníčko, tak krásné mimiško, no musíš mít radost z takového děťátka, jen tak dál.
Akaco- ani nevíš jak ti ten spánek závidím. V noci to sice ušlo, ale střídá se to u mě přes noc, jednou spím, pak zase ne, přes den jsem unavená, ale když lehnu, tak nic :?
Holky, já mám z toho návalu mateřské lásky taky trošičku obavy. Spíš mám strach z toho, abych nedostala tu poporodní depku :cry:, ale snad se tomu vyhnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
21.2.08 18:12

Gissele- tak jak dopadl včerejší fotbálek? Nepohádali jste se ještě včera, že si tě manžílek nevšímá?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
21.2.08 19:41

Cauves Poly,
sme se vcera ani pohadat nestihli, pac manza pak sel si lehnout a usnul driv nez ja jsem vubec dofunela do postele :lol:

teda ale tri kose pradla to se ti klanim, to uz bych u toho asi lezela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
21.2.08 19:47

Poly, s tím spánkem to není tak růžový, jak to vypadá :roll: , nesmím to zakřiknout, jinak mi malá zase předvede, jak dlouhá je noc s otevřenýma očima. :roll: :wink:

Holky, když probíráte tu mateřskou lásku, tak na mě jde depka, že asi nebudu ta správná mami. Na mě ještě nic nejde, čekám mimi, no a? Doufám, že se ten pocit lásky, o kterým všichni tolik mluví dostaví po porodu, ale já zatím vůbec nejsem nějak zvláštně poprděná. Až je mi trapné, když čtu vaše řádky, že já to beru tak trochu sportovně :oops: :oops: :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
21.2.08 20:03

Akaco, já si myslím, že se nemáš čeho bát. Svoje dítě budeš milovat nadevše, jen se z toho každý ráno při vstávání nepo.ereš, no. Já jsem si myslela, že to budu mít taky tak, ale tím miminem se hodně uklidňuju. Mám kamarádky, který nejsou schopný se s někým bavit o nožičkách miminka jaký bačkůrky a takový nesmisly. Prostě dostane bačkory a je to. To neznamená, že budeš špatná matka… a to že se z toho může někdo zbláznit taky neznamená, že bude dobrá matka. Myslím, že se nemáš čeho bát…
Na druhou stranu si myslím, že třeba já o tom tak mluvím právě proto, abych sama sebe přesvědčila, že všechno bude dobrý… ty se přesvědřovat nemusíš a prostě to tak máš. Aspoň se můžeš bavit i o jiných věcech než jenom o miminech. Já mám pocit, že to už ani nedokážu :roll: :oops: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
21.2.08 20:35

No Nikol, to snad tak bude. Já mám právě kamarádku, která je doma už 5 let, 2 děti a je z nich tak hotová, že by se pro ně rozdala. Když jsme šly cvičit - téma děti, když byli u nás zase děti, a Petr s jejím manželem pracoval a jeli do Rakous na nějakou akci a i ten manžel řešil dva dny jenom děti. To je pro mě ten nejhorší mateřskej scénář, který se může přihodit. Jo a ještě další perla, ta kámoška ráda zpracovávala powerpointové prezentace z jejich rodinných oslav a čarodek a tak. Ale měla je tak vychytaný, že zamkla rychlost přepínání obrázku, takže se to samo přehazovalo třeba až po 10 vteřinách. No a já věčně v práci hukot, teď mi přišel takový email a po několika měsících, kdy na to nebyl čas, jsem ty prezentace ani neotvírala a rovnou mazala. Přiznám se, nejsem ideální typ kamarádky, ale znám další, kteří si dali naši maminku rovnou do nevyžádaný pošty.

Pořád si opakuji, že nesmím takhle dopadnout… kačka jde teď konečně na půl úvazku do práce, tak věřím, že bude zase fajnová jako dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
21.2.08 21:17

Akaca - ono je všechno odsud podsud. kamarádka je prostě člověk, který je doma a nic tak extra neřeší,. Prostě nemá jiný téma. nehoní jí termín v práci neuvědomuje si, že lidi nemají tolik času, prostě se musí postarat o domácnost, která si s ní moc nepopovídá, o oběd, který taky nemluví a pak o děti, se kterýma ty starosti prostě jsou. Tak o čem jiným by si povídala. Chápu jí, ale mnohem víc chápu tebe. podívat se na fotky je fajn, ale nemusíme tak strávit odpoledne. Já si o miminech ráda popovídám už proto že absolutně nevím do čeho jdu, ale taky předpokládám, že ta mateřská láska přijde, až mímo uvidím. Hodně o tom mluvím před známýma (ale teď je to fakt aktuální a oni kvůli tomu i zavolají, což je hezký), je to blbý, ale řikám jim to spíš proto, aby viděli, že už jsem prostě jinde. A že budu dobrá máma jako každá jiná a přitom bych se mohla vykašlat na to, co si myslí… prostě chci aby taky věděli, že ta 23 letá kalička, která nic moc neřešila je už prostě jinde. A že je to to co chtěla a takhle je spokojená… Zvládneme to, neboj. I když jako prvorodičky moc nevíme do čeho jdeme, až v tom budeme nebude jiná šance než to zvládnout. A půjde to, jen si člověk musí zvyknout :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
21.2.08 21:30

:lol: :lol: :lol: ste si nasli dobru temu na nudny vecer :lol: :lol: :lol:
katko tvoja kamaratka asi vazne zije len pre deti a asi nechape ze ostatni maju aj trosku ine zaujmy :wink:
ja mam zasa taku susedku ktora mi rozprava len o robote a v poslednej dobe uz ani nedviham jej telefony, lebo viem ze mi bude kecat do telefonu min pol hodiny a sa len stazuje jake ma nervy a stresy , lebo je podnikatelka a nestiha, ale mna to nebavi pocuvat len same negativa a uz vobec ma to nebavi pocuvat tak dlho, potom som vzdy taka podrazdena ze az :evil: :evil: :evil:
a este ona nema deti ale uz teraz je chytra jak r.i.t., ked sa ma pytala ze ci budeme spolu malovat vjicka na velku noc, som jej povedala ze urcite nie, ze aj tak tento rok navstevy prijimat nebudem, nechcem tu prijimat ziadne velke navstevy aspon mesiac po porode, nech chuderka nieco nechyti a ona chytra mi na to povie, ze jaka ja budem strasne hakliva a ze prave sa ma naucit na vselijake bacily :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
21.2.08 22:28

misurda - jo gebí se gebí, ale do spolku se přidá, co? :wink: :lol: :lol: :lol: … jo to mám taky nejradši. Chytří jak rádio. není to o přecitlivělosti, ale o tom, že člověk si chce udělat vlastní režit a tomu všemu se nějak přizpůsobit. Ať si jich pak chodí kolik chce, ne? Jde jen o ten začátek. Já jsem taky odmítla manžovu sestru, která denně volá, že chce přijet ze Slovenska, aby mi pomohla s miminem. Řikala jsem že ani omylem - neexistuje. já budu ráda že jsem ráda a ještě budu poslouchat co je nejlepší, jak to dělala se svýma dětma a že tak to je určitě nejlepší a abych se nakonec doprošovala o svý vlastní dítě. Už teď mi stojí chlupy na ruce… mámu kdykoliv vystrnadit na Žižkov, kdyby bylo nejhůř, ale co udělám se sestrou? Třeba chci chodit po bytě v kalhotkách - neřešit to, kojit prostě v obýváku, neřešit to a ne starat se o návštěvu :evil: - Ani omylem!!! by mě klepla pepka!!! tos mi nějak připoměla tu chytrou sousedku…

Já mám pár známých, se kterýma se ani bavit nedá. Jak jsi psala misurdo, že si stěžují jen na své problémy… to by mi až tak nevadilo, kdyby to nebylo pokaždý. A jakmile se vypovídají, tak je nic ostatního nezajímá. Taková ta jednostranná konverzace… na to se taky můžu vykašlat. Pak mě to ani nebaví poslouchat. Co s takovýma známýma, když se s nima nedá normálně bavit… jo jo, znám takové lidi…

Holky dobrú!!! Jsem dopracovala a ze sedu jsem schopná se svalit do postele. A to jsem chětla žehlit :roll: - v půl jedenáctý mě ani nehne. Mějte se krásně!!! A pozor na úplněk!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
21.2.08 23:43

jo, holky sousedky a někteří známí jsou prostě na nic… :roll: :roll:
Nikol, prď na žehlení, samo se to neudělá a časem na to zbude síla a chuť. Nebo si pozvi tu švagrovou 8)

Asi u nás funguje úplněk, máme pohotovost, já pobíhám na wc a Petr vystrašeně čeká, co z toho vzejde. Doufám, že jenom poplach, ale je to teda zvláštní neznámej strach 8O

jdu to zaspat dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
22.2.08 08:56

dobre rano devcata :lol: :lol:

skoda, ze jsem promeskala vcerejsi debatu. u nas se pracovalo o sto set. malovala se chdba a schody, schanely jsme koberec, varila jsem gulas a jeste jsem stihla nakup…ufff taky jsem byla uplne grogy a sla spat po desaty

ja se na mimi moc tesim a je jasny, ze kazda budeme delat pro nej to nejlepsi. misurdo -ta tvoje sousedka je pekne hloupa. novorozene se nema vystavovat zbytecne bacilum. chapu,kdyz je decko starsi, imunitu musi nejak ziskat,ale takovejhle prtousek?? taky by me vytocila. me staci moje sousedka duchodkyne. tuhle jsem sla na bus do mesta, protoze obe cesty pesky fakt uz nezvladam, tak se divila a ja na to ze mi pak tvrdne bricho, kdyz jsem utahana. ona rika-a jak to poznas?, to jsem v zivote neslysela! a to ti rekla doktor?… blbka. rodila pred sto lety, a ze ji zrovna netvrdlo, neznamena, ze to neexistuje…to jsem se zase rozcilila :lol: :lol:

nikol taky znam lidi, co trpi hlavne monologama, viz muj otec. v podstate se ted v tehotenstvi nestykame(je to na dlouhy povidani a slozity) a jsem i rada,protoze jeho navstevy se spise skladaji z monologu,jak je vsechno na h..no, vsichni ho chteji krast, oblbnout, stat stoji za… urady, proste vsichni kolem. bud moc sviti slunicko nebo zase prsi. pozitivni vetu,aby si z nej lamala a vrchol je, ze se ani nezepta, jak ze se vlastne mam, jestli neco nepotrebuju… je mu jedno, ze bude poprve deda. ale jak rikam, aspon jsem se v tehotenstvi nemusela rozcilovat. teseni na vnouce mi plne vynahrazuje mamka a bsbka s dedou z druhy strany.

to jsem se teda rozepsala…

kaco -tak jak dopadla noc??? jsem napnuta, jestli bude dalsi mimi :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
22.2.08 09:17

Konečně vám můžu napsat dobré ranko těhulky!

Akaco - že by mi přijela ze slovenska vyžehlit? To bych jí zpátky už nedostala. Se jí tady líbí. Ani se nedivim :evil:
Já už nevím, co mám přát. Jeslti ať je to jen planej poplach nebo ať už to jde ven a máš to za sebou. Ať je to jak je to, je to pěkně nepříjemný, určitě. Já zatím pořád nic. Žádní posli, nic takovýho. Myslím, že budu přenášet… Nevím proč, ale když je všechno v poho a děloha víc než dost… A brzo se ozvi, co se děje, jak to vypadá a tak!!!. MYSLÍME NA TEBE!!!

já s s takovýma lidma stýkám co nejméně. Už když mi zavolají, jeslti se nechci sejít, tak počítám s tím, že to nebude na dlouho a když by to nadlouho mělo být, tak to radši odřeknu. V těhu se mi to podařilo dvakrát, že jsem si řikala, proč jsem k nim lezla… jen nemám peníze, mám dluhy, jsem úplně v p.deli, nemám co jíst, děti nemají co jíst… člověk se pak ještě cítí hloupě, že on na ten chleba má. A pak děti přijdou s novou hrou na počítač. Takže to asi není tak horký, jak povídá. Jen je prostě zvyklá říkat nemám. A mě taky pořád nebaví poslouchat samý problémy, kor když já bych na to řekla, že jsem v pohodě (vždycky může být hůř), protože moje problémy jsou moje problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
22.2.08 09:23

Ahoj holky
vy jste se vcera rozjeli :D

S tou kamaradkou to chapu, taky nemam rada kdyz nekdo porad mluvi o detech, ale chapu i ji, pac s Milisem jsem vlastne tri a půl roku doma a kdybych nemela obcas hlidani (babicky a dedu) tak by mi z toho asi brzo siblo. Ono to proste chce obcas vypadnout a jet treba jenom s manzou na vikend a tak. Nekdo to odsuzuje a mysli si ze se nevenuju naplno svymu diteti, ale ja myslim ze se mu dokazu vic venovat kdyz jsem spokojena a statstna, nez kdyz mam depky a jsem vystresovana. Mno kazdopadne alba jeste nezakladam :D ale uz fotime s Milisem spolu, celkem ho to bavi, tak ho necham, treba bude velky fotograf :lol: :lol: .

Niki to vubec neres co si o tobe mysli ostatni, to je uplne jedno, hlavni je co si o tobe mysli tvoje deti, ostatni at se jdou bodnout jestli se jim to nelibi. Ono pokud nemaji deti tak stejne vetsinu veci nepochopi.

Jo a ty navstevy to naprosto souhlasim, neni nic horsiho nez kdyz se ti nekdo neustale snazi nakyblovat domu po prijezdu z porodnice (teda aspon pro me). Viz treba moje tchyne, ktera u nas zvonila temer kazdy den, traviila tu min hodinu, kterou prospikovala vsemi temi zarucenymi typy co je nejlepsi pro moje dite a nezapomela dodat ze mu „nedam ani nazrat protoze porad breci“, holt jsem potrebovala poradit trochu s kojenim pac mel malej vetriky, misto toho jsem z toho mela takovy depky ze jsme presli na umelou stravu . Tentokrat uz vim do ceho jdu a budu se hodne branit. Navic do kvetna se musime vystehovat tak doufam ze sezeneme podnajem nekde hodne daleko :lol:

Tak jsem to zase vsechno vyb.. la

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
22.2.08 09:40

no devcata takze vidim ze v:,–(e sa najdu taki chytraci ci chytracky :lol: :lol: :lol: dufam, ze sa s takymi budeme stratavat co najmenej :wink:

katko vazne co sa deje, rychlo napis :wink: :wink: :wink: alebo nemozes lebo rodis??? :lol: :lol: :lol:

ja teda obcas bolesti mavam, take tie predmenstruacne aj s bolestami co idu od krizov, ale skor ma to boli tak dlhsie, sa mi nezda ze by sa to nejak opakovalo :roll: :wink: to bude este maturita , kym zistim jake maju byt tie kontrakcie :lol: :lol: :lol: teda ked mi najskor neodidie voda :lol: :lol: :lol:

aj anel s lucinkou by uz mohla byt dnes doma, nie? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital