Poradna duly
Jana Čurdová
Halo, halo, halo,
SMS Služba : Stejfka píše :
Už jsem tady mám 2,67 kg a 48cm. Jmenuji se Veronika a narodila jsem se 19.2.08 v 16:30hod. Rodili jsme císařem. Stejfka
Tak to je teda super … už máme třetí miminko.
Gratuluji oběma holkám a přeji hodně zdraví. ![]()
Omlouvám se, že jsem vám sem tak vpadla…
Ale musím reagovat na STEJFINKU…
STEJFI, MOOOOC TI GRATULUJI K VERUNCE, AŤ JSTE OBĚ HOLKY ZDRAVÉ!!!
http://www.sirmi.ic.cz/smajl/239.gif
Pá SLUNICKOO - ze snažilek http://www.sirmi.ic.cz/smajl/411.gif
Ahoj holky,
já taky blbě spala. Vzbudila jsem se v 5 ráno a hned jsem letěla kontrolovat počítač, jestli tu nejsou nějaké novinky. Už si připadám jak blázen.
A navíc jsem z toho včerejška byla tak zmatená, že jsem si šla připravit tašku do porodnice
. Sice mám ten termín až za měsíc, ale už ničemu nevěřim. takže dneska ještě dojedu dokoupit pár posledních věcí a aspoň budu připravená, kdyby to přišlo dřív.
Ve tři jdu taky na KO, tak jsem zvědavá, co mi paní doktorka poví. Jak vám váží ty mimi? To vám dělají každý týden ultrazvuk? Já vím poslední váhu podle ultrazvuku - to bylo v 30 týdnu a něco a malej měl asi 1,7kg. V posledním týdnu je to čím dál tím horší, ráno vstávám z postele jak rybička, úplně lehce se třeba převalím z boku na bok, ale tak hodinu potom, co jsem na nohou, už pěkně funím. Malej mi zase tlačí na močák, každých deset minut mám pocit, že zas musím jít, a občas to i dost bolí, jak kdyby mě tam píchali hřebíkem. A taky mám každý den večer pocit, že jsem snad ujela 100km na kole, protože se mi to tam asi překrvuje a natéká, tím, jak mi tam tlačí hlavou. No hrůza.
Jsem zvědavá, kdy se Stejfka ozve, doufám že je i s mimi v pořádku a nabírá sílu.
Jéé, tak než jsem napsala ty moje litanie, tak už tu máme krásnou zprávu. Takže taky moc gratuluju.
jeeeeeeeeeee stejfo to je paradicka, takze zatial mame len take malicke deticky
, ale sak boli trosku predcasne!!! strasne moc vam gratulujeme!!! budeme si musiet na vas trosku pockat, ked ste boli cisarakom, ale urcite sa das rychlo dokopy!!!
a pozeram, ze mate skoro uplne rovnake miery jak lucinka, akurat ze verunka je o 1 cm dlhsia
![]()
Jupiiii Stejfko a verunko moc vam gratuluji.Super.
![]()
baro mam to nejak podobne ty rano ok a vecer nafoukla a natekla mala s hlavou na mocaku no ale co se da delat.Vydrzime to. ![]()
stejfo moooc gratuluji k Verunce!!!!
tak to ma dalsi za sebou, to je mazec. taky jsem na ni myslela od vcerejska. a ten jeji tatka asi o to prisel, kdyz je v tom Madarsku nebo kde
ale oni by ho k cisari nepustili. Stejfa je asi ted rada, ze je rada. kamoska po cisari nemohla skoro nic, ale za tyden to bude dobre..
baro-ja se taky divim, ze devcata vedi miry a vahy. me delal mudr naposled ulz taky na 30 tydnu a od te doby nic. poslechne srdicko, vysetri a nazdar. taky bych chtela vedet,jak je prtous velkej
lost-ja zas rano nez rozhybam kycle,tak si prijdu jak prdla. kdyz si predstavim ty chudaky lidi, co maji normalne nadvahu,tak uplne chapu tu zatez na klouby. byla jsem se taky podivat v praci a vybehla jsem par schodu, docela v pohode, tak jsem si rikala, ze to je docela dobry ale vterinu na to jsem chytala dech
![]()
na zachod zacinam taky chodit casteji,ale protoze mam bricho porad jeste dost nahore, tak to zatim jde. vypada to, ze si da junior nacas. mam to za chvili a zadny priznaky,ze by se pomalu neco chystalo. treba me v patek mudr na kontrole prekvapi
Ahoj, holky,
Gratuluji Stejfi k narození Verunky, ať jste obě v pořádku a brzy doma!!!
Já jsem, holky, dneska taky špatně spala, večer jsem uléhala z bezdůvodně plačtivou a smutnou náladou (taky na mě asi zapůsobilo dění tady na fóru), manželovi jsem říkala, že to obrovské břicho přece nemůžu dostat ven spodem…
Je tady strašná mlha a posledních pár dnů mě každé dopoledne bolí celé tělo tak, že prostě nefunguju - kyčle, svaly, únava, pálí mě žáha.. Prakticky se vždycky rozjíždím až po obědě…
Ještěže tohle trápení končí tak hezky, že ![]()
jinak jsem zase nabrala kg a to mi kazdej rikal, ze se v poslednim mesici nepribira spis naopak. jak vidno, u me to nefunguje a je presne naopak. na druhou stranu, neni se co divit, clovek si vali sunky, zere a zere a pak spi a porad do kola. vcera jsem si koupila nutelu-moje nejoblibejnejsi a urcite snim pulku najednou,jak se znam
![]()
STEJFO , GRATULUJEMEEEEE !!!!!
http://www.kvetiny-kytice.cz/…ute_ruze.jpg
SEZNÁMEK: Misurda .......Holic (sk)......1976.......TP 4.3. 08 -H (Katuška) Janno .........Anglie............1975.......TP 28.3. 08 - CH ,1.dítko Elliot 26.9. 06 Gissele ........Praha...........1981.......TP 24.3 08 -H , 1.dítko Milan 18.7. 04 Werča ........Prachatice.......1988.......TP 14.3. 08 - CH (Robin) EnkaL ..............................1986.......TP 22.2 08 - , 1.dítko Standík 08/06 Petas ...........Cheb............1977.......TP 25.3. 08 - překvápko Jituš ........Dvůr Králové.......1975.......TP 8.3. 08 - CH (Jeník) Dajma ...... Ostrava...........1984.........TP 18.3.08 - , 1dítko Bohdánek 03.01.04 Nikolaa ..... Praha............. 1984....... TP 4.3.08 - H (Terezka) Akaca ..... Liberec ............1980........ TP 7. 3. 08 - H ( Rosalie ) Bára ...............................1980...........TP 23.3. 08 - CH (Matěj) Poly ...................................................TP 20.3. 08 - H (Sárinka) Kristýna ........................1976............TP 18.3. 08 - H (Sára x Eliška)
// !!! Verča..........Šumperk.......1982............porodila 14.12. 07 - Chlapeček David//
// !!! Anel....... Mladá Boleslav..... 1975........porodila 17.2.08- Holčička Lucinka// , 1.dítko Honzík 7.7.04
// !!!Stejfa.........Liberec.............1980.........porodila 19.2.08 - Holčička Verunka//
Holky,
napadlo mi, že bych mohla poslat sms Anel ( že už má Stejfka Verunku)… tak už jsem jí to písla, aby nebyla v porodnici taková odříznutá. ![]()
Jdu k babičce na plněné papriky …mňam ![]()
pa pa pa a držte se všechny
petas super ze informujes aj anel, urcite je rada
![]()
a werco diky za zhrnutie je to super aj s tymi fotkami, uz sa tesim na fotky novych deticiek
![]()
jeee werca je ale sikulka. ja chtela predtim napsat stejfe gratulaci velkyma pismenama a barevne,ale nejak se mi nezadarilo. koukam na seznamku je prevaha holcicek, tak si aspon budou mit kluci na vyber spoutu nevest
![]()
petas. jsi sikulka, urcite jsou devcata rady za zpravicky
![]()
Petas tady vykonává tak zodpovědně službu informátorky,tak se přeci nenechám zahanbit a taky se musím snažit ![]()
Jj,těch holčiček bude hodně,Ale zvláštní,že v mém okolí samý kluci.Švagrová porodila v pondělí chlapečka Daníka- 3,9kg a délku už si přesně nepamatuji.Ale pěkný cvalda.
Už začínám být dost nérvozní.Všichni kolem rodí a mají ty svoje prďolky na světě…Už bych to taky chtěla mít za sebou