Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
450
22.2.08 09:54

Misurdo to si pis ze jsou :lol:

:lol: holky by uz doma byt mohli, tak snad se ozvou

uz jenom cekam az se tu objevi dalsi zprava, ze pribilo dalsi mimco :lol: :lol:

Holky ale Milis ten ma dneska den :D no spis se to s nim tahne uz od vcera a i pres noc, chvilku neda pokoj, brnka na nervy teda pekne :lol: , takze u nas dneska mala italie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
22.2.08 10:04

vcera tu niekto pisal, ze ma dnes narodeniny, ze??? len uz si nepamatam kto :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ale aj tak zelam vsetko naj , rychly a bezbolestny porod a na jeho konci zdrave krasne babetko!!!! :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
22.2.08 10:33

ahoj holky tak koukam ze chztri lide nevymrely a ze je mame v okoli azaza.taky mam takovou jednu byvalou spoluzacku a myslim ze materstvi ji uplne zatemnilo mozek.Minule se me ptela jestli uz mam sbalenou tasku do porodnice a ja rekla ze ne a ona nato ze taska musi byt sbalena jiz 2mes pred porodem a ze je skoda ze napatrim mezi maminy ktere si tehu neuzivaji ale jenom se za necim honi. 8O Tak nevim jak to myslela ale nejlepsi natom je ze behem tehu me nevidela ani jednou a mele pate pres devate.No to je asi takova chytra horakyne. :wink:

Misurdo vcera jak jsem mela ko tak se me dr taky ptala jestli uz mam kontrakce a ja nato ze ja nevim kdyz sem to jeste nezazila ale myslim ze asi ne.Tak jak by mely vypadat muze mi to nekdo popsat?Ze pry jako pri menstruaci ale ja ji nemela nikdy bolestivou tak moc nevim.Ale myslim ze kdyz neco bolestiveho prijde tak to urcite pozname. :oops:

Katko co se deje s tebou nevarovala si nas nahodou pred uplnkem?Ale kdyz se neco deje tak doufam ze to dotahnete do zdarneho konce. :dance:

Jinak dnes je zase spaci den ja delam kure na houbach s testovinama tak uz se tesim.Eli v noci spinkala taky vcera radila cely den jak blaznivka a dnes si jen tak kopne tu a tam a urcite nadava at ji nerusim. :wink:

Tak ja jdu neco udelat ale jsem napnuta co je s Katkou.Mozna jenom spi protoze mely spatnou noc kdovi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
22.2.08 11:01

Ahoj holky,
no, vy jste teda spisovatelky. :lol: U nás zatím vše OK. Za chvilku se tu¨zastaví taťka a půjdeme na oběd. Tak se těším. Mamka maká … tak si uděláme svůj den. :lol: Zítra jede s bráchou na týden do Alp na lyže. Závidím !!!! :cry:
Lněné semínko si dávám tak 3 lžičky do jogurtu a 2× denně čaj z maliníku. Uvidíme … co to udělá. :wink:
Včera jsem se dozvěděla, že 2 vetnamci chtěli vykrást naší babi s dědou … policajti je včas zadrželi !!! No, fuj !!! Když si představím , že byli oba doma a oni by je našli !!! :?: :! No, ale ještě, že tak !!! :wink:

Přeji pěkný den a taky čekám … jestli na někoho z nás nepůsobí úplněk ??? pa pa pa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
22.2.08 13:53

Ahoj těhulky!

Máma mě honí jako nadmutou kozu! A to mi před hodinou řekla, že jsme zapoměli na bráchův ples, takže tady na sebe hážu oblečení a psychicky se připravuju na večer :roll: ! Moc se mi tam nechce, ale je to jeho provní ples a chtěl, abych tam byla s mámou a Márou, když tam každý bude mít ještě babičky a děděčky (dělá z toho aféru. Já jsem v tý době Máru ještě neměla a taky tam byla jenom máma. A co.). Tak si to tam odsedím a půjdu domů, žádný plesání do půlnoci nebude. A kdo ví, třeba z toho porodím :lol: :lol: :lol: . Dneska mi volal kamarád, jak mi je a koukal do diáře, kdyby něco, tak mám volat! Moc mě potěšil, tak sjem ráda, že budu mít kdyžtak odvoz s řidičákem :lol: :lol: :lol: . To by asi muselo být, abych si volala sanitku… to nehrozí. Tak jsem zase klidnější! Tak zatím pa pa pa

Ta Akaca pořád nic? 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O . Budeme mít Akačátko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
22.2.08 14:56

:wink: Ahoj holčiny, tak se zas po nějaké době hlásím. Minulý týden jsme byli pár dní na Slovensku-v horách(bylo tam i trochu sněhu, tak se kluci vyřádili). No jenže já si od strejdy přivezla angínu-tak tu tento týden pro změnu ležím jak lazar :? :evil: . Dali mi penicilín a ono mi to zničilo floru a celou pusu ve vnitř(dásně,jazyk)mám posetou bílími fleky-že to je napadení kvasinkama. Ještě jsem to nikdy neměla a strašně to bolí-už 3dny nic nejím :-( a ten můj drobeček má takový hlad :cry: ,ach jo. 8O no, ale holky koukám, jak jste se rozrodily-takže všem mimčům a mamkám přeju hodně zdravíčka a štěstíčka :srdce: :potlesk: .Jen mě překvapilo, že to nebyla 1.třeba Misurka. Já holky, ale asi taky nevydržím do března. Na monitoru ve středu se objevily stahy, čípek se zkracuje, bříško mi často tvrdne aj bolesti se hlásí-zatím tedy nepravidelně. no nedělám z toho nějakou vědu, bo teď je mimi už hotové a jen, že bude menší. Tak uvidíme :roll:. Abych nezapomněla, našla jsem zajímavé stránky o plínkách-www.latkovepleny.cz(je tam vše podrobně popsané, hodně zajímavá je kapitola-slovníček plen,nebo tak nějak-jsou v ní popisy různých plínek i bavlněných i jednorázovek jejich výhody, cena i způsob použití, taky tam je praní aj.)mě to hodně zaujalo 8O . Niky to já bych na ten ples šla hned, jen nemám kam dát dítko a mně teď též ještě není fajn. Tak užívejte poslední dny těhu a pa pa D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
22.2.08 15:15

Ahoj holky,
tak jsem zase tady, nic ze včerejších stavů nebude. Večer a noc byla opravdu plná pohybů a bolestí. Večer to skončilo tak, že jsem ležela s břichem venku a oba jsme se s Petrem snažili rukama uklidnit to plavající miminko, který se chtělo dostat přes kůži ven. Stejně 4 dlaně jsou už na to bříško málo… :?
V noci taky děs, běs :? Tolik mě tlačilo z bederní páteře na pánev, brnění nohou a rukou, takový stavy, jako bych snad měla i nějakej bacil. Spánek nic moc, takže jsem do teď spala a vše si vynahradila. Vstala jsem si udělat vždycky jenom něco k jídlu, ale neměla jsem sílu zapínat comp a tak mě prosím omluvte, snad jsem Vás moc nenalákala na další přírustek. Ještě mi není úplně nejlépe, takže to nechci zakřiknout, ale snad to bude OK.

Holky, mě bolí kontrakce opravdu jako bolestivá mentruace, nebo jako střevní chřipka. Začíná to v zádech a přejde do podbřišku a potom to najednou odezní. A má to na mě vyloženě projímavý účinek.

Ty jo, ta debata o lidech kolem nás se moc pěkně rozvinula, ale stejně si myslím, že i my všechny připadáme zase někomu jinému nějak špatně. Nikdo není „the best of“ a hlavně asi by to byla nuda. Ale taky nemám ráda, když si někdo jenom stěžuje, potom je mi trapně, že já nemám na co, mě se žije dobře i s problémama, prostě to k tomu patří. Máme s kolegyňkma z práce supr bandičku, vždycky jsme se sešly po práci na vínko, nejdřív vyřešily pracovní věci a potom ty osobní a jak už se dlouho známe, tak jsme si fakt dokázaly alespoň psychicky hodně pomoct. Na to, že nás bylo na odboru 8 žen, tak jsme se sešly a místo rivality to byly fajn vztahy.

Tak jdu alespoň uklidit kuchyň, je to tam jako po výbuchu.
 K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
22.2.08 15:28
Macka1 píše:
Ahoj, holky,

teda řeknu Vám, dneska jste se pěkně činily - to je počteníčko :-D

Mišurdo, taky jsem si hned všimla nové fotky - moc hezký a příjemné oživení toho našeho těhotenského tlachání :-)

S tím monitorem, holky, je to těžký - můj muž mi teď říkal, že je to týrání těhulek, protože prý nejnovější typ fetálního monitoru (jejich firma je prodává) je dálkový. Maminka dostane na tělo přísavky a funguje naprosto bez omezení - chodí, sprchuje se atd. a přitom je pořád monitorovaná. Říkal mi, že ho teď půjčovali na zkoušku do Motola, tak si od té doby moooc přeju, aby při porodu na mě vyšel :-)

S oblečením z porodnice jsem na tom stejně - pojedu zpátky v těhotenských džínách. Myslím, že mám stejné důvody jako AKACA :-)

Já jsem brala lněné semínko každé ráno (dvě velké polévkové lžíce) během mého „hubnoucího programu“. Myslím, že hlavním účinkem je pročištění střev (působí proti zácpě a mechanicky čistí střeva) a prázdná střeva pomáhájí hladšímu porodu a otevírání porodních cest. Teď ráno nesnídám ani jogurt ani koktejl, tak to nemám do čeho sypat.

Lost, taky budu psát manželovi seznam :-) Už se ohrazoval, jestli si prý uvědomuju, že tam budu jenom 4 dny a on že bude ještě mezitím chodit do práce… Tak jsem mu řekla, ať si moc přeje, aby mezitím byl víkend :-)

Hodnota RI - index rezistence

Werčo, Davídek je fakt krásný :-) Hlavně Ti závidím, že už máš v rukou tu „realitu“. Já si to ještě pořád nedokážu představit - jaké to je, držet SVOJE miminko v rukách. Strašně se bojím, že po nějaké chvíli nebudu vědět, co s ním… Holky v práci mi říkaly, že je to normální a že to všechno příroda zařídí… tak doufám :-)

Holky, já jsem dnes jela za ségrou, že si zajdeme na oběd a když jsme vyšly, píchlo mě příšerně v podbřišku - obě jsme ztuhly a já jsem si v první vteřině myslela, že už je to tady (taky myslím na ten úplněk a navíc je zítra krásné datum a taky mám narozeniny…). Malá si asi jenom poskočila na močovém měchýři. Kdyby ale kontrakce měly bolet tak, jako to píchnutí, tak jdu raději na císaře…

Misurdo, našla jsem to!!!!!
Macka má narozeniny :! :! :! :! :! Také přeji Vše nejlepší, hodně zdraví a štěstí. A pořádnou oslavu, dokud si před kojením můžeš ještě něco dát :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
22.2.08 15:42

Ahoj, holky,

teda řeknu Vám - než jsem se prokousala až sem… to bylo počteníčko :-)

Gissele - já budu rodit v Motole, Ty taky?

Misurdo - díky za přání k narozeninám. Já jsem se snažila najít, kdo mi to psal, že má taky dneska narozeniny - nevím, jestli to nebyla Anel.. Holky přiznejte se :-)

Jsem moc ráda, jak se rozvinula debata o mateřské lásce, nepřipadám si teď tak divně a zklidnila jsem se - je to úplně normální.
My jsme s kamarádkou rozebíraly tuto typicky českou vlastnost „radit všem“ zrovna předevčírem. Mně to taky hrozně vadí. Nikdy bych k nikomu nezačala říkat, jak a co má dělat, jak si přestavět byt atd. Je to každého věc - bohužel většina lidí to dělá s oblibou. Já jsem pak vždycky strašně naštvaná…
Přitom ty lidi škodí sami sobě, protože všichni žijí mezi pravidly „jak by to mělo být správně…“ Většina z nich touží „poznat zakázané“, ale pořád musí myslet na to „co by tomu řekli ostatní“ :-) Takže se na ně holky s lehkým srdcem vybodněte!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
22.2.08 15:43

Jééé, Kačko, moc děkuji :-) Ještě musím najít „tu druhou“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
22.2.08 15:50

Macko vsehno nejlepsi k narozeninam :-) :-) :srdce: :-) :-) :-)

Ja v Motole asi rodit nebudu, pokud nebude nejakej prusvih pac to mam nejbliz bydlim ve Stresovicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
22.2.08 15:58

Gissele: No ale super je, že jsme skoro sousedky :-) Já budu jezdit s malou k pediatričce do Dejvic, tak doufám, že se někdy potkáme na kafíčko :-)

Holky - mám „tu druhou“

Bara2: „VŠECHNO NEJ NEJ NEJ K TVÝM DNEŠNÍM NAROZENINÁM!!!“ :potlesk: :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
22.2.08 16:21

Macko, Baro vse nejlepsi k narozeninam. :-) :-) :srdce: :srdce:

Katko reknu ti taky mas docela dobry zazitek.ja vcera s malou si taky uzila.Cely den a vecer az snad do 1.00v noci uplne s brichem nafouklym a pohybovala se tam jak na tanecnich az jsem mela pocit nekdy ze mi praskne voda. :oops: Pak v noci spala ale dnes jsem jak zmlacenej pes Eli taky moc aktivity neprojevuje.Ale myslim si ze zacne radit vecer a pak se bude jeste cinit v noci.Tak uz jsme to mely nekolikrat.Ale dnes je fakt den nanic a nemam rada kdyz jeden den jsem jak rybicka a druhy se sotva pohnu.No ale asi to tak je. :wink: :wink: :wink: Po ranu jsem mela taky prujem ten mam ted uz nejak kazdy den to je taky nejaky priznak ze se neco asi zacne dit ze?A kontrakce mozna neco uz citim ale jeste je to slaby tak uvidime. :oops:

Ach jo jdu se nalozit do vany at se trochu odreaguji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
22.2.08 16:45

Baro taky preju vse nejlepsi k narozeninam :-) :srdce: :-)

Macko a kde bydlis ty? Ja jezdim s malym k doktorce Voldrichovy na polikliniku u stresovicky nemocnice

Lost a Katko koukam ze si taky pekne v noci uzivate, se nedivim ze ted je Eli v klidu kdyz radila celou noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
22.2.08 16:53

Ahoj holky,

tak se hlásím až teď odpo a moc vám děkuju za přání k narozeninám. A Macko - tobě přeju samozřejmě všechno nej nej nej. Ty jsi musela tu diskuzi pěkně prolustrovat, když jsi to našla, pamatuju, že jsme si o tom jednou psaly, ale už ani nevím kdy.

Jak to tak bývá, narozky trávím pěkně pracovně, jako každý pátek toho zas bylo mraky. Ty lidi se vždycky zblázní před víkendem, asi si uvědomí, že mají třeba někam jet a na poslední chvíli potřebují dát dohromady auto. Asi před půl hoďkou se to teprv zklidnilo, ale já jsem tak unavená, že už to nevidím ani na žádnou slavností večeri. Asi se nechám od manžela pozvat až zítra a celý den budu pěkně připravovat žaludek, aby se mi tam toho vešlo co nejvíc. :wink:

Asi jdu rovnou do sprchy a do postele. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital