Poradna duly
Jana Čurdová
jeeeeeeee stejfo tak vitaj po dlhej dobe!!!
pekny darcek k valentinovi
este sme zatial ziadna neporodila, zeda okrem verci, ale nemame o nej ziadne nove info ![]()
my sme sa pred chvilou vratili a katka tam so sebou mlela jak uz dlho nie, len som z toho nepoznala ci sa jej to pacilo, alebo nepacilo
![]()
anel to zneje vazne hrozne, ze remeselnici na sale, no snad ta nebudu rodit oni
![]()
gissele len sa stazuj co to da, sak mame na to narok
![]()
Hezké ráno děvčata, v Liberci sněží, nebo spíž poletuje sníh. Katke Neumanové ty závody asi přece jenom dopadnou.
Gissel jen si postěžuj, člověk to potřebuje. Taky se pořád stěžuji.
Děkuji za uvítanou, hrozně jste mě chyběli. ![]()
Misurdo Katce se to určitě moc líbilo a jsem ráda, že jste všechny v pořádku a že jste počkali s porodem na mne. ![]()
Anel a ty dělníci se možná aspoň něco přiučí. I když pro tebe asi nic moc příjemného.
Dobré ráno.
Tak u nás byla včera opravdu valentýnská romantika - máme oba s manželem hroznou rýmu, tak jsme svorně seděli s nohama v umyvadle s horkou vodou a popíjeli u toho šampaňské, akorát jsem zapomněla koupit jahody. ![]()
Vítám tě zpátky Stejfo, to je dobře, že už jsi tu, teď tady bude teprve veselo - aspoň doufám.
Dobré ráno, děvčata,
Ahoj, Stejfo, moc ráda Tě poznávám, přidala jsem se později, protože při chození do práce nějak nebyl čas, ale zato sem za holkama chodím moc ráda ![]()
Dnes jdu holky poprvé na kontrolu do porodnice, tak jsem zvědavá jako opice ![]()
Holky, včera večer jsem slavnostně došila deku pro malou, dneska musím dodělat jinou, kterou už mám rozešitou sto let a není pro nás. Pak chci stihnout ještě jednu, se stejnými zvířátky, jako máme v pokojíčku ![]()
Tak tady foto:
http://i244.photobucket.com/…DSCN4735.jpg
Ahoj holky, dobré dopoledne,
poslední dva dny jsem vás jen četla, ani jsem neměla náladu napsat. Měla jsem pěkný výčitky svědomí a bylo mi dost divně, protože jsem to asi přepískla na plavání pro těhotný. Ve středu v poledne mi na kontrole dokotorka řekla, že jsem byla celý minulý týden vzorná a že se to nikam neposunulo a že mám ještě týden vydržet takhle poslušná a pak že už mi dovolí dělat cokoliv. No a ve středu večer jsem šla na to plavání, blbly jsme tam s těma různýma věcma do vody a na kruzích a s balónkama apod. a já chvílema cítila, jak se dost držim i břišními svaly, ale pořád mi to přišlo úplně v pohodě. Domu jsem dorazila úplně vyřízená a ještě včera mě dost píchalo v břiše, bolely kyčle a byla jsem strašně unavená. Až jsem fakt měla strach, aby se něco nestalo. Taky jsem docela poznala, že tím skákáním ve vodě jsem malého dost setřásla a zase mi začal pěkně tlačit na močák. Ale dneska už mi je líp, tak mám i lepší náladu. Fakt se musíme víc šetřit.
Jéje, to jsou litanie, ale musela jsem se trochu vypovídat.
U nás Valentýn proběhl klasicky s kytkou a čokoládkou, jinak to taky moc neslavíme.
Ahoj Stejfo - tak už internet natrvalo? To je dobře, co?
A Macko - moc pěkný pokojíček. A ta deka je úžasná. Jsi moc šikovná. Já se teď ještě chystám na ušití spacího pytle pro malého, protože ty co jsem viděla stojí minimálně 800. Už jsem mu ušila i overal, ale jakmile sednu ke stroji, tak mě začnou bolet záda, takže to dost oddaluju. A taky není dost střihů. Našla jsem pár věciček v jedné starší Burdě, ale jinak nic. Nevíš o něčem?
Zatim se mějte, jdu trochu potřídit papíry v kanceláři, ať mě to tu nezasype.
Krasne rano preju ![]()
v Praze je zatim sice jasno, ale zima brrr
Macko ta deka je nadherna, ja tohle vubec neumim, tak jenom obdivuju co dokazou ostatni.
Baro ono to blbnuti ve vode je dost zradny pac pri tom to moc necitis, az potom vid
Dneska mam pekne lenivou, ale mela bych alespon dat neco vyprat a pripravit veci pro malou, uz jsem skoro vsechno nakoupila (jeste mi chyby takova ta sedacka, jenom nevim jestli je lepsi proste jenom to kresilko, nebo to kresilko s nejakejma tema kejklatkama, nebo kresilko s kejklatkama a houpaci, jestli je to vubec potreba), se zehlenim jsem to vyresila tak, ze jsem si na to nasla pani, ktery pradlo na zehleni vozim (stydim se, ale uz jsem fakt nestihala a porad jsem mela vetsi a vetsi hromady)
Ahoj holky,
přeji krásné a slunečné ráno. ![]()
Macko - nádherný pokojíček.
Včera večer jsem to ukazovala i Járovi a taky se mu moc líbil. Fakt krása. ![]()
Stejfko - no, konečně jsi tu. Jsem moc ráda … moc si mi chyběla.
![]()
Baro - ještě nám trošku vydrž..... neboj, bude to vše OK. ![]()
Holky, vy co čekáte už druhého potomka … před vámi opravdu hluboce smekám. Já jsem unavená a hrozná, nechápu kde berete energii na to starší. ![]()
Jinak jsem byla včera na KO. Zatím vše OK. CS mám 3 a kritická hodnota pro tento týden je 5. Tak dobrý, ale dole už to prý tak dobře nedrží.
Už se nám to blíží.Další ko za 2 týdny.
Holky, co už chodíte na KO do porodnice … v jakém tt. vám brali výtěr z pochvy a za jak dlouho byl výsledek????
Ahoj,
dala jsem aktuální foto do galerky a málem mi vypadli oči !!! No, holky to jste teda nehlásily, že jste původním povoláním modelky !!!! Moc Vám to sluší … krásné těhulky. Závidím až jsem zelená. ![]()
ahoj holky zdravim vas.
Vitam zase stejfu a Wercu. ![]()
Macko ty jses teda sikovna tise zavidim. ![]()
Petas ja byla vcera na ko a brala mi neco stetkou ale nevim jestli to byl vyter.na ko jdu uz za tyden tak mozna to uz vyter byl.Naco se vubec bere?Jenom na kontrolu? ![]()
Holky jdu trochu uklizet ale jsem pekne lina. ![]()
anel nahodou romatika mit rymu a slavit Valentyna s nozkama v teple vode a sampicko no hezky.Skoda tech jahod. ![]()
dobre rano devcata
![]()
stejfo- nazdaaar, to je dobre, ze jsi ok a zase na prijmu
![]()
macku-ta deka je fakt super, trochu umim sit,plest a tak,ale na tohle bych si rozhodne netroufla. to prenechavam sikovnejsim ![]()
baro- u nas to sije jedna pani asi za dve stovky a mam to slibeny od kamaradky, ze mi to u ni necha usit. v tescu jsem ty pytle videla do peti stovek. taky to budu pouzivat az bude prtous trochu vetsi.
gissele-neni to zadna ostuda, pokud mas tu moznost,tak to vyzuzij.
jinak vcerejsek byl ve znameni navstev a cestovani busem. vecer jsem mela jit jeste do kina na Vaclava,ale vzdala jsem to, mela jsem toho plny kecky. byla jsem se podivat u kamosky na 5ti tydenni miminko a povypravela mi zazitky. uz nema skoro bricho-ticha zavist ![]()
jinak valentyny ten muj vubec neslavi,je na takovy svatky vysazenej,a taky je stejne pracovne pryc. on mi to vynahrazuje v prubehu roku. ten by neslavil ani narozeniny(svoje neslavi), nema rad kupovat neco na povel, ze se musi. ale je fakt, ze kdyz mi neco chce koupit,tak to dostanu jen tak a to je taky prijemny ![]()
Děvčata taky vás musím pochválit, fotečky jsou fak supr.
Petas mne brali stěry minulý týden to byl 36tt ale na ko chodím zatím ke svému doktorovi.
Báro tak to ještě ten týden vydrž, odpočívej a pak se vyřádíš uvidíš. Já se vám teda divím, mne se nic nechce ani jenom uklidit barák. Co jsem doma, tak to pěkně flákám.
Já musím pořídit ještě fusak, ale přemýšlím jestli ještě zimní, nebo už bude stačit něco tenšího. Co máte vy?
Macko ani se ti nedivím, já jsem chodím taky ráda a proto mi to hrozně chybělo. Já měla internet jenom v práci. Tak co jsem na mateřské, jsem byla odříznuta. Ale už doufám, že se to nestane.
petas-me bral ster uz pred 14 dny, tj 34 tyden, aby se pry stihly vysledky. ale vypada to, ze ja budu prenaset. mam porad bricho nahore
no, dneska jdu v poledne na kotrolu, tak jsem zvedava co mi rekne. bude zase monitor, tak se tesim
jo a ster se bere kvuli steptokokum. pokud by tam byli, tak se davaji behem porodu dve kapacky s antibiotiky kvuli mimcu
Tady se to ale rozjelo a těch fotek v galerce - móc hezké!!!
Petas, já byla včera na KO v 36.t u svého doktora a bral mi stěr na streptokoka (kvůli porodu), teď už budu chodit po týdnu, ještě jednou ke svému doktorovi, a pak už to přebírá porodnice. Ale myslím, že je to jak kde.
Gissele, já mám lehátko po Honzovi - je houpací a má takové madlo na přenášení, na které jsem mu vždycky pověsila nějakou hračku - osvědčilo se to skvěle. Taky to bylo moc dobré pak na krmení.
Stejfo, fusak mám v záloze, ale doufám, že už nebude potřeba. Snad už bude hezky.
Macko, tohle obdivuju, já jsem na takovéhle práce málo trpělivá a šikovnost taky žádná velká.
Jituš, to by už člověk chtěl mít taky za sebou, když to vidíš jinde, viď. Moje dvě kamarádky minule rodily o měsíc přede mnou a hrozně jsem jim záviděla, že už mají ta zdravá mimi u sebe a vozí si je v kočárku.
mě ten stěr brala doktorka taky tenhle týden. A příští čtvrtek jdu na sepsání porodopisu a na monitor.
koukám na hodiny a je teprv půl 11 a už mám hlad. Asi půjdu před obědem ještě zakousnout nějakou sváču, aby mi to rychlejc utíkalo. ![]()
Tak jsem aspoň vyluxovala a zalila kytky a taky musím něco ďobnout.Dneska budu dělat špagety, to jde celkem rychle. Manžel jel do Prahy někoho stěhovat, tak jsem sama doma. Nějak mi tvrdne břicho, jenom doufám, že když to příde, tak bude doma.