Poradna duly
Jana Čurdová
Tak se holky taky konečně chlubím pokojíčkem:
http://i244.photobucket.com/…DSCN4730.jpg /> http://i244.photobucket.com/…DSCN4732.jpg /> http://i244.photobucket.com/…DSCN4733.jpg
Kato to si me pobavila s tim narazenim, ja to mam taky tak porad s nim nekam narazim a to nejen do veci ale i do lidi
ne vzdy je to ale moje chyba nekdy oni zapomenou ze tam je ![]()
S tim magnezkem a cajem nevim nemam zadnou zkusenost, resp. magnez. beru ale caj budu pit k tomu (az si ho uvarim)
Jinak vam taky preju hezkyho Valentina ![]()
Macko - pokojicek je moc krasnej, bych se sla uplne natahnout do toho kresilka
se tam vidim jak odpocivam
Ahoj holky tak vas zdravim
Katko gratulace ke ko.Neboj mala klidne muze vylezt driv. ![]()
Macko nadhera ten pokojik. ![]()
Jinak my jsme dnes po kontrole taky a vypada to asi tak ze Eli je uz hlavickou docela dolu a mame priblizne 3kg.Neni to teda presne protoze ta hlavicka byla nizko jiz.A dr.rekla ze jeste mame tyden vydrzet a pak uz klidne muzeme rodit ze je stejne tyden napred a ze uz bude vyvinuta.Jinak u porodu jestli budeme rodit by mela mit tak 3,5kg ale ne 4kg mit nebude rikala.Takze bude vetci ale to nevadi.No ja doufam ze vydrzi jeste chvili v brisku musim se jeste pripravit nato vsechno psychicky.A jeste jsem nezacala pit ani ten malinik zacnu asi dnes koupila jsem si ho.Jo a jeste tyden budu brat magnezko a pak uz taky nic.Nojo uz se to blizi. ![]()
Jo a kdo slavi valentyna at si ho uzije my ho neslavime tak jenom preji vam vsem ktere ho slavite at vas vase polovicky obdari necim hezkym. ![]()
Ahoj,
lost taky gratulace ke KO.
Macko, moc pěkný pokojíček
je vidět, že pracuješ v Ikea ![]()
Mimčo budeš mít hned od začátku samostatně? My nejdřív společně v ložnici, alespoň 5-6 měsíců a potom teprve samostatně v pokojíčku. Bojím se, že bych ze začátku neslyšela pláč, tak raději postýlku hned k hlavě.
Dneska jsem si koupila jednorázové kalhotky, to je teda hrůza. Až se mi v tom krámku chtělo smát, budu sexbomba, ale vy asi taky, co?
![]()
A Valentýna taky neslavíme, jen tak čokoládou, ale žádné večeře a květiny. Nemám ráda uměle vyvolané slavení, stejně tak i na Silvestra, to se taky na povel opijeme a pob…me. Ne ne my máme radši český svátky, třeba letos poprvé zažijeme všechny Den matek!!!! To bude žůžo!!
![]()
Ahoj, holky,
moc děkuji za pochvaly
Udělaly jste mi radost
JJ, Kačko, u nás určuje výběr nábytku zaměstnanecká sleva, takže náš byt moc nápaditý není ![]()
Jinak názor na kalhotky - naprosto souhlasím
A když se k nim přidá kojicí podprda - MŇAM!!! ![]()
Malou budeme mít taky v ložnici - nejdříve v koši na kolečkách a po cca 3 měsících tam přestěhujeme tu postýlku z pokojíčku. Teď ji zatím nechávám tam, říkám si, že se bude hodit. Ještě jednu (starou) postýlku budu mít v kuchyni, abych měla nad malou dohled, když budu třeba vařit atd. Měli jsme to tak doma, když byla ségra malá a bylo to super.
Kamarádka ma malého na podložce a na dece na podlaze, ale mě se to u nás zdá dost studené…
A ještě jeden dotaz: „Chystáte si, holky, porodní plán?“
macko vazne kraaaaaaaasna izbicka
![]()
lost super zpravy!!!!
ja idem zajtra do tej nemocnice , tak som zvedava ![]()
inak mne sa tie sietkovane jednorazove nohavicky celkom pacia,
![]()
a k valentinovi som dala igorovi to fidorkove srdiecko a on mi priniesol ruze , tiez s cokoladovym srdieckom a tym ta oslava u nas tiez hasne ![]()
zachvilku ideme na koncert, ale taky akoze „klubova atmosfera“, tak dufam, ze sa to katke bude tiez pacit ![]()
Ahoj, tak se taky hlásím po kontrole. Byla jsem u svého doktora - vše v pohodě, jen mi řekl, že jsem lehce otevřená, tak mám být v klidu, že ještě týden by tam mělo mimi vydržet, aby to nebylo brané jako předčasný porod. Tak jsem se radovala, že mi tedy přenášení nehrozí a on, že to zaručit nemůže, příroda si prý stejně dělá, co chce. Tak mě moc nepotěšil.
Pak jsem ještě absolvovala monitor v porodnici a malá nějak nechtěla spolupracovat, tak jsem tam musela po dvou hodinách znovu, ale nakonec bylo vše dobré a pustili mě domů. S tou rekonstrukcí mě moc nepotěšili - prý to bude opravdu hodně omezené a musím počítat, že se kolem mě budou prohánět řemeslníci apod. To bude porod…
Katko, myslím, že můžeš být klidná - fakt se to nedá říct vůbec dopředu, kdy to přijde. Vím o případech, kdy ženě řekli, že to jen tak nebude a ona ještě ten den porodila a opačně.
Macko, moc hezké hnízdečko, IKEA se nezapře. A s tou školkou, to zní moc dobře, tomu říkám správný zaměstnavatel.
Jinak souhlasím, že se u nás nemáme tak špatně. Člověk opravdu musí myslet sám za sebe a nečekat, že se stát postará, ale na druhou stranu je u nás možnost zaměstnání pro matky s dětma pořád hodně malá. Snad stát něco vymyslí i v téhle oblasti.
Ahoj Gissele, tak už taky promýšlíš, jak to půjde se dvěma dětma? Já teď řeším hlavně uspávání - Honzík je zvyklý, že s ním jsem dokud neusne a to bude s mimi docela náročné - když nebude doma manžel, což je u nás dost časté. Tak zkouším zavádět změnu, ale zatím se nedaří.
Tak jdu odpočívat, jsem po dnešku úplně hotová.
Ahoj Anel ![]()
s tim uspavanim je to u nas stejny, Milis taky usina bud se mnou nebo mu ctu pohadku, ale nejak to ted neresim, nechavam to plynout a uvidime jak to pujde, jinak se spanim to mam vyreseny tak, ze vzhledem k tomu ze mame dve patra a loznice nahore, tak manza a Milis budou spat nahore a ja alespon prvni mesic nez se odstehujem s malou dole aby jsme je v noci nebudili. Jinak jak to bude zvladat si vubec netroufam nijak predstavovat
asi to bude boj
Neboj oni ti remeslnici na sal nepudou a pak uz se to nejak zvladne ![]()
Btw. jak zvladas ty ted ty posledni tydny jeste s prckem, ja se priznavam ye jsem docela hotova, kdyz je dopo ve skolce tak to celkem jde, ale ted byl zase nemocnej a pichali mu ucho a takze to byl celkem zahul, v noci spim jak zabita
vubec se mi chce porad spat ![]()
Gissele, mám toho už docela dost - na jednu stranu se už těším, až mi zmizí břicho, ale zase nastanou jiné starosti. Honzíka mám doma celé dny a už je to dost náročné - jak si chvíli lehnu, začne po mně lézt a je po klidu. Ale poslední dobou si už docela sám vyhraje, ale musí chtít. Manžel chodí domů večer, takže jsem na to většinou sama. Hlavně jsem zvědavá, jaké bude to druhé. Kdyby to byl takový spavec jako Jéňa, tak by se to ještě dalo. Necháme se překvapit.
A ti řemeslníci budou právě na tom sále - možná za plentou - teda za tou budu asi já. Fakt jsem na to zvědavá.
A to spaní jsem chtěla zavést už teď, aby pak zbytečně nežárlil, i když zatím to bere v pohodě a nemůže se Lucinky dočkat.
Ahoj těhulky, tak jak válčíte? Konečně se můžu k vám přidat a připojit se do diskuze. Teda vůbec nevím, co se tady za ty 3 týdny stalo a dělo, ale určitě to pomalu přečtu.
U nás je vše v normě, malá lehce naléhá a taky jsem trochu otevřena na jeden prst. Koukám, že tady máme i novú těhulku a musím jí pochválit pokojíček. Moc pěkné.
Doufám, že zatím žádná ještě nerodila? Nebo jo?
Gissel, anel nebojte určitě to zvládnete i s dvěma dětmi.
Tak jo jdu trochu číst, jinak se do konca nikdy nedostanu.
Anel tak se mi zda ze jsme na tom tak nejak skoro stejne
, manza taky chodi az vecer takze je to celkem zahul, ted to resim tak ze cely dny nekde litame aby se zabavil, ale je to s tim brichem uz dost narocny, hlavne jak mi mala sjizdi dolu a naleha na no nevim presne co, ale prijemny to neni
S Milisem jsme si co se spanku tyce prosli peklem
tzn. do pul roku se budil snad kazdou hodinu, rev a jekot … tak jsme usoudili, ze horsi uz to snad byt nemuze. Anel to dame, sme silny zensky
.
no jestli ti remeslnici budou na tom sale tak je celkem lituju, pac vim jak to na chlapy pusobi
budou omdlevat, jsme se byli s manzou podivat v porodnici, zrovna tam jedna pani rodila a jak rychle odtamtud utikal
ale jinak je statecnej
Nejlepsi by bylo, kdybych mohla malimu cist pohadku a u toho rovnou kojit, ale to jsou takovy vzdusny zamky ale byl by to ideal
Ahoj Stejfo to jsem rada ze jsi v pohode, jak se jinak vede?
Všechny moooc zdravím,
opět jsem tu dlouho nic nenapsala.Tak jsem byla v út u pana doktora.Ležela jsem na monitoru a bylo mi řečeno,že kdyby odtekla plodovka,že mám jet rovnou do porodnice.Tak si najednou uvědomuju,že už se to blíží.Počítala jsem si termín porodu podle dne oplodnění a vychází mi to na konec února začátek března,tak jsem zvědavá…V neděli jdem s přítelem do porodnice na kukandu,takže se moc těšíme.
Pomalu ale jistě se nám to blíží.dokonce bych řekla,že teď to nejvíc utíká.Takže odpočívejte dokud to jde,já budu taky ještě dočítat ![]()
![]()
Gissel dík celkem to jde.Už je to těžší, hrozně mi napouchají nohy, teda už vůbec neodpouchají. No musíme to už nějak doklepat dokonce.
My jsme byli minulý týden v porodnici, ale neměli jsme štěstí, porodní sály měli plné. K doktorovi jdu v pondělí, tak jsem zvědavá. Naposledy jsem měla vyšší tlak a bílkovinu v moči. Musela jsem jít na druhý den znovu. A tam to dopadlo dobře. Všechno v normě.
Tak jak jste si užilli Valentýna? My to moc neslavíme, Petr dostal čokoládu a já růžičku a internet. Takže spokojená. ![]()
Nj to uz nejak doklepem
ten tlak si dela co chce vid
ja ho mam zase porad nizkej takze se me dr. porad pta jestli mi neni spatne
ale ja s tim takhle ziju porad takze jsem celkem zvykla
S temi otoky ti asi neporadim, ale jestli te to potesi tak ja mam zase krecovy zily
mi nejak lezi na tepne k pravy noze nebo co takze mam krecaky napravo na trisle a na noze vubec a taky se mi tam udelala takova ta krevni pavucinka nebo co to je takova boule, no jsem proste kocka
, jinak nohy mam celkove takovy banaty takze nevim jesli i opuchly nebo oplacany ![]()
Valentyna jsme oslavili tak nejak mirne, dostala jsem nausnicky a kyticky, manza nejaky triko, ksiltovku (aby si udrzel mladi
), cdo a hru na psp, dali jsme si sampanko na chut a uzivame klidu ![]()
Jo jeste jsem si vzpomela, ze me dneska zacala bolet leva noha v nartu, sem to zjistila kdyz jsem nemohla poradne seslapnout spojku
tak nevim asi uz jsem na ni moc tezka, holt patnact kilo je patnact kilo, a v krizi me boli (sorry si nemam komu postezovat
)