Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
355
5.2.08 08:56

Krásné ráno!
U nás to opět vypadá na slunečný den, tak to půjde všechno líp. Asi budu prát plínky - budou pěkně schnout.
Dnes mám hlídací dopoledne (hlídám ještě sestřinu holčičku), takže tu moc nebudu.

Katko, moc ti to sluší, hlavně ti závidím ten obličej, já mám tváře jak budulínek. Už se na sebe nemůžu dívat.
Pálení žáhy naštěstí neznám, zatím mě to snad nepotkalo.

Tak něco napište, ať mám odpo co číst. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
5.2.08 09:26

Ahoj holčiny,

tak jsem včera pokoupila už skoro všechno. Poslední věc, co mi zbývá na rozmyšlení a dokoupení je vanička nebo kyblík. Asi koupím vaničku a kyblík si půjčim na zkoušku od kámošky. Pořád totiž řešim, v čem to bude pohodlnější jak pro mě, tak pro mimi. A taky nevím, do které koupelny se s tím nastěhovat. Mám na výběr ze dvou a je to problém :lol: Když má někdo jen jednu,tak to má jasný, ale u nás má každá něco pro a něco proti.
A taky mi včera v obchodě rozmluvili fusak. Že ho mám prý koupit až příští rok na podzim, protože teď už to zvládnu v pohodě. Mám ten od Emitexu do autosedačky, tak ho prý můžu dát i do kočárku a na to nějakou deku a mělo by to stačit.

Dneska se chystám do zdravotních potřeb pro ty věci k porodu a pár drobností, ještě ten teploměr mi chybí a pak jen doprat plenky a deky a povlečení a je hotovo. Ale stejně si myslim, že mě ještě napadne pár věcí, co NUTNĚ budu potřebovat. :wink: Včera jedna maminka v obchodě mi říkala, že nakupuju tolik věcí a jsou prý úplně zbytečné - třeba teploměr do vody a tak. No jo, jenže ona už mimčo měla asi druhý, takže věděla o čem mluví.

Zase u nás svítí, tak vyrazim do města. Mějte se fajn.

Katko, moc ti to sluší. Já se včera měřila a popravdě modelkovské míry to nejsou - 105 - 102 - 114. Když jsem to říkala manželovi, tak se zalekl, že mám furt ten zadek největší, že mi to zůstane a že pak zhubnu přes prsa a přes břicho a u:,–(í se mi i to ostatní na prdeli. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
5.2.08 09:27

dobre rano,

akaco- moooc pekna fotka. ja jich moc nemam a ty co jsem mela byly ve starym pocitaci. a moje laska, kdyz ho pretahovala do noveho, jaksi vsechny nase fotky zapomnela prevest. ani jsem mu moc nenadavala, protoze vim, ze ho to taky stve

jinak me chytil kasel, tak zkousim jitrocelovy sirup a dneska nevytahnu paty. chtela jsem puvodne jit do mesta, ale to nehrozi. jeste k tomu je venku hnusne, inverze,fuuuj asi budu neco delat doma a upecu pernik. a taky se vaaalet :lol: :lol: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
5.2.08 09:48

Ahoj holky,
přeji krásné ráno. Měla jsem co dočítat - jedete tedy pěkně. Mám v tom gulaš … tak snad to nepopletu. :wink:
Vítám nové těhulky ..... porod. asist. se hodí. :D
Jituš - moc, moc držím palce, aby to vyšlo a měla jsi klid.
Misurdo - je mi líto, že to na tebe tak padlo, ale já to taky někdy mám… asi ty hormony :wink:
Jo, trošku mě štvete… moc vám to všem sluší na foto…Akača, Misurda atd… vy jste snad modelky nebo Co ???? :lol: Jsou z Vám maminky do katalogu. Krásné a tak závidím. :oops:
Jára má dnes 30 let. Už jsem mu dala dárek ( 2 denní kurz skikitingu) tak doufám, že se nezabije. 8)
Včera tu byla mamka a pomohla mi vygruntovat. Kosmetiku mám koupenou Bubchen + Rybilku na prdku. Prádlo vyprané v Lovele. Tak se potom uvidí. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.2.08 10:14

Přeji pěkně dopoledne těhulky!!!

Tak já zatím zaznamenávám pěkné počasí, tak až si půjdu koupit snídani, zkouknu jak to venku vypadá. Mno - i kdyby pršelo, musím zařídit vše na co jsem se včera vyprdla + to se mi k tomu přidalo…
Ale aspoň že jsem včera nenakupovala proTerezku, protože jsem si tam dneska připsala ten teploměr do vody a do zadečku…
Takže ju koupit Rybilku, dětský mýdlo, tělový mlýko, vezmu i tu modrou indulonu a ty teploměry… na líh a borovou vodu se zeptám až budu v porodnici u Dr…

Petas - :wink: neboj se nic - to jenom ty dvě :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak se zatím mějte krásně, těhulky a pohlaďte bříška :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
5.2.08 11:02

ahoj holky tak se hlasim.Vite kde jsem stravila dnesni noc?No v nemocnici.A proc?No vyuzila jsem hezkeho pocasi vcera sla se projit a pri navratu jsem udelala sipku primo na bricho. 8O Jak se to mohlo stat to teda nevim,ale stalo se.Tak jsem nelenila zavolala do nemocnice a nahlasila se ze tam prijedu.Nastesti nic ze me neteklo a zadne bolesti jsem nemela takze jsem jela hned sama.No doktor mi doporucil zustat tam pres noc a hezky se o nas starali.Nastesti cipek zavreny,vody dost,pohyby byly prakticky hned asi po 20minutach a srdicko ji bilo jako zvon.Delali nam monitor srdce vecer a rano a vse vypada ok tak snad se nic dit nebude.kontrakce na me taky neprisli asi z toho jak tam maminky rodily takze je to ok.Reknu vam ze jsem na sebe byla nastvana ale tomu clovek asi nezabrani.I jsem si pobrecela ale asponj se mi ulevilo.A hlavne jsem si ocihla jak to tam funguje byla jsem naq pokoji s 2maminkama jedna cerstve po porodu tak jsme pokecali a aspon vim do ceho polezu. :D Jinak mala v noci toho moc nenaspala kdyz slysela ty dva kluciky jak radi a drzela s nima pekne basu.az nad ranem jsme vsechny maminky i deticky pekne usnuly.tak ted uz jsme doma a uz asi ani nebudu nikam moc trajdat jedine s doprovodem.Nevim jak se to mohlo stat no ale stalo se.No nic hlavne at vi si uzivate a nedelejte neplechu jako my a davejte na sebe pozor. :!

Mejte se ja budu dnes odpocivat a juknu sem pozdeji. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.2.08 11:07

Loost OPATRNĚ!!!!!!! Asi je lepší,že jsi pro jistotu jela, ale musíš dávat pozor!!! Někdo už taky psal, že sebou švihnul… já bych leda musela zakopnout. Venku je nádherně! Dávej na sebe pozor a odpočívej!!!! Máš to za pár! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
5.2.08 11:09

lost-to si musela prozit noc hruzy!!! hlavne, ze je vsechno v poradku!!!! clovek si mysli, ze kdyz neni ta normalni zima s naledim, ze si muze v pohode vykracovat,ale pozor si musime dat kazdopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
5.2.08 11:47

LOST- PANEBOŽE, CO TO ZASE PROVÁDÍŠ :roll:, DÁVEJ NA SEBE HOLKA POZOR. ONO SE TO MŮŽE STÁT KAŽDÉ Z NÁS, ALE VIDÍM V TOM POUZE DVĚ VĚCI. BUĎ SE TI ZAMOTALA HLAVINKA NEBO SIS DALA TROŠKU TOHO VÍNEČKA NEBO NĚČEHO LEPŠÍHO :-D. OPATRUJ SE HOLKA A ŽÁDNÁ DIVOČINA. URČITĚ SE OZVI, JAK NA TOM JSI,JU????

BARUŠ-JÁ SI TEN FUSAK KUPOVAT TAKY NEBUDU, MÁM TU ZAVINOVAČKU DO AUTOSEDAČKY A TEPLOU DEKU, TAK SNAD TO BUDE STAČIT. NEOČEKÁVÁM MRAZY A KDYŽTAK Z PORODNICE DOKOUPÍŠ, KDYBY NÁHODOU.
VĚCI MÁM VYPRANÉ TAKY V LOVELE, TAK UVIDÍME.
DNEŠNÍ NOC BYLA DĚS A HRŮZA. CELOU NOC JSEM NESPALA, NEMOHLA JSEM DÝCHAT, DO TOHO PÁLENÍ ŽÁHY A ABY TOHO NEBYLO MÁLO, TAK JSEM MĚLA 2× PRŮJEM A RÁNO ZASE, TAK NEVÍM, KDE JSEM ZASE NĚCO CHYTILA, TAK SE PŘIDÁVÁM K JITUŠ, ZALEHNU A BUDU ODPOČÍVAT.
ZÍTRA JDU NA KONTROLU, TAK TO SNAD DOPADNE VŠE O.K. TAK ZATÍM PA A DOBROU CHUŤ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
5.2.08 12:07

Poly mozna kdybych si dala to vino tak se to nestane. :D ne nevim ani hlave se mi nezamotala proste jsem sla a cim je clovek opatrnejsi tak asi se to nejak stane.Byla to zablacena travnata plocha takze jsem spadla jakoby do travy nastesi asi lepsi nez spadnout na nejaky tvrdy beton.No jo uz se stalo a nic s tim nenadelame.priste si dam dve deci co si myslim ze neskodi a bude lip. :) Ale ne uz na nas budu davat pozor ver mi ze meto moooocccc mrzelo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
5.2.08 13:07

Ahoj, holky a dobrou chuť, pokud obědváte!!!

Já zrovna teď (rýžové nudle s krůtím masem a zeleninou :-P) - s Váma mi líp chutná :-)

Lost, úplně si mě vyděsila, jsem ráda, že to dopadlo dobře… Včera to bylo ošidné - tady v Praze bylo na sluníčku až horko a ve stínu se držela námraza. Taky se mi to na zámkové dlažbě pěkně klouzalo..

Mišurdo, taky mám ten Emitex 3v1 - pořád na něj chodím nakukovat :-D

Holky, včera jsme byli v porodnici v Motole na exkurzi - nemůže se tam chodit na sály, tak pouštějí video a taková příjemná porodní babka tam k tomu podává komentář a zodpovídá dotazy. Můj drahý si ze mě až do včerejška utahoval, že to moc prožívám a že to přežili miliony přede mnou… včera tam pěkně ztuhnul a posledních 15 min mě celou dobu hladil. Bylo vidět, že mu to začíná docházet :-D Je fajn, že máme tuhle možnost a že jsou drahé polovičky zapojeny :)

Jinak peru a žehlím o 106 a mám pocit, že to nikdy neskončí. Už jsem v 37. týdnu, tak musím být připravená

Jinak máte, holky, opravdu krásná bříška a jste „vzorové“ těhulky. Já jsem celá „rozkydnutá“ a malá mi formuje břicho několikrát denně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
5.2.08 13:53

Ahojda, dnes opět jeden akční den, já neumím být na normální vlně, ale buď jsem maximálně výkonná, nebo totálně zničená. Tak peru, uklízim, vařim, lítám tady jako pometlo a hledám si zábavu.
Lost, hlavně že je vše OK, ale když jsem četla tvoje řádky, až mi ztuhl úsměv.
Jituš a Poly, odpočívejte, ať je líp. Poly děložní kontrakce prý také způsobují průjem, tak se opatruj.
Jinak díky z bříško, ale nebojte se, svlečená jsem jako sulc a strie po celém zadku až na stehna. Porodný asi padne na lazer na strie.
Dneska v noci jsem se prvně vzbudila, že potřebuji na WC, ale jak jsem lenoška, tak jsem se převalila na druhý bok, malá zase vylezla trošku výš a spala jsem až do rána. Odpolko jedu zase na masaž, ale moc se mi nechce. Asi to už zruším, zbytečně projíždím benzín, záda už jsou OK, tak zase až bude nějaký problém.

Tak zatím pa, jdu pokračovat.
K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.2.08 14:23

Akční Akačo - vyměním strie na zadku za strie na břiše :wink: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
5.2.08 16:53
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ahooooooooj tehosky!!!

my sme dnes od jedenastej boli na nakupoch a uz mam v podstate vsetko, takze uz sa len pobalit a huraaaaaaaaaa mozeme na to vlitnout :lol: :lol: :lol: ja hrdinka 8) 8) 8)

lost ja som tiez tak rypla :roll: , ale nastastie nie na brusko, tak som rada ze ste v poriadku :wink: a ani ja neviem ako sa to mohlo stat, asi nejaky vypadok :roll: :roll: :roll: baby davajme si bacha :wink: :wink: :wink:

poly snad na teba nic nelezie :wink: ja mam poslednou dobou tiez prujem :roll: , ale zas na druhej strane je to o nieco lepsie nez mat zacpu :wink: teda aspon pre mna :wink: a drzim palce na zajtra :wink:

petas dik za kompliment, ale to by v tom bol cert aby z tych 30 zaberov nebol aspon jeden schopnejsi :lol: , takze si nemysli ze vyzeram nejak extra :lol: :lol: :lol: a vsetko naj tvojmu milemu!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.2.08 17:32

Ahojky,

tak jsem se teď vrátila z nákupů a mám toho plný kecky :roll: . Byla jsem očíhnout kosmetiku, v lékárně jsem koupila Rybilku a líh na pupíček a byla zkouknout drogérie. Nejdřív jsem byla v Rosmanovi, tam teda spíš nic než moc a pak v Dm. Tam jsem si aspoň udělala nějakou představu. Nahoru jsem zařadila Weledu a Sebamed. No a když jsem hledala něco dalšího, byly to výrobky cizí značky, kde v jazyku neměli ani češtinu. Tak jsem se teda rozhodla pro Sebamed, ale kdybyste věděly o nějaké značce (tělové mléko), tak mi dejte prosím vědět. Mno a mám noční košili s rozepínáním až do pasu a kalhotky, který mě konečně neškrtí!!! Tak si myslím, že úspěšnost veliká!

A holky dávejte na sebe pozor, ať se vám něco zbytečně nestane :roll: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí