Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno!
Nikol - doufám, že už to máš jako předtím a začínáš týden v pohodě.
Mýdlo se dá použít na všechno.
Macka - vím, že jsi psala, že pracuješ v IKEA, takže pracovně jsme se určitě nepotkaly - dělala jsem ve firmě, která prodává parfémy.
My se teď chystáme na návštěvu (máme teď nějaké společenské dny), manžel mi opět odjel a vrátí se až v pátek, tak tu budeme mít klídek.
Hezký den všem!
Dobré ranko,
jsem už nějakou dobu zaregistrovaná, ale většinou jen čtu - musím se do budoucna polepšit… Je moc prima přečíst si jak se vede ostatním těhulkám ![]()
Měla bych na Vás Těhulky, velkou prosbičku - pokud byste měly pár minutek času a chtělo se Vám, můžete juknout na tento odkaz a třebas ten dotazníček i vyplnit, eventuelně poslat odkaz někomu, o kom si myslíte, že by ho to mohlo zajímat
:
http://bardolf.praha12.net/…cnikovakrev/
Důvodem proč sem asi moc nepíšu je, že pracuji jako porodní asistentka a tak řadu věcí vím a nemám potřebu je tolik řešit. Těhotenství je prima věc a náramně si ji užívám - jen netuším jak jste sem všechny dostaly ty krááásne obrázky toho, jak moooc jste těhotné (metříky) - poradí někdo?.
Budu moc ráda když si někdo z Vás udělá chvilinku. Dotazníček se týká dárcovství pupečníkové krve a je součástí výzkumu, který dělám v rámci diplomové práce (zvyšuji si kvalifikaci z VOŠ na VŠ).
Předem ještě jednou moc díky a kdybyste někdo chtěl něco vědět stran těhotenství a nebo porodu a nebo něco o porodnici v Praze Podolí, klidně písněte ![]()
Janina N.
Ahoj holky tak se taky hlasim po vikendu.
Muj vikend byl pekne spaci protoze jsem brala dithiaden proti svedeni a dnes rano jsem byla na kontr.odberech tak uvidime.Ani jsem toho moc neudelala tak to chci dohnat.Jo ja prala normalne v Arielu tak uvidime.
Nikol neboj se hloupych otazek taky se ptam nekdy blbe ![]()
Misurdo ja uplne zapomela na ten web posles mi jeste jednou odkaz?Jo a hezky brisko.Ja kdyz nekdy lezim tak mala jak kdyby se tam zacala postavovat nebo co tak moje bricho vypada jak nejaky hybrid.Na jedne strane takova vyboulenina a na druhe nic.Tak se tomu smejeme co tam asi dela. ![]()
Jinak diky za rady co na opruzeniny atd.v tomhle jsem byla taky naprosto mimo.
Akaco doufam ze je vse ok.A jeste chvili vydrz,ale myslim ze uz to bude ok. ![]()
Jo a vitam nove tehulky. ![]()
Dobré dopoledne těhulky!
![]()
anel - tak je to zase jak dřív
. Trošku jsem si večer pokňourala ale už bych řekla že je to v poho. Nic moc, řeknu Vám, ten kdo trpí na zácpu - to je obrovský problém
…
kohajda - Vítám tě mezi námi
- Jéé - porodní asistentku jsme tady potřebovaly
.Konečně nám na naše otázky odpoví oborník
. Já mám co se týče Podolí jen jednu. Jak se tam dostat? Moc jsem tam chtěla, ale fakt mě nenapadlo, že 20.týden bude pozdě. Takže jsem Apolinář
… Ale Podolí se mi moc líbí
-rodila tam kamarádka a byla moc moc spokojená…
Loost - ![]()
nikco taky od soboty zacpa a bojim se tlacit abych neodrodila ![]()
kohajda - jo a ten metřík - zkusím to
1. Jděte na stránky http://www.TickerFactory.com , podle mě je tam největší výběr.
2. Vyberte tam položku Pregnancy, klikněte na ní a tam už máte metříky.
3. Vyberte metřík a dejte next, tam vyberte jaký chcete posuvník a zase dejte next.
4. Tam vyplňte Due date:termín vašeho porodu a opět next.
5. Teď máte před sebou podobu vašeho metříku. Zkontrolujte si týden a datum, aby to opravdu souhlasilo. Pokud to budete chtít nějak změnit tak klikněte na BACK a tím se vracíte o krok dopředu.
6. Jestli to tak chcete nechat tak sjeďte myší dolů a tam je první tabulka bbCode:… to co je v ní vše zkopírujte (Ctrl+C)
7. přejděte do vašeho nastavení (Profil) a tam si najděte kolonku Podpis(je to v osobním nastavení pod Zájmy) a vložte tam to co jste zkopírovali (Ctrl+V)
8. V profilu sjeďte ještě níž a u Vždy připojit můj Podpis: dejte ano, vše potom uložte (Odeslat)
snad je to takhle vysvětlený co nejlíp. Taky mi radili, když jsem to potřebovala
![]()
loost - tý jo - u mě zatím chvilková záležitost, ale ty křeče fakt fuj. Mělo by to být už dobrý, dneska jsem byla, ale cítím s tebou moc. Máma když čekala bráchu, tak nejedla nic jinýho než samý projímavý věci. Byla úplně zoufalá
… Snad ti bude líp… a nějaký přípravek na to?
nevim asi svestky?Uz mam tech pripravku dost ale krece taky fuj.clovek ma fakt strach ze?Ale mozna to na me uz prijde.Nemela sem taky moc pohybu ![]()
lost - já jsem si včera dala mandarinky a zapila jsem to mlýkem
. Chuť fakt nic moc, ale ráno to docela šlo. Snad tě to brzy přejde. Taky pomáhá fakt hodně pít mezi jídlem…
No mame dobre tema dopoledne.Uz to mam za sebou jupiii
Mandarinky zapity mlikem to uz nejsou tehu chute ze ne?
delam si legraci.vim ze to bylo natu zacpu.Asi by byl nejlepsi ten klystyr.
Ahoj holky,
teďka jenom zkouším, jestli mi tam vleze ten metřík.
Tak vlezl ![]()
Já jen, když už tu Nikča hodila ten návod, tak jsem to taky zkusila a vyšlo to. Já jsem totiž jinak strašně líná, proto jsem ještě ani nepřihodila žádnou fotečku do galerie a tak. Nikdy se mi do toho nechce, protože si myslím, že to třeba bude zdlouhavé, ale je to fakt jen moje lenost. ![]()
U nás je zase krásně, sice zima, ale sluníčko svítí. Odpo jedu na nákupy do Budějovic, ještě mi zbývá pár věcí dosehnat,ale jak se znám, tak zase nakoupim nepotřebné kraviny, protože všechno důležité už na 99% mám.
ještě kouknu na ten odkaz od Macky - na tu DM drogerii - docela ráda tam chodim nakupovat, líbí se mi z těch drogerií nejvíc a třeba tam fakt budou dobré akce na věcičky.
Tak zatim pa a mějte se hezky.
Ahoj holky,
dneska je u nás taky krásné počásko, tak vyrazím do města.
Na zácpu mi pomáhal actimel na lačno ráno. Nechat tak hodinku trávit, potom snídaně a už dopoledne jsem trůnila. Měla jsem s tím strašný problémy první 3 měsíce, potom se to srovnalo a teď OK.
Vítám mezi nás nová děučata, jaký to je pocit, když porodní asistentka ví do čeho jde????
Misurdo, bříško máš opravdu symetrický. Já mám přesně bříško šišatý, podle toho, kam se malá uvelebí. Včera jsem měřila malou neteř na kalhoty a tak jsem změřila i sebe. Prsa 97, břicho 107, boky 107 - blé
.
No tak jdu se trochu „pokreslit“, abych vypadala jako člověk a vyrazím.
Zatím se mějte a užívejte krásného dne.
Katka
ahoj decka!!!
ja mam dnes taky blby den, revem a prestanem a zas ma to drapne a furt dokola, tak radsej napisem az to bude lepsie ![]()
opatrujte sa!!!! ![]()
Bara - tak jsem to od minule napravila
… moc hezký metřík
…
Akaca mi připoměla. Já jsem si konečně změřila pupík!!!
118,5 milé dámy
… ale jsem celkově kydna, tak si nepředstavujte svoje postavy s takovým melounem
…
Terezka mě poslední hodinu kope tak že nadskakuju, ale určitě to je tím, že jsem ještě neobědvala… já hlad nemám, nějak jsem si to prostě ani neuvědomila, ale ona mi asi něco chce říct
. Tak už si vařím brokolici, do toho sýrová omáčka a těstoviny… teď teprv začínám slintat… a odpol taky vyrazím ven. Mám ještě nějaké zařizování, tak spojím příjemné s užitečným… ![]()
misurdo - tyhle dny jsou hrozný, ale bude to dobrý, uvidííííš
. Je to fakt tím těhu… a přitom je venku tak pěkně. Mě to většinou chytne, když to venku stojí za prd
…