Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
355
15.2.08 16:39

Misurdo, to bude v pořádku, oni to zase tak přesně nevědí - doktor mi říkal, že podle UZ tam může být půl kila rozdíl. Když jsem čekala Jeníka, taky mě strašili, že mám malé břicho i mimi a nakonec měl krásných 2,90 a všechno dobré.
Ale chápu, že jsi z toho špatná, člověk se bojí i bez takových řečí, aby vše dobře dopadlo.

A to čekání mě taky deptá - zrovna takhle na konci, kdy už má člověk všeho dost, tak musí snášet horší situaci. Normálně čekám u doktora tak 10 min a včera v té porodnici jsem strávila půl dne. Byla jsem z toho úplně vyřízená. Když si představím, že mě to čeká jednou týdně … 8O

Výraz porodní plán u nás v porodnici asi vůbec neznají a já budu ráda, když tam budu mít možnost vůbec porodit, tak to ani nijak neřeším. Aspoň o toho otce u porodu se snad bát nemusím, nikam se už nechystá a při jeho práci není problém přijet kdykoli. Tak držím palce i ostatním, ať se děti klubou zá:,–(ně, když má tatínek čas. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
15.2.08 16:41

Ahoj Misurdo neboj to bude dobry, sestrenka nedavno porodila cisarem v osmem mesici, mala mela 2,4 a za tyden byli doma. Opravdu na velikosti tolik nezalezi, ona to dozene az se narodi neboj. Milis kdyz se narodil mel 2,9 a hned zacal pit jak silenej :lol: . Ten doktor je teda peknej … takhle te stresovat.

Macko neboj to zvladnes :D i kdyz ja mam taky trochu hruzu aby mala nebyla moc velka, holt s tim se neda nic delat, ale muj strejda kdyz se narodil mel 5,4 a babicka velice drobna zena metr ctyricet, ctyricet kilo i s posteli, vubec nechapu jak to zvladla, ale zvladla a prirozenou cestou. Tak to me trochu povzbuzuje-

Btw. koukala jsem do galerie a holky moc vam to slusi, fakt krasny fotky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
15.2.08 16:50

Misurdo uz nebud smutna nakukuji k unornatkum a mamina v 39+1porodila holcicku ktera mela 2870gr.a 48cm a je zdrava a moc si chvalila porod.Bylo to pry rychle.Takze ty jsi ve 37tt tak za 2tydny mala jeste nabere neboj. :)

Macko citim s tebou nase mala Eli bude taky peknej cvalik.Uz se taky zacinam trast aby to bylo ok mela by mit 3,5kg ale snad nebude pres 4kg.Prece jeste mame asi mesic. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
15.2.08 17:17

Misurdo, hlavu vzhůru. Všechno dopadne ok, uvidíš. Kamarádka teď rodila o ty tři týdny dřív, malá měla taky kolem 2,4kg a je úplně nádherná a zdravá. Měla problémy s placentou, přestávala jí už vyživovat, a špatné průtoky pupečníkem, takže si sám organismus řekl, že už to tak dál nejde a začal vyvolávat porod sám. Tak třeba už to taky přijde. A kdyby ne, tak buď v klidu, doktoři tě mají pod kontrolou a kdyby něco, tak tě vezmou do nemocnice a postarají se o tebe i o Katušku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
15.2.08 17:26

diky vam moc vsetkym , ste strasne zlate :wink: :wink: :wink:

ja viem ze to nie je az tak hrozne, ale clovek ked nieco take necaka tak je to trochu sok a trva to dlhsie nez to zpracuje :roll: ja som furt chcela aby katka nebola moc velka :roll: , viem ze to meranie nebyva moc presne, len dufam ze ta odchylka nie je smerom nadol :roll: :wink:

inak az teraz som mrkla do galerie, vazne kraaaaaaaaaasne fotky :wink: :wink: :wink: uz asi jedny z poslednych bruskatych :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
15.2.08 18:33

ahoj, Misurdo, neboj, malá bude alespoň rychleji venku. Někdy je od lékařů méně informací více. Zbytečně nás straší. ¨
Holky dneska jsem byla s kámoškou na procházce 2 hodiny. Jsem vyřízená jako kotě. Sotva chodím po bytě, ale na:,–(ila jsem teď aktivní žití, abych pomohla porodu. Snad to pomůže a já nezkolabuji únavou.
Ani nemám sílu napsat reakce na vaše příspěvky, tak příště.
Hezký večer K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
15.2.08 19:08

Hezký večer děvčata, koukám, že se tady stresujete. Neberte si to tak hrozně, určitě to nepomůže. Určitě budeme mít všechny krásné dětičky a všetky to zvládnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
16.2.08 11:15

krasny vikend devcata :lol: :lol:
tady je slunecno,ale zima jak v morne. trosicku i nasnezilo,ale fakt jen takovy poprasek.

jinak vcera mudr nebyl pritomen,takze me sestra jenom zvazila a zmerila tlak a poslechla srdicko. takze nic noveho vlastne nevim. ale dalsi kontrola je za tyden.

misurdo-neboj, vsechno bude v pohode. segry kamoska prenasela a holcicka se ji presto narodila malinka, asi 2,5kg a byla naprosto v poradku. a je pravda, ze ulz muze hodne zkreslovat. a nez porodis, tak ti Katuska jeste nabere :lol: :lol: a kdyz bude trosku mensi,tak se ti bude lip rodit. ja spis cekam, ze to bude obr a budu prenaset. to me desi vic.

kaco-taky se chystam praktikovat vetsi fyzicke aktivity, asi tak ke konci unora. aby byl tatka pobliz. ale jestli si pomuzu?? to se pozna :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
16.2.08 12:06

Dobre poledne :D

tady taky tak slunicko a mraz :?

S tema aktivitama, jo chystam se, ale taky doufam ze to dodrzim :D .

Malej jel dneska k dedovi takze mam volno, tak si budu uzivat nicnedelani :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.2.08 14:09

Ahoj holky,
zdravím z Vojtanova. Jsem na hlídání u našich … Jára si jel naposledy zalyžovat na Klínovec. Tady je krásně … sluníčko a mráz.
Hlavně neplašte … myslím, že jsme už všechny za nejhorším. Bude to všechno dobrý, uvidíte. :lol:
pa pa pa Peťas

• Citovat
  • Upravit
74
16.2.08 21:10

Ahojte holky,

chci vás všechny pozdravit. Myslím na vás, všem se vám to pomalinku blíží.

Náš Davidek už má přes dvě kilča, byl z Olomoucké JIPky převezen k nám do Šumperka do kojeneckého ústavu, kde se o něj perfektně starají a hlavně za ním chodním každý den dvakrát, jsem u něj jak dlouhe chci. Můžu ho přebalovat, koupat, prostě všechno. Dokonce si předsatvte, že už i kojím. Davidek je moc šikovnej, i když u toho někdy usne (ještě nemá tolik síly) tak ho probudm a on bumbá dál. Takhle zatím jen 2× denně. Zbytek ještě buď sondičkou (hlavně v noci) nebo z flašky. Takže čekáme, až nám přibere na nějakých 2400 - 2500g a pujde domu. Snad to bude za chviličku.
Od pondělka začínáme chodit na rehabilitaci, paní doktorka nám to doporučla, jako prevenci do budoucna. Jinak asi nic nového, kdo bude chtít pošlu fotku. Nebo valstně můžu vložit do alba že? Tak se pokusím.

Přeji hezký večer, ahoj Verča s Davídkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
16.2.08 22:00

jeeeeeeeeeeee VERCO TO SU SUPER NOVINKY :lol: :lol: :lol: MOC TI ZO SRDCA GRATULUJEM ZE STE TO TAK PEKNE ZVLADLI :lol: :lol: :lol:
MOC SME VSETKY NA TEBA MYSLELI :wink: :wink: :wink:
A BUDEME VELMI RADI KED NAM HODIS NEJAKU FOTECKU :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
17.2.08 02:21

Ahoj holky, jsem naprosto v šoku - praskla mi voda, takž jedeme. Naše porodnice stále nepřijímá, musíme jinam.

Tak mi držte palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
17.2.08 07:48

Dobré ráno děvčata, tak už tady budeme mít první maminku s mimíškem :potlesk:
ANEL-ať ti to dobře dopadne a jste oba dva v pořádku, jak budeš trošku v pořádku, tak dej vědět. DRŽÍÍÍÍM PĚSTIČKY HOLKA!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
17.2.08 08:21

no ty brdo 8O 8O 8O tak to je iny budicek :lol: :lol: :lol:
anel drz sa a nech to mas rychlo a bezbolestne za sebou :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...