Poradna duly
Jana Čurdová
hezky vikend vsem,
misurdo-koukam,ze problemy s brichem zaciname mit vsechny. me posledni dva dny porad tvrdne, ale zatim nic vic. asi to je normalni. ze pry poznam az to opravdu prijde. ty dva tydny potrebujeme jeste vsechny, tak klid a zadny rozcilovani, behani a tak!! trochu me uklidnuje, ze ti doktor rekl, ze to je priprava, tak az to prdne nebo to zacne byt vicemene pravidlne, tak zacnu panikarit
diky za pozdrav od Stejfy-taky ji zdravim
dajmo-dobry postrehy, asi bych si to mela zacit vsechno psat
ja tu volbu ani moc nesleduju, je to snuska kydu. pockam si na konecny vysledek, pak se budu rozcilovat. nemuzu se na ne divat… i kdyz s vypnutym zvukem by to jeste slo
![]()
jinak dneska tu je krasne, asi pujdu na prochazku. jsem opet slamena vdova. vetsinu unora… ale v breznu to bude lepsi a doufam, ze se trefime,aby byl tatka u porodu
![]()
tak jdu trosku neco delat. tak pekne relaxujte a odpocivejte
![]()
Ahoj holky, vy jste tedy pisatelky, člověk se 2 dny nedostane k počítači a těch článků je pak hrozně moc
.
Poly - úplně jsi mě navnadila, v pondělí jdu ten kojící polštář koupit, už se na něho moc těším. Jinak přeji Ti, aby to ty hemeroidy nebyly.
Dajma - čus, rodit jdu na 100% do Poruby, můj gynekolog je tam přímo porodník a znám tam i porodní asistentku. Navíc tam zrovna chodím na předporodní kurz a jsem z toho celkem nadšená, přístup porodních asistentek perfektní.
Jo holky, ještě mi radila porodní asistentka, že kromě pití čaje z maliníku, abych 3 x denně jedla pomleté lněné semínko, že prý malá bude hned venku
, no uvidíme. Chutná to jako ořechy, takže to není žádná hrůza, takže Vám to doporučuji.
To jsem zase já,
až přijedu z porodnice s malou, tak Jiřík (manžel) si vezme dovolenou, tak snad to nějak zvládneme. Moje mamča je pracovně vytížená, takže tam pomoc čekat nemůžeme a tchyně hlídá 1,5 letého klučinu od jeho ségry, takže taky nic, ale asi je to tak lepší.
Hezký večer, těhulky,
jak se všechny máte a jak se cítíte? Doufám, že je všechno OK. Já jsem se dostala do fáze, kdy si začínám přát, aby už to přišlo. Zítra mě čeká poslední den 37.týdne a pak už to vlastně může vypuknout. Termín mám až 3.3. a když si malá dá načas, tak to může být až 17.3. - no a představa, že ještě víc, než měsíc, mě docela děsí.
No ale zvládli to miliony před námi, zvládneme to taky!!!! Držte se holky!
Koukam same nove tvare
![]()
Ja se hlasim po odmlce, nejak nestiham, snazim se byt co nejvic z baraku, protoze AZ to prijde, tak se zase nikam nedostanu veky, tak taham malyho jak kote s sebou, a jezdime po vyletech. Ted budu muset zvolnit, protoze mi na aute sviti nejaka kontrolka, a drahy prohlasil, ze je to vazne
tak se uvidi v pondeli
Dneska jsem byla pro kocar, Phil&Teds, z druhe ruky, no snad to s nim zvladneme, potrebuje dokoupit neco k double kitu, ale jinak ok.
Bricho zatim ok, ale ja nemela posly ani s elliotem, tak tak nejak necekam zadne zmeny. Kontrolu mam ve ctvrtek, (lakmusak, tlak a domu… o nicem) utz uz zadny, no jak rikam, duben to jisti.
Tak se pekne kulatte a ja zase nakouknu
Ahoj holky
!
Tak jsem bez magnezka. Nějak jsem zapoměla na to, co mi řikala Dr. Měla jsem ho brát jen do 35. týdne a pak už ne, tak doufám, že když je to jenom hořčík, že to tolik neva, že jsem teda ty dva týdny přetáhla. No a já jdu konečně po třech týdnech v pondělí na první kontrolu do porodnice!!! Jsem na to zvědavá. Doufám, že se mi budou věnovat aspoň tak jako všem ostatním a ne, že ta je v pořáku, tak ať přijde zase za 3 týdny… ale to snad už ne…
Jo a včera jsem řikala mamce, že bych už fakt šla rodit. Do auta lezu ta, že tam prostě vpadnu, až se auto zahýbá a pak se začnu kolýbat, abych se dostala do toho „pohodlnýho sedu“ ve kterým jsem schopná kroutit volantem. Taky jsem řikala, že už dlouho řídit nebudu, protože když se začne Terka vrtět, mám teda se soustředěním problém. Je jí to už malý, no…
venku to zase svítí, takže nálada dobrá.
Mějte se krásně a pohlďte bříška
![]()
tak holky vsechny vas zdravim a preji krasny zbytek vikendu.Vcera bylo nadherne a dnes to taky neni na zahozeni.My jsme byli vcera na navsteve a Martin tam zustal pres noc ja uz tyhle akce nezvladam ja ted tadci jsem v pohodli domova.No a at si jeste uzije pak uz to bude horsi. ![]()
Katko jo s tim uklidem u nas podobny kdyz neudelam dusno tak se nic nehejbe,ale pak po mem vybuchu to teprve zacne jit i kdyz s recma,ale to me uz tak nezajima. ![]()
Misurdo no uz se nam to blizi preji ti at to jeste vydrzite ale myslim ze uz by mala mohla byt ok i kdyby se ji uz chtelo ven.Drzim palce. ![]()
Nikco za volant se uz ani nehrnu uz jenom na kratke trate a mam s tim uz docela problem.Pres to bricho se mi uz i nejak blbe zerazuje i kdyz paka je na strane a hur se mi stoupa na pedaly taky nevim sice proc ale je to tak.A mas pravdu ze kdyz me zacne mala pokopavat tak uz se nesoustredim. ![]()
Jo a jinak kamaradka odrodila asi pred 14dni 3krat ji rekli ze bude mit holcicku a nakonec to byl kluk.Tak teda nevim jak je to vubec mozne.
No ale i takove veci se stavaji.Tak kdyby se nam to nahodou stalo tak mam pro kluka aspon na leto krasne ruzove saticky. ![]()
Ahoj holky, celý víkend jsem ani neměa čas se na Vás podívat. v sobotu slaměná vdova, tak jsem si navařila a konečně začala s přesazováním a hnojením kytek a dneska jsme jeli nejdřív jenom na procházku, potom i na návštěvu a nakonec jsme zase nakupovali. Takže celý den v trapu.
Malinká je pěkný číslo, Petr mi hladil bříško a Rosárka se tak vrtěla, jako by si spolu hráli a honili se. Bylo to celkem bolavé a srandovní.
Tak jdu ještě něco požehlit. Mějte se a zítra čusik.
K.
Zdravím těhulky, víkend je skoro za námi, tak doufám, že jste si ho užily. My byli skoro pořád venku, už to bylo takové jarní.
Nikol, lost - s tím autem jsme na tom podobně, taky už nevím, jak se tam s tím břichem vejít.
Lost, to už je snad potřetí, co slyším, že z předpovídané holčičky se narodil kluk. Fakt už bych nejraději držela to mimčo v náruči, abych věděla na čem jsem - no zvědavá ženská.
Katko, ohledně úklidu je to asi všude stejné, i když znám případy, kdy ten chlap opravdu nehne prstem, ale většinou už to po něm ani nikdo nechce.
Martina to samotného napadne málokdy, ale když mu řeknu, tak není problém.
Ahoj holky,
hlásím se po 3 dnech. Byli jsme na víkendu na Božím Daru v Krušných horách. Bylo tam krááásněěě.
Akorát jsem trpěla, že nemůžu na lyže. Za rok si to vynahradím.
![]()
Včera večer jsem jen dočítala co jste tu napáchaly. Ty brdo asi 6 stran.No, nelenily jste. ![]()
Tento týden si chci připravit věci do porodnice a doladit co nám ještě chybí na mimčo. Ve čtvrtek jdu na KO.
Jinak děkuji za vyřízení pozdravů od Stejfky a taky jí zdravím. ![]()
Misurdo a spol. ..... holky vy jste už v 37 tt.- tak to gratujuji, prptože i kdyby něco tak jste už donošený. SUPER. ![]()
Jára se taky večer ptal jestli tu není už nějaké mimčo. No, pomalu to může být už každý den. Už se těším. ![]()
Pěkný den všem pupíkům. Odpočívejte. ![]()
Áhoj, ranní ptáče, dál doskáče… ![]()
Přeji Vám krásný den, plný sluníčka, v Liberci teda svítí o 106.
Peťas, máš fajn chlapa, že má o mimi forum zájem, ten můj mi jenom říká Boženo Němcová a že mám po měsíci doma už vykojenou hlavu, co prý potom bude po 3 letech. No nechápe naše maminkovský starosti.
chlap, no… ![]()
Mějte se Katka
AHOJ DĚVČATA
. TAK SE HLÁSÍM Z KRÁSNĚ UŽITÉHO VÍKENDU. MOC PĚKNĚ JSEM SI ODPOČINULA A HLAVNĚ UŽILA. AŽ NA TO SPANÍ, ALE TO JE ASI NORMÁL, KDYŽ SPÍM MIMO DOMOV. HRÁLA JSEM SI CELÝ VÍKEND SE SYNOVCI ( 4 A 1 ROK ), JSOU STRAŠNĚ SLADCÍ. NA VÁHU JSEM RADĚJI JEŠTĚ NESTOUPALA A ANI NEBUDU
.
DALA JSEM SI DOBRÉ RŮŽOVÉ VÍNEČKO, TO JÁ MŮŽU. MANŽEL DĚLAL ŘIDIČE, TEĎ UŽ MĚ SAMOTNOU ZA VOLANT NEPOUŠTÍ. KAM BYCH TAKY MOHLA JET, KDYŽ MI NEDÁ DOKLADY, ŽE JO ![]()
KAMARÁDKA V PÁTEK PORODILA DVOJČÁTKA V 36.tt, MĚLY 2,6 A 2,7 kg A ZÍTRA JE UŽ POUŠTÍ DOMŮ. NO FOFR.
Dobré ráno, holky,
zdravím Vás všechny při pondělku. Tak dnes to mám 37+0 a je to znát. Během posledních tří dnů se mi rapidně zhoršila kondice. Teď už fakt nemůžu dělat nic, pokud to není vestoje nebo v nějaké těhotenské pozici.
Včera jsem se taky pokoušela řídit - připadala jsem si, jako bych měla mezi nohama položený sud a Jirka se mi nejdřív smál, ale pak asi litoval, že si to pivko k obědu dal… ![]()
Jinak mám taky neskutečně skvělého a ohleduplného muže, je mi až trapně z toho, jak mu teď kazím program a plány, ale nějak mu to v posledních týdnech opravdu došlo a má o mě opravdu péči - nevím, jak si pak budu odvykat ![]()
Holky, s tím netrefením pohlaví mě nestrašte!!! Já mám většinu nového oblečení do ružova!!!
Tak Vám všem přeji hezký den - dnes jdu ke kadeřnici, zítra na kosmetiku a ještě mám v plánu pedikúru (nedosáhnu si na nehty u nohou
)
dobre rano
![]()
tak vcerejsek byl ve znameni navstev, byla tu mamka a pak jsme si sli vyzvednout autosedacku ke znamym. jsem ted docela zvykla si pres den schrupnout, ale vcera bez sance, takze jsem odpadla v deset hodin a probrala se az v osm.
jinak brisko snasim jeste docela dobre, ale zacinam byt nemotorna a musim dost vyvazovat. ztracim rovnovahu, kdyz vstavam nebo se oblikam. presla jsem ze zimni obuvi na jarni, kdy mi staci jen dlouha lzice, usetrim si tim to desny ohybani. taky by se mi libilo uz chovat,ale zase si rikam, ze aspon ty dva tydny by tam mimco jeste mohlo byt… at je vic v klidu. anebo je klidne mozny, ze budu prenaset a maluju si tady, ze to bude n azacatku brezna. no, clovek fakt nevi
s tim pohlavim- kamosce taky do posledni chvile rikali holka a byl to kluk jako buk. ten pindour se muze schovat nebo neni videt a je to hned. kdyz ho tam ma, tak to je jasny. ted ji rikaj zase holku, tak jim uz vyhrozuje, ze kdyz to nebude, tak jim tam udela peknej bugr
Hezké ráno.
Jituš, nepřidávej další jobovky ohledně pohlaví. Začínám se fakt bát, že to bude ten kluk - kdybysme to alespoň všem neříkali, já jsem nechtěla, ale manžel se musel chlubit a nevydržel.
Poly, s tou váhou mám taky docela problém, už jsem přes 70 a to mám třeba ještě měsíc před sebou, ale já tomu sladkému nedokážu odolat.
Macko, to už může být každým dnem, co? Jak to vidíš podle „rodinných dispozic“ - přenášelo se u vás nebo si mamka spíš pospíšila? I když ty jsi psala, že doktor to vidí spíš dřív než později, viď.
Tak já teď jdu na svůj první maliníkový čaj, aby mi nevystydl.