Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
856
5.2.08 18:16

Ahoj, holky,

dneska mi dorazila slevová knížka z DM drogerie. Škoda, že jsem se neregistrovala dřív, je tam spousta zajímavých slev na věci, které jsem koupila minulý týden v DM. Celkem je tam 16 kupónů na kosmetiku pro maminky (těhotenský olej, masážní olej a krém, mast na bradavky, olej do koupele, na gel proti celulitidě, sebamed intimní mycí emulze, Discreet slipové vložky, těhotenské kalhotky), dětskou řadu Babylove, Lovelu, nápoje Hipp a čaje, Gravimilk, přebalovací podložky, pleny a 10% sleva na veškeré dětské doplňky ( bryndáčky, lahvičky atd.). Tak zvažte, jestli to stojí za to :-)

Mějte se hezky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.2.08 18:24

Macka - tý jo… já jsem to konzultovala s mamkou a řikala mi, že si myslí, že tohle je jedna z těch věcí, kam se vyplatí registrovat i za cenu, že budou mít tvoje osobní údaje… tak do toho taky půjdu. Navíc co ty píšeš, zní lákavě… :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
5.2.08 18:32

tak to sa mate!!! u nas na slovensku je tam len zlava len na 6 vyrobkov, takze nic moc :roll: , ale po porode sa to uz urcite oplati aj u nas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
5.2.08 20:57

Ahoj, konečně máme kočárek!!!! Zrovne nejde server photo bucket, tak až to znova zprovozní, vložím sem foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
6.2.08 09:06

Ahoj holky,
zdravím všechny z Chebu. U nás je pěkně hnusně… prší,padají kroupy a funí vichr. Fuj !!! :x
Lost - no, ty jsi mi dala!!!! To jsem se pěkně zděsila, když jsem to četla. Dávej pozor!!! Jsem ráda, že je vše OK. :wink:
Akačo - gratuluji ke kočárku. Máte ho doma nebo někde jinde??? My ho máme připravený v obchodě. :wink:
Jinak včerejší oslava Járovo narozenin proběhla krásně a měl velkou radost z dárků. Tak jsem moc ráda. :lol: :lol: :lol:
Mějte se pěkně a dávejte na sebe pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
6.2.08 10:26

dobre rano!!!

jeeeeeeeee katko tak sa tesim na fotky :wink: :wink: :wink:
aj u nas je nechutne, tak rozmyslam ci pojdem von, lebo som chcela este skocit do lekarne, este som tam vcera objednala homeopatika a caj z malinovych listov a este chcem kupit nejaku masticku na bradavky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.2.08 13:41

Ahoj těhulky,

misurda - mám napsat něco o sobě? Tak tedy: jsem z Ostravy, je mi už 30, ale připadám si samozřejmě tak na 20 :P . Celý průběh těhotenství máme úplně super, nic mě nebolí, tedy kromě zad, ale koupila jsem si těhotenský pás a je to o 80 % lepší. Jediné co nás trochu trápí je těhotenská cukrovka, takže vánoce byly bez sladkého, což bylo mega utrpení, ale co se dá dělat. V pondělí jsme byly na předporodním kurzu, bylo to úplně super, plavání v bazénku (33 stupňů), malá byla spokojená. Čekáme holčičku - Nikolku, aspoň tedy doufám, doktor říkal, že tam pytlík nevidí :P . Jsme v 36. týdnu, přibrala jsem 9 kg a všechno do bříška, takže mám mega balón.

lost - když jsem četla tvůj příspěvek, tak jsem se vyděsila, prosím tě, dávej na sebe obrovský pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
6.2.08 15:00

Ahoj, holky,
zdravím z Prahy, momentálně na chvíli slunečné :-)
Já jsem dnes byla u doktorky a na monitoru. Paní Dr. mi řekla, že už jsou na monitoru vidět stahy, ale naštěstí se to k porodu ještě nechystá :-) Tak jsem si oddechla, že mám zase aspoň na týden pokoj :-) Příště už jdu do poradny přímo do porodnice, tak jsem zvědavá. Blíží se to blíží…

Mišurdo, včera jsem v IKEA dopadla s postýlkou úplně stejně jako Ty v BA. A to jsem se před odjezdem dívala, jestli je skladem a byla. Já mám ale OD 5 min jízdy od domu, tak to zase není taková tragédie. Dokoupili jsme vše ostatní do pokojíčku a postýlku jsem dnes objednala v internetovém obchodě. Nakonec je i stejně drahá, tak mě to nemusí mrzet :-)

Jinak jsem se zastavila na obědě v restauraci, o které vím, že mají odd. pro nekuřáky. Jenomže to by si nějaký „-°-“ vedle nesměl zapálit. Holky, já to hulení tak nesnáším… Teď, co jsem těhotná, tak obzvlášť a připadá mi, že jsme jako křováci - v restauraci sedí 20 nekuřáků a jeden kuřák, který si bezohledně zapálí cigárko po obědě a je mu úúúúplně fuk, že je tam 20 nekuřáků, kteří se přišli jenom najíst… Ach jo, kdy už se dostaneme na úroveň západních zemí… Jak jste na tom Vy? Nevadí Vám to kouření v restauracích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
6.2.08 15:08

Nazdar maminy :-)
Tak jsem přifrčela z kontroly. Dopadli jsme celkem dobře, čípek dobrý, hrdlo zavřené, akurát jsem byla na kardiotopogr. a tam mi naměřili větší počet kontrakcí, tak si na to mám dávat pozor a odpočívat, ale říkal, že asi stejně budeme rodit o něco dřív. Tak když to nebude zítra, tak fajn 8O. Vážíme 2,486kg, jsme holky šikovné. :P.
Dejno- s tou cukrovkou to je blbé, ale co naděláš, těch pár týdnů už vydržíš. Vidíš to a většinou se říká, že cukrovku dostanou holky, které přibírají hodně. A pokud by kila máš jen v bříšku, tak ti jen tiše závidím. Mám taky 9kg navrch, takže mám 69kg, ale vesměs se mi to u:,–(ilo na stehnech a zadku, takže po šestinedělí nastane tvrdý režim. Ale když mě to sladké tak chutná :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
6.2.08 15:12

MÁM DOTAZ. STRAŠNĚ MĚ ZAČALY BOLET KLOUBY, JE TO NĚKDY FAKT DĚS, TAK JSEM SE ZEPTALA DOKTORA A ŘEKL MI, ŽE MŮŽU NA TO BRÁT JAKÉKOLIV ANALGETIKA. MÁTE STEJNÝ PROBLÉM? A CO BERETE PROSÍM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
6.2.08 15:21

je dejno ty si to pekne opisala :lol: :lol: :lol: dakujem, uz som v obraze :wink: takze len 9 kg? no to si dobra :wink: a nikol bude mat urcite radost ze si si vybrala toto meno, mimochodom velmi pekne :wink: :wink: :wink: a kedy to mas TP? to len aby sme ta dopisali do tabulky :wink: inak k tomu ma napada ze sa uz strasne dlho neozvala werca 8O

devcata gratulujem vam k uspesnym kontrolam, ja uz sa neviem dockat piatku :roll:

macko tak si nakoniec objednala nejaku inu postielku? :wink: my sme si vcera tiez vybrali v hodonine, je takova uplne obycajna, ale ma 3 polohy a 2 vyberacie sprusle :wink: a stoji nejak 1400 ceskych, ale zoberieme ju az buduci tyzden ked pojdeme zas na nakup :wink: a fajcenie neznasam, ale co uz s tym narobime :roll: , na buduci rok uz ma byt zakaz aj u nas :wink: mne to hlavne vadi vonku, ked idem po cerstvom vzduchu a niekto si predo mnou zapali :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
6.2.08 15:22

poly mna tiez bolia, ale nic na to neberiem, nejak sa to da zvladnut :wink: som ti poradila :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.2.08 17:09

Ahoj holky,

poly - vážím taky 69 kg :P , jsem ráda, že to šlo jenom do bříška, ale neboj po porodu budu muset taky cvičit.

misurda - termín jsme měli 13.03.2008, ale na poslední kontrole nám p. Dr. říkal, že to asi bude už 09.03.2008, tak uvidíme.

Holky, kupovali jste kojící polštář? A pokud ano, tak nám, prosím, poraďte. Setkali jsme se s polštáři, které jsou plněné více nebo naopak méně těmi kuličkami. Nemáte s tím nějaké zkušenosti. Jo a ještě, vybíráme kočárek,máte zkušenosti nebo někdo ve vašem okolí se značkou Hoco Tornádo. Moooooooooooooooooooc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
6.2.08 17:36

Ahoj, holky,

tak se dneska znovu hlásím - nejsem schopná dělat nic jiného, než sedět u počítače a jíst. Jsem dnes nějaká strašně moc unavená :-(

Misurdo, postýlku jsem si vybrala na http://batoleshop.mimishop.cz a vybrala jsem si bílou Kuba II se stahovací bočnicí. Dlouho jsem nad ní přemýšlela, nakonec stahovací bočnice vyhrála a to jen proto, abych ji mohla v budoucnu použít jako „kuchyňskou“ postýlku, ve které se bude dát např. i přebalit.

Dejno, už jsem to nabízela pár holkám v diskuzích o kočárcích - jestli chceš, pošlu Ti článek, jak vybrat správný kočárek, tak aby seděl přesně Tobě. Napiš mi do SZ tvůj mail. Moje švagrová je šéfredaktorkou časopisu Máma a já a psala ho snad jako „přijímací“. Můžeš si pak na internetu srovnat různé varianty a uvidíš… já jsem vybírala podle velkých nafukovacích kol, chtěla jsem čtyřkolku, aretovací kola, ne moc těžký, kombinaci a vhodný na cestování autem. A vyšel mi X-lander XA. Tak se ozvi, jestli chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.2.08 18:32

Ahoj,

Macka1 - moc Ti děkuji, SZ jsem svého maila poslala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...