Poradna duly
Jana Čurdová
Misurdo, Ty naše webové Sluníčko, nebreč!!! Jsme na tom všechny stejně!!! Já jsem bulila v sobotu - jen tak. Ale pomáhá to ![]()
Dneska je tady v Praze nádherné počasí. Byla jsem se projít (už to jde fakt ztuha) a večer razíme na exkurzi do porodnice do Motola. Doufám, že mě nepřepadne strach ![]()
Taky mi dneska dorazil poštou fusak Emitex - hooooolkyyy, ten je tak super!!! Doufám, že bude mít malá stejný názor.
Já mám teď nějakou divnou fázi těhotenství - nemám vůbec na nic chuť, skoro nic nesním, protože se to do mě nevejde, když se najím, nemůžu dýchat a večer mě většinou hrozně pálí žáha… Máte to taky? - potěšte mě, prosím ![]()
Holky, jak se prosím vkládají do diskuse fotky? (jestli už jste to někdě psaly, dejte mi prosím vědět…). Díky!
Macko - dáš si fotku někam na net nebo myslím, že to jde i sem do fotogalerie. Pravým tlačítkem najedeš na vlastnosti toho obrázku, zkopíruješ adresu URL a tady na diskuzi ve psaní příspěvku dáš před a za adresu Img (tady na liště)…
jo a koukala jsem na tu dmdrogerii - ale obávám se, že je to klasické zařazení do databáze. Informace můžou doskytnout dodavatelským subjektům. A komu to poskytnou oni už je ve hvězdách. Já jsem dostala u gynekoložky dárkový balíček k vánocům pro těhule a tam byly taky super věci a vyplněním formuláře jsi získala další věci atd atd… a taky řetězová reakce osobních údajů… Nejsem žádný odpůrce, to ne, taky ráda posílám a není pro mě problém se někde zaregistrovat, jen když jsem vyděla, jak se to všechno valí jen aby tě polapili… rozmýšlím se, jestli to ta to stojí nebo ne… ušetříš 7500 ale 20 utratíš samozřejmě u nich a ještě budeš denně vybírat schránku s věcma na mimi, když tvojemu dítěti už bude 10 let…
![]()
ahoj devcata,
tak se zase hlasim. Vitam bsechny nove tehulky
![]()
s tou Lovelou to nemusi byt pravidlem, jenom jsem vam chtela dat vedet, ze se to muze stat. taky mam v nem vsechno vyprane a uvidim.
jinak jak tu vyplinulo, do JOhnsonu bych taky nesla, fakt slysim spis stiznosti. kamoska pouzivala Niveu a pak mela holka problemy stejne, tak pry koupe v ciste vode bez niceho a nemaze a je v pohode. akorat hlavu ji obcas teda meje
olivovy olej asi dobry, ale jinak oleje pry ne. tady jsem cetla na to zajimavou diskuzi: http://emimino.cz/modules.php?…
jinak jsem dneska psala ten posledni pokus, vysledky jeste nevim. ale ta petice co nas tam sedela, tak jsme se spis chechtali, ze si nervy uz delat nebudem a ze se sejdeme za rok. tak uvidim
misurdo-ty mas fakt tak pekny fotky
![]()
ani nevim, co uz mi na zaspu zabiralo,ale myslim, ze nekdo nekde psal, ze meloun je vyborna vec
zatim frcim se najist, padam hlady
Moc díky, Niki, tak jsem to vyzkoušela a funguje to! Tak se taky časem připojím s nějakou to fotečkou ![]()
Já s tím DM drogerie nemám problém. Zatím jsem vždycky jenom oznámila, že už si nepřeji, aby mi něco posílali a oni přestanou. A v dnešní době každý sežene všechno, takže si říkám, že když si o mě budou chtít něco zjistit, tak jim to ani moc práce nedá. Do DMka chodím ráda - kvůli zdravé výživě, tak si říkám, proč to nevyužít.
Ale jinak máš pravdu, je to všechno marketing a business.
uz som sa najedla a zdriemla si a myslim ze uz som zasa OK ![]()
ja do DM chodim tiez najradsej, takze sa potom prihlasim do toho babybonusu, bola som tam zaciatkom roka, ale este to tu u nas nevedeli, mozno pockam az porodim
doteraz som vyuzivala vsetky zlavy co davali ![]()
jitus sak uvidis, mozno si to nakoniec zvladla v pohode ![]()
inak vy tam mate pekne??? no u nas teda hruza, v noci fucalo tak ze som myslela ze nam odfukne cely 12-poschodak
a rano o siedmej uz sused cosi prerabal, tak robil bordel s kladivom a vrtackou ![]()
macko a ktory ten fusak mas? ja mam ten 3 v 1 a tiez sa mi moc paci
a mna pali zaha skoro kazdy den, vacsinou tiez navecer, ale dnes rano som sa zobudila a tiez som mala zahu
, ale ja sa najem hocicoho aj ked ju mam, dokonca si davam aj pomaranc
a obcas si dam vecer asi pol deci cerveneho, nikde som citala, ze potom deti nemaju zltacku, ale samozrejme to moze byt blbost, ale ja mam cervene rada a myslim ze taka troska nezaskodi ![]()
macka - to je dobře, že se ti to povedlo
. neříkám že je to špatný, taky se někdy někam upíšu - přesně jak řikáš - ani by tě nenapadlo z jakých všech zdrojů můžou tvý osobní údaje mít. Jen si vždycky popřemýšlím, jestli mi to za to stojí. Teď jsem nad tím taky přemýšlela. Dm mám u nás pod kopcem a vlastně je i v Paláci Flora, tak tam taky občas zavítám - jen mě zarazilo, že jsem se moc o těch podmínkách nedozvěděla, no. Ale jestli si tu budou holky šušňat, jak je to skvělé, že se zaregistrovaly, tak do toho půjdu taky… i když kopii RL se mi teda posílat nechce… i když to pak skartujou…jim taky můžu říct, že si to pak v:,–(ím do zlata… mno - jsem hrozná!!!
Misurdo - to je dobře, že už je dobře
.Já jsem taky slyšela, že červený víno malinko a občas neuškodí…
Jituš - díky za diskuzi - to pleťový mlýko mi ještě chybělo… nějaký info o tom… a ta modrá indulona se může používat už od narození? Nevím, přijde mi, že když to bude přímo pleťový mlýko, bude jemňoulinký a tak… indulona se dá použít na všechno… to samý s olivovým olejem. Kdybych měla problém, tak třeba, ale pravidelně… nevím, nevím… a koupat bych chtěla každý den… všechny moje známý to tak dělaly a to mímo to mělo prostě jako rituál… navíc za celý den je upatlaný…
nikol ja mam v zozname do porodnice modru indulonu a myslim ze nebude pre mna
takze asi s tym mazu deticky uz od narodenia ![]()
tak nam ted vedle sousedi predelavaj barak a dneska je ten ramus hroznej. jako kdyby stali u me v obyvaku
![]()
nikoll-ja myslim, ze si kazda prijdem na ten svuj zpusob. snazim se pro nas ziskat ruzna info a kazda si z toho treba neco vezmeme. pro me treba z otho co vim si asi vezmu, ze koupani urcite ano, i kdyz u tech novorozenat to asi nebudu prehanet, ale pak samozrejme pravidelne. ale myslim, ze treba dlouhy koupani neprospiva jejich kuzicce. zalezi jaka je kde voda. kdyz si vemu, ze kazdodenni koupani treba u dospelych vede k vysusenni a niceni prirozene obranyschopnosi a samoobnovovani kozniho mazu coz teprve u tech malinkej prtousku co maji taaaa jemnou kuzicku
![]()
zo dm by se mi taky libilo,ale u nas neni. sice tady v prdelakove mame asi sest supermaketu,ale spis na jidlo.
jinak cerveny si taky obcas dam. ale jenom maloucko, tak pro chut
jituš - jj, taky to tak beru. Vstřebávám informace a něco si z toho vezmu a něco uložím pod šedou kúru mozkovou, kdyby něco
![]()
Misurdo, to je dobře, že chmury už jsou pryč. Mně to dnešní sluníčko docela pomohlo, dokonce jsem trochu uklidila, tak se bude zase lépe bydlet.
Koukám, že DM docela letí, taky je mám z těch drogerek nejradši. Mají tam hodně věcí právě na děti i moji oblíbenou značku NUK - Honzík nechtěl jiné dudlíky než jejich.
Ta modrá indulona je dobrá na obličej a na nějaká sušší místa, jinak na tělo spíš ten olivový olej, protože se líp roztírá. Ale když byla vedra, tak jsem ho nepoužívala.
Jituš, držím palečky, ať to teď vyjde a máš konečně klídek.
Macko, tak ať se ti v té porodnici líbí, to se hned budeš na ten porod jinak těšit.
Ahoj, tak jsem zase konečně doma, po večeři a pročítám, co se během dne událo.
Já jsem to zase dneska vzala do práce. Doklidila si stůl a všechny osobní věci a byla toho narvaná těžká přepravka a další igelitky. Musela jsem až volat Petra, aby mi to odstěhoval.
Macko, žáha mě pálí už min 3 měsíce den co den. Nejdřív mi pomáhalo jenom oloupané jablko (slupka je těžce stravitelná). Potom už jedno nestačilo, tak třeba 2, jo a po jídle nealko pivko, to se potom rychleji tráví. A teď už je to tak daleko, že během večera sním tak 2 jablka, 3 tabletky Renie a někdy je mi až na zvracení. Ale jde to vydržet. Asi bude malá pěkně vlasatá
.
Misurdo, to je fajn, že už jsi OK. Někdy si poplakat není na škodu, ale hlavně, když se potom zase rozjasní a je veselo. Zrovna na tohle bych doporučila sklenku červeného a pár oliv, dobrý sýr a pěkný film na dývku. A hlavně milého po boku. ![]()
Já jsem četla, že v posledním trimestru se červené dokonce doporučuje na krvinky, tak se těch rad držím. Ne že bych chlastala, ale neženýruji se a když se nabízí příležitost, tak neodmítám.
Na to DM se musím podívat. Kámoška je také zaregistrovaná a moc si to chválí. Až bude čas, mrknu na to.
Tak pa
K
Akaca - mě radili místo Renie Gaviscon. Že je lepší a dýl vydrží (možná, taky je ale daleko nechutnější - MENTOLOVÝ PLEŤOVÝ MLÝKO
)
Jinak máš taky pupík jako blázen… už aby to bylo venku nebo je to ještě OK? Já mít víc dnů jako dneska, tak se modlím abych porodila
… snad je to zase vyjímka a zítra to bude dobrý.
Přeji všem krásnou a ničím nerušenou dobrou noc ![]()
katko super vyzeras
aj s bruskom
a ty si hovorila ze si pribrala 14kg? no vidiet to myslim vobec nie je ![]()
dobru noc!!!