Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3168
17.2.08 14:17

Je holky tady to fici.

anel moc gratuluji zavidim vam ze to mate jiz za sebou a na druhou stranu mam pekny bobky. :oops:

verco tobe taky moc gratuluji a jsem rada ze uz davidka muzete vidat kazdicky den.Muselo to byt zle kdyz byl od vas tak daleko.Ale hlavne ze to zvladnul a ted uz bude jenom nabirat a rust. :dance:

holky ja zacinam blaznit kdyz to tak sleduji.Pomoc bojim bojim. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
17.2.08 14:20

Anel napsala sms-
Jestli jsem vás překvapila, tak já byla úplně mimo. Ale nakonec to bylo dobré-ty největší bolesti netrvaly ani hodinu a malá byla venku na tři zatlačení. Anel

Tak to je fakt super, kéž by jsme to měli všechny tak rychlé. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
17.2.08 14:24

Je tise zavidim.stejfo mas pravdu kez by sme to mely vsechny tak rychle. :)

No asi si pujdu dobalit tasku,abych pak nepanikarila az prijde ten sok. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.2.08 15:06

Ahojda,
to je mi teda při neděli novinka. Anel, moc grautlujeme, ať jste obě s Lucinkou zdravé. :-) :potlesk: :srdce: Když jsem to četla, tak opět, husina a zrychlený dech :lol: , ale potom ta úleva :lol:

To jsem ani nečekala, ale je pravda, včera jsem si vzala seznam z porodnice a konečně dobalila tašku. Připravila jsem k tomu 2 vody, Petrovi pantofle a kameru a teď už budeme čekat.

Verčo, s Davídkem to jsou dobré zprávy, taky gratuluji, teď už to snad bude jenom lepší a brzy budete pořád spolu. :srdce: :-)

Holky tak hezký zbytek neděle a miminkům zdar!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
17.2.08 16:29

Anel,velké gratulace !!!! Přeji štěstí a hlavně zdraví Tobě i Lucince!!! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
17.2.08 16:32

SEZNÁMEK: Janno .........Anglie............1975.......TP 28.3. 08 - CH ,1.dítko Elliot 26.9. 06 Gissele ........Praha...........1981.......TP 24.3 08 -H , 1.dítko Milan 18.7. 04 Werča ........Prachatice.......1988.......TP 14.3. 08 - CH (Robin) EnkaL ..............................1986.......TP 22.2 08 - , 1.dítko Standík 08/06 Petas ...........Cheb............1977.......TP 25.3. 08 - překvápko Jituš ........Dvůr Králové.......1975.......TP 8.3. 08 - CH (Jeník) Dajma ...... Ostrava...........1984.........TP 18.3.08 - , 1dítko Bohdánek 03.01.04 Nikolaa ..... Praha............. 1984....... TP 4.3.08 - H (Terezka) Akaca ..... Liberec ............1980........ TP 7. 3. 08 - H ( Rosalie ) Bára ...............................1980...........TP 23.3. 08 - CH (Matěj) Poly ...................................................TP 20.3. 08 - H (Sárinka)

// !!! Verča..........Šumperk.......1982............porodila 14.12. 07 - Chlapeček David// 

// !!! Anel....... Mladá Boleslav..... 1975........porodila 17.2.08- Holčička Lucinka// , 1.dítko Honzík 7.7.04

// !!!Stejfa.........Liberec.............1980.........porodila 19.2.08 - Holčička Verunka//

// !!!Misurda........Holic (sk)........1976........porodila 24.2.08 - Holčička Katuška//

// !!!!Kristýna........................1976............porodila 24.2. 08 - Holčička Eliška//

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
17.2.08 17:48

Ahoj,

Anel moc gratuluji, Lucince přejeme hodně zdravíčka a lásky rodičů.

Davidek se narodil 14.12. fotky jsem chtěla vložit, ale neumím to… nevím kde… přitom jsem to už jednou dělala.
Tu galerii jsem našla (diskuze a náš měsíc porodu) pujdu to ještě jednou zkusit.

Holky ale mateřská láska je neskutečná… když byl Davča v Olmiku, bylo to takové… hodinová návštěva…koukání přes inkubátor… sestry nám ho skoro nedavali, ani když byl v postylce… zato ted… je to brouček, nechce se mi od něho a jen co za sebou zavřu dveře od kojenáku, hrozn se mi stýská.
Jdu na ty fotky… zkusim to znovu.

V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
17.2.08 18:01

takže ty fotky se mi vložit nepovedlo.
Poradíte mi, jak na to?

Ještě jsem chtěla napsat s tim mličkem… někdo to zminil v některým předchozím příspěvku… Tak mlíčka my máme dost, dokonce MOOOOC MOOOOC my máme doma plnej mražák, naši mají plnej mražák, v olomouci měli plnej mražák a ted má plnej mražák šumperkej kojeňák.¨

Dokonce bych byla ráda, kdybych mohla někomu mlíčko třeba dát, komu by pomohlo… ale zatím jsem nikoho takového nenašla. Ptám se (příležitostně). Odstříkávám mlíko mechanickou odsávačkou Chicco a za den odstříkám i 2 litry!!!! Davča ted pije asi 400ml za den.
A zásobu mám tak na měsíc.
Mlíčko je pro malou Lucinku i pro davídka samozřejmě hodně důležité a anel přeji, at ho má dostatek.
 V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
17.2.08 18:03

verco akurat si musis kliknut na upload obrazku a dat tam do kolonky galerie brezen 2008 :wink: :wink: :wink:

a je to strasne krasne ako pises o tej materskej laske, ja viem ze katusku milujem ale urcite po porode to este len dojde :wink: :wink: :wink:

a davidek je uplne zdravucky??? skoda ze si musela byt tak dlho bez neho, ale za chvilku uz si to budete uzivat spolu doma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
17.2.08 18:11

Misurdo zkuim za chvilku ty fotky tam dat.

Davidek je uplně zdravý, všechny vyšetření… očí , sluchu, utz hlavičky, střev, plic srdíčka… všechnov pořádku. ¨Hned o začátku sám dýchal, kakal, čůral, papal- a to je hodně důležité. Někdy starší nedonošené miminko může mít více problémů. nezáleží v danou chvíli na váze miminka, ale na tom, jak prospívá a jaké má komplikace. Nás se zatím naštěstí veškeré komplikace, co hrozily, vyhnuli. Doufám že tomu tak bude už napořád. Akorát tu rehabilitaci máme naordinovanou,a le paní doktorka říkala, že preventivně. Neurologické vyšetření sice dopadlo dobře, ale malej se pořád vyvýjí jako v bříšku, takže je potřeba trošku mu pomoci a cvičit. Je ot cvičené de MUDr. Vojty a je to tak na 2-3 minutky denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
17.2.08 18:14

tak to je uplne super ze je zdravucky, robi vam radost :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

a co bolo vlastne vo veci ze sa tak poponahlal???

a este som ta chcela poprosit aby si nam doplnila jeho miery. vieme ze mal 1040g a kolko cm? a o kolkej sa narodil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
17.2.08 18:31

Nezměřili ho, hned ho dali do inkubátoru.
Ale narodil se tea 1č.12.200ý v 00:15.
Foto jsem přidala. Koukněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
17.2.08 18:34

14.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
17.2.08 18:39

boze chrustik malucky :lol: :lol: :lol: je kraaaaaaaaaaaaaaasnucky :wink: :wink: :wink:
kedy to vyzera ze vas pustia domov, az bude mat nejaku urcitu vahu, alebo od coho to zalezi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
17.2.08 18:49

verco ja som si dovolila tie fotky stiahnut a dala som ich na web, dufam ze nevadi :oops: :oops: :oops: http://www.brezen2008.estranky.cz/fotoalbum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí