Poradna duly
Jana Čurdová
Akaco - vytáhla bych z nich kolik půjde. Ony ty starosti okolo toho jsou taky příšerný. A co z toho máš?
Jinak moje okna: Najednou byl předseda akční, volal jim osobně (asi aby jim vysvětlil, že on by je jinak neotravoval, že to není z jeho iniciativy: „Víte, lidi v baráku… no je to s nima těžký“), nebo nevim, proč jinak se jim vtíral, prý jim dal moje telefonní číslo a oni mě kontaktujou a příjdou si to zkontrolovat… Tak mi máma (je tak nějak z oboru) oznámila, že se nemusím bát, že by se mi ozvali, natož aby sem chodili… Tak tomu dávám ještě do pátku a jdu k němu znova a volám osobně!
… Nebojim se o tebe, že by sis nechala … na hlavu
- naopak, ještě mi dodáváš odvahu ![]()
Nikol, já teda chytla pořádnýho nerva a ihned jsem poptala kalkulaci u další firmy. Kdyby to bylo o hodně levnější, tak tady budou dvě firmy současně jedna zdít a druhá do toho vkládat okna. A ještě k tomu dveře a zárubně a topení a já asi začnu krást, protože 7 500 mi bude měsíčně stačit možná tak na jídlo. ![]()
Jsou to blázni, fakt. A když jim to řikáš s pupkem jako balón tak na tebe koukají jako na blázna… tohle jsem taky aplikovala s oknama… jako že stály dost na to, abych vstávala ráno a první co šla udělat je je otřít, aby se nerosily a voda nestýkala na tu plíseň… tak mi manželka předsedy řekla… „a co budete dělat, když čekáte dítě a nemáte peníze?“ No udělala ze mě totální socku
… je to prostě neuvěřitelný - NEDEJ SE!!! Já si už i v obchodě nechvám vracet padesátník… z principu… kdyby mi chyběl, bez něj mi to neprodají… ![]()
Ahojky,
deska jsme byli koupit kojící polštář, hned v noci ho vyzkouším, tak jsem zvědavá.
Misurdo - máš krásné bříško a drž se.
Jinak s tím sexem, v současné době na sex nemám ani pomyšlení, ale je fakt, že to prý porod trošku urychlí. No, až budu přenášet, tak uvídím
.
Mějte se všechny moc fajn a dávejte na sebe pozor.
Ahoj holky,
s tema oknama by ně teda taky pěkně nadzvedli !!!
Hlavně se holky nedejte !!! Je to teda pěkná ostuda !!! ![]()
Dnes jsem byla v práci … mrknout se na holky a říkaly, že už mi kleslo břicho. Možná jo. Ve čtvrtek jdu na KO. Tak uvidíme. Když už budou plíce OK tak už je to skoro jedno … kdy to bude. ![]()
Přeji pěkný večer. ![]()
Ahoj holky!!!!!!
Tak jsem se byla dneska zkrášlit u holičky, no musím se pochválit, je to moc pěkné.
MACKA- máš můj velký obdiv s tou kosmetikou, já jsem tam byla minulý měsíc a musela jsem si každou chvilku sedat, protože se mi špatně dýchalo.
PETAS- já si taky říkám, jestli malá už bude mít vše o.k., tak je mi celkem jedno, kdy na ten svět přijde. Mohla by sice ještě nějaké ty 2-3 týdny vydržet, ale miminku neporučíš. Já jdu na kontrolu až příští středu, tak si ještě chvilku musím počkat na to, jestli jsme ještě uzavření nebo se to pomaličku rozjíždí.
Pediatra jsem si obvolala minulý týden na doporučení kámošky. Setkala jsem se s tou Dr. osobně, je velmi příjemná, ochotná a hlavně se specializuje na miminka, tak snad jsem udělala dobře.
DEJNO- dej určitě vědět, jak jsi byla přes noc spokojená s tím polštářem. Já na něm relaxuji teda pořád, ale v noci mi moc nevyhovuje, strašně šustí a manžílek mi to dával dost najevo.
Už pijete čajíčky z maliníku? Je to dobrotka?
LOST- co ta škola?
dobre rano
![]()
petas-pediatra mam, je to pry takova doktorka Palenikova, taky tak od rany a taky tak dobra. tak jsem zvedava
nikol-dalo by se rict, ze to je dr.HOuse akorat o tricet let starsi. je to takovy hovado, je neprijemnej,ale kamoska mudr rikal,ze kdyz je prusvih tak volaji jeho. ale potkat bych ho nechtela, neni ani jemny na vysetreni a je to ten typ-kdyz to slo dovnitr, musi to ven, tak co tady rvete…
kdyz budu it smulu, tak budu. aspon doufam, ze tam bude ten muj, aby me podporil. snad se casove trefime
jinak s tema oknama vam obenam drzim palce, je to o nervy. nikol ta manzelkaje ma iq tykve, to bych se vytocila az na pudu
![]()
Hezké ráno!
Dnes jsem zase hlídací teta, tak musím využít, že se prťata dívají na Kouzelnou školku - to mám aspoň chvíli klid.
Macko - tak to jsme na tom stejně. Byla jsem na kosmetice minulý týden, těšila jsem se, jak si odpočinu (špatně jsem v noci spala), a pak jsem se nemohla dočkat konce - malá mi to nepřála a dělala tam snad kotrmelce.
Nikol - s oknama ti držím palečky, ale raději se moc nerozčiluj, nestojí to za to, i když on se člověk někdy prostě neudrží
Poly - maliník piju dnes třetí den a je to docela dobré - prostě bylinky
Jinak pomalu doplňuju tašku do porodnice - včera jsem přidala papírové kuch. utěrky (pochvalovaly si je na jiných diskusích - měly je místo ručníku na vysoušení intim. míst po porodu - je to jednodušší než ručník).
Zítra mě čeká kontrola u mého doktora, a pak ještě sepsání porodopisu a monitor v porodnici - jsem moc zvědavá, co mi řeknou.
Tak užívejte dopoledne, zatím pa.
Ahoj holky.
Dnes v noci jsem moc nespala tak jsem trochu mimo. ![]()
Jitus,Poly jo do skoly budu normalne chodit uvidime jak to dopadne je to jednou tydne tak snad to zvladnem. ![]()
Akaco,Nikol hlavne budte v klidu my jsme se vcera ve skole bavily o tom co se tady deje v tomhle state a jsme vsichni z toho docela otraveni.A kdovi co nas jeste ceka.
ale myslim ze to nema vubec cenu resit. ![]()
Petas ve ctvrtek jdu taky na ko tak jsem taky zvedava jak to s nama vypada.Dnes jsme 35+1takze zaciname 36tt tak uz jsem taky klidnejsi.Mala byla jeste tyden napred tak se uvidi kdy bude chtit vykouknout na svet
no snad tam taky jeste chvili vydrzi jeste mi prijde ze nejsem zcela pripravena na tu vyraznou zmenu. ![]()
holky od kdy pijete ten caj?Je to jedno kdy se stim zacne?
Cauves holky,
takovych komentaru a novych lidi, zdravim vsechny ![]()
a jdu cist
Ahoj, holky,
obracím se na Vás s prosbou - pokud jste nebo víte o těhulkách z Prahy 18.-30. týden těhotenství. Můj manžel hledá na příští týden těhulky figurantky na předváděcí akci 3D ultrazvuku Philips, která se koná v hotelu Hilton. Více info ráda pošlu, diskusi admin vymazal, takže mi pošlete soukromou zprávu. Akce je pro maminky samozřejmě placená a navíc dostanete videa a obrázky svých miminek z 3D UZV zdarma.
Díky moc!
Marcela
lost- ja diky tomu, ze mam denni studium a jednou tydne se to neda-ted mi psaly holky, ze budou chodit od pondeli do patka. sice bych mela individual,ale ja si ty prvnimesice stejne chci uzit v klidu. a taky mi to lipt vychazi s urcityma zkouskama a hlavne dlouhodobou praxi. jinak malinik mylsim doporucuji od 35-6 tydne. teda pokud me pamet neklame. pisou 3× denne, ale vzhledem k me pylove alergii piju radsi jenom dvakrat
masirujete nekdo hraz?? ja bych jako porad chtela zacit,ale nejak jeste nebylo kdy.
ahoj gissele-tak jak se vede??
Ahoj holky,
přeji krásné ráno.
Dnes jsem se konečně dokopala a připravila jsem si tašku do porodnice a druhou tašku s věcmi pro mimi ( až pro nás Jára pojede). ![]()
Jinak jsem se včera na toho pediatra vyprdla
. Tak musím dnes. Půjdu po obědě … uvidíme jestli bude někdo pracovat. ![]()
Jdu vařit ať máme co papat.
![]()
Maliník začnu pít od víkendu a masírovat si hráz taky. Už mám doma vše koupené. ![]()