Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16289
4.4.12 08:25

Maruško je to on, každé 3 měsíce mušíš žádat, povolujou to jen takto :):palec: ale těhulkám prej nedělají problémy :)…já si chci zažádat o ty 3 měsíce v létě :) červen až srpen :)…aby jsme mohli po vejletech a zíří říjen už budu zase ráda doma protože už se budu jen valit když rodím v první půlce listopadu :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
4.4.12 08:26

@Hoope tak to je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
4.4.12 08:29

:palec: :palec: :palec: jo je to fajn, ale myslím, že to do povolí až na druhej trimestr :)…protože ten první se bere obecně jako nejrizikovější :)..... :palec: :palec: :palec: takže to bude fajn :D…maximálně mi to nepovolí no :D.....ale i těch 6 hodin je v pohodě…mám to teď nastavené od 9-12 a od 15-16 :D a pak to chci v létě hodit od 12-18 nebo 13-19 :D aby jsme mohly s holkama na rybník anebo někam k vodě :D :D:… :palec: :palec: a to mi bohatě stačí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2837
4.4.12 08:29

@Maruš - Kde bydlíš, že tam máte hezky? Tady od rána leje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
4.4.12 08:30

Podle toho nového zákona ( myslím v platnosti od 1. dubna) prý neomezené vycházky neexistují.Musíte být do 19 h doma. Možná že nějaké výjimky jsou.( o tom formuláři nevím, ale je to možné) Jinak s kontrolama se to obvykle má tak, že choděj jen v případech, když byl člověk hodně často nemocný, a myslím, že k těhotným nepřijdou. Možná, že u dovolené, když člověk nahlásí , kde se bude vyskytovat ( na Krétě :)) pak to lze i oficiálně. Neschoprnku má člověk v těhu že je své práce neschopný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
4.4.12 08:31

@Verulín86 V Ostravě a tady je teda fakt nádherně, aspoň zatím :) Kde to prší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
4.4.12 08:49

ahojky holky :mavam: u ná s v Havířově taky jasno a docela i teplíčko od rána svítí ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12259.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12259.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
4.4.12 08:51

neomezene jsou uz od 1 ledna…a jen max 6hodin denne-jeste v loni sly napsat neomezene hnedka… teda zatim neznam nikoho kdo ten formular vyzkousel…tak uvidime kdo to prubne- musi to vyplnit gyndar a pak se pry jde na socialku a but to povolej nebo ne…a s tim zahranicim teda nevim :think: a kontroly by mely ted chodit vic a ne jen kdyz je clovek casto nemocny- mam to od vice zdroju od holek co jsou na nemocenske-rikal jim to sam gyndar,at ty vychazky dodrzujou- je to proto ,ze asi hodne holek je na nemocenske a i tak chodej do prace a berou dvoje penize-tak asi proto :think: :?: ale kdo vi…
no ja bych pak rada neomezene- jezdime hodne o vikendu pryc a to bych nemohla vubec nikam…na 6hodin se mi nevyplati jet ani na chatu-hodku tam a hodku zpet…no pakarna

jinak s tou skupinou…nevim jestli to mam udelat ja ,protoze ja opravdu nestiham tady byt tak casto…

co Hoopenechces zazadat ty?

• Citovat
  • Upravit
757
4.4.12 09:00

@ABRILL Dobré jitro, u nás taky, už jsem se lekala, že jsi tu dlouho nebyla, i když- co je na tomto ukecaném fóru dlouho. Člověk tu není 1 den a je to 20 stránek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
4.4.12 09:03

@KačkaK40 ani nemluv, holk jsou spisovatelky včera jsem byla celý den v práci a jen jsem nakukla byla jsem zvědavá jak petra23 a docela mě zarazil přístup jejího dktora :think: a jka ty už jsi tu radostnou událost oznámila miláčkovi ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
4.4.12 09:09

@ABRILL ne, milášek je naštěstí ( pro něj, viz níže) na služebce. Už asi něco tuší, fakt se chovám ´jako kráááva. To je u mne neklamný příznak prosperujícího těhotenství. premenstruační syndrom na třetí.Až přijede, tak pokud bude vše stejné, tak mu to řeknu asi. Taky mi narostly moje obvyklé nulky, to si asi všimne sám… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
4.4.12 09:17

@KačkaK40 tak o demenci mi nemluv manžel se mi pořád směje,že to není možné ale chápe :mrgreen: na a co se týče mých vnadů tak moje 4DD se začínají hezk nalívat, včera jsem si je veřer musela ve sprše podpírat bolely teda docela dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
4.4.12 09:19

@KačkaK40 a už jsi byla u mudry??? já jdu na kontrolu 16.4. tak doufám že je tentokrát vše v pořádku a že bude srdíčko :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
4.4.12 09:22

No jednak - včera jsem zaparkovala auto před supermerketem( šikovně v centru), šla jsem si něco vyřídit do města a když jsem e za hodinu vrátila k autu, byl klíčky ve dveřích! víc štěstí než rozumu.. No a mám pocit, že na mne útočí, když mi připomene, že mám zaplatit složenky ( na což jsem dvakrát zapomněla. Tuhle jem mu udělala scénu, jakej byl hroznej, jak byl na mne zlej…( pak ještě dva dny volal, už z té služebky, že si není ničeho vědom, a já byla TAK uražená
Já bych se se sebou rozvedla snad.Ale nejhorší na tom je, že za normálních okolností jsem poměrně chytrá, śchopná, tolerantní.. to musí být šok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
4.4.12 09:24

Nebyla, já potřebuju nejdříve zrekonstruovat, kdy byla ta MS podle vedlejších indicií- nebyli jsme na výletě?, nebyi u nás kamarádi?..a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí