Poradna duly
Jana Čurdová
Akaca - viď já jsem si taky řikala, že to nebude nic těžkýho. Obrázky upravuju ve Photoshopu a tam je takových možností, že pak takovou prkotinu hledám půl hodiny! Ale Infrawiew mě nenapadl. Myslela jsem třeba kreslení, tam by se taky dalo jednoduše otočit… Děkuju šikulko!
![]()
O tom čaji mluvím a mluvím, o semínku taky, ale ještě jsem se k tomu nedokopala. Myslím, že dřív porodím než si něco takovýho koupím. I když budu potřebovat do lékárny pro ústní vodu, tak bych to mohla vzít při jednom, aspoň ten čaj… kdyby to histerka mohla mít jednodušší, tak proč ne. Snad to dřív kopím než porodím
…
Tak holky taky se hlasime. ![]()
Dnes jsme mely ko v porodnici vse vypada jak ma k porodu to zatim neni taky mame jeste cas a za tyden jdeme znova.Jinak vody je dost,srdicko taky bije hezky pupecnik taky ok,placenta jeste nedozrava nebo tak nejak to rikala ta snad zacina starnout od 37tt?Ted nevim presne no to je ted jedno hlavne ze jsme ok.Hlavicku ma natesnanou ale uz dole nekdy me tam taky pekne poboliva ale to uz se asi pripravuje.Jinak vazim porad stejne tak uz snad nic nenaberu 15kg je uz dost myslim. ![]()
Petas taky mi nic jeste netece taky si myslim ze se to rozjede po porodu.
Nikco jsem rada ze jsi ok a s tim monitorem si nedelej hlavu podle me by to vubec v sede delat nemely.U mamin to v Krci vetcinou vzdy delaly na boku.A jak sem byla v nemocnici tak taky bok nebo zada. ![]()
Gissele jo kalhoty mi taky pekne sjizdej a taky se pak vztekam. ![]()
Dnes jsem dokoupila male jeste nebesa a kapsar na postylku ale instalovat to bude az martin az budeme v porodnici.Nechci aby nato padal do ty doby prach.Tak pak umeje postylku matraci da prosteradylko a nainstaluje nebesa,kapsar a kolotoc.Musim mu naosat seznam snad se k tomu dostane a nebudu ho schanet nekde v hospode.
![]()
akaco nestras Martin ma dnes firemni parbu a tak budeme sami tak doufam ze se nic nebude dit. ![]()
Jo holky nevite nektera co znamena v prukazce hodnota Ri?Jen by me to tak zajimalo.
katko ja si tam dam asi velku lyzicu, ale zas to nejak nemeriam, to len tak odoka
![]()
ten caj pijem len raz za den a vcera som si dala aj prvu davku homeopatik, som velmi zvedava aky bude porod, keby bol nejaky celkom lahky, tak by som urcite na to vsetko verila a ked nie tak aspon budem vediet ze to bolo k nicomu a nabuduce sa nebudem s nicim otravovat!!! ![]()
lost tak tiez gratulujem k uspesnej kontrole
![]()
nazdarek devcata
![]()
mela jsem teda docitat
![]()
u nas se nataci monitor vleze na boku, zitra jdu zase, tak se tesim
minule tam doktor nebyl,tak jsem o to prisla.
nikol-taky myslim, ze nebudes potrebovat extra obleceni. nekdo mi rikal, ze v cem prisel v tom odesel. ten pupek hned proste nesplaskne. pry jak komu, nekomu tri az sest mesicu. takze na leto to nabikiny treba jeste nebude
varim hovezi gulas, zitra mame navstevu,tak at se jeste pekne ulezi.
dneska jsem musela poprve v noci na wc. nejdriv jsem myslela, ze jdou na me trochu kontrakce-bolelo me bricho jako pri mesickych,ale to jen tak ukrutne bolel mocak. fakt vtipny
rano jsem stihla i navstevu u kamosky a mam slibenou odsavacku, sice rucni,ale byla s ni moc spokojena.
lneny seminko jsem jeste nestacila koupit a uz se k tomu asi nedostanu. ale aspon piju malinik
misurdo taky jsem nato koukala na netu ale taky nikde jsem nic nenasla.No nic hrozneho to nebude jen by me to zajimalo. ![]()
Ahoj holky,
dalal jsem vám do fotogalerie nové fotky Davidka.
Ahoj Verča
Verča - ježiš ten je tak nádherný! A vypadá opravdu dobře. Určitě je to silný kluk! Moc moc vám to přeju a ať jste brzo doma! Je to nádera na něj takhle koukat. Bude krásný až vyroste, fakt! Moc hezký uliček!
Ahoj, holky,
teda řeknu Vám, dneska jste se pěkně činily - to je počteníčko ![]()
Mišurdo, taky jsem si hned všimla nové fotky - moc hezký a příjemné oživení toho našeho těhotenského tlachání ![]()
S tím monitorem, holky, je to těžký - můj muž mi teď říkal, že je to týrání těhulek, protože prý nejnovější typ fetálního monitoru (jejich firma je prodává) je dálkový. Maminka dostane na tělo přísavky a funguje naprosto bez omezení - chodí, sprchuje se atd. a přitom je pořád monitorovaná. Říkal mi, že ho teď půjčovali na zkoušku do Motola, tak si od té doby moooc přeju, aby při porodu na mě vyšel ![]()
S oblečením z porodnice jsem na tom stejně - pojedu zpátky v těhotenských džínách. Myslím, že mám stejné důvody jako AKACA ![]()
Já jsem brala lněné semínko každé ráno (dvě velké polévkové lžíce) během mého „hubnoucího programu“. Myslím, že hlavním účinkem je pročištění střev (působí proti zácpě a mechanicky čistí střeva) a prázdná střeva pomáhájí hladšímu porodu a otevírání porodních cest. Teď ráno nesnídám ani jogurt ani koktejl, tak to nemám do čeho sypat.
Lost, taky budu psát manželovi seznam
Už se ohrazoval, jestli si prý uvědomuju, že tam budu jenom 4 dny a on že bude ještě mezitím chodit do práce… Tak jsem mu řekla, ať si moc přeje, aby mezitím byl víkend ![]()
Hodnota RI - index rezistence
Werčo, Davídek je fakt krásný
Hlavně Ti závidím, že už máš v rukou tu „realitu“. Já si to ještě pořád nedokážu představit - jaké to je, držet SVOJE miminko v rukách. Strašně se bojím, že po nějaké chvíli nebudu vědět, co s ním… Holky v práci mi říkaly, že je to normální a že to všechno příroda zařídí… tak doufám ![]()
Holky, já jsem dnes jela za ségrou, že si zajdeme na oběd a když jsme vyšly, píchlo mě příšerně v podbřišku - obě jsme ztuhly a já jsem si v první vteřině myslela, že už je to tady (taky myslím na ten úplněk a navíc je zítra krásné datum a taky mám narozeniny…). Malá si asi jenom poskočila na močovém měchýři. Kdyby ale kontrakce měly bolet tak, jako to píchnutí, tak jdu raději na císaře…
verco davidek je vazne kraaaaaaaaasny
ani si ho neviem predstavit ako vyzeral hned po narodeni, musel statocne narast
ja uz sa tiez neviem dockat nasej princezny
![]()
no mne sa posledne 2 tyzdne cistia creva pravidelne 2-3× denne, dokonca mavam krce
a to som nic nezmenila v jedalnicku, neviem z coho to je ale je to lepsie nez zacpa ![]()
macko ja mam take iste pochybnosti ze co budem robit s tym babom po porode, tiez dufam, ze ma zaplavi prival materskej lasky sam od seba
holt my prvorodicky este nevieme do coho ideme ![]()
Já souhlasím s váma všema. Taky někdy doufám, že to všechno na mě přijde a že nebude moc chvil, kdy nebudu vědět co s mimi dělat. Ale určitě nás to zaplaví. Jsem si tím skoro jistá
. Stačí vidět to miminko a je to v poho… co semnou dělalo když jsem je viděla a to nebyly moje… Jsem hrozně zvědavá jak bude vypadat, jak se bude chovat a prostě všechno…
Včera u mě byla kamarádka, která mluvila o svojí švagrový, která má malý mimi, tak že když jde kojit, tak řiká, že jde nakrmit malou piraňu. to mě hrozně pobavilo. Že jí hryže bradavky a o potom, až bude mít zuby… asi patří mezi ty, co chtějí kojit dlouho… já jsem si řikala, že nic se nesmí přehánět…
Teď jedu za mamkou a pak pro manžílka, tak doufám, že sem večer ještě juknu. Zatím se mějte krásně a opatrujte se!
Jéé Verčo, to už je pořádnej pašák
, už aby byl doma, co?
Holky koukám, že se semínka nebojíte, tak si zvednu dávky a zpravidelním to na snídani. Snad zabere.
Lost, gratulace ke KO.
Ty jo, dneska jsem si zase po o pospala. V noci je malá už asi poslední 3 dny moc hodná a já stejně usínám odpoledne. to je teda lenošení. Musím se nějak probrat, aby tatík nic nepoznal a nesmál se mi, asi dám slabou kávu.
Tak zatím se mějte K
Ahojte,
no ani moc nekouše, ale hned jak ho položim na kojici púolštař, už to pozna a začina se ke mě natahovat… kousne jen, když u kojeni začne tlačit. To se zasekne, zčervená a prave i dasně kouše k sobě ![]()
ale dobry. neni to teměř vubec bolstivé. Až bude mít ty zuby!!!!
Je to zlatíčko, super pocit, až ted teprv nám připadá, že něco se „starym“ Davidem máme… malého Davdika.
Pa V.