Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky díky!!! Moc mi to pomůže, jak se to blíží tak je to spíše strach než radost, ta bude až po kontrole!!!
:d
Holky jinak já jsem Plzeň
![]()
@janicka23 píše:
tak jsem na těch lékařích našla svého gynekologa a bylo to půl na půl
já jsem ho tam taky našla a taky tak půl na půl.. ![]()
@Petrulka23 píše:
juu a rodit budeš kde??![]()
už jsi nad tím přemýšlela??
ja jsem vitka rodila v krumlove pac jsem delala i osetrovatelku na chyre bylo to ok mela jsem dr,řimana a doktorku laciakovou ale nakonec sel majinkej cisarem nemohla jsem ho vubec vytlacit ted budu asi tady v prachaticich ale mam desnej strach
holky já ho taky našla
je asi pátek od začátku Mudr. Bořivoj Mejchar a je špička
…ale tohle já vím, nedám na něj dopustit, zachránil mě od rakoviny, kvůli staré gyndařce která sinevěděla rady!!! díky němu mám do dnes citolku na 1!!!
![]()
@Hoope píše:
holky díky!!! Moc mi to pomůže, jak se to blíží tak je to spíše strach než radost, ta bude až po kontrole!!!:dHolky jinak já jsem Plzeň
![]()
uvidis jak to bude pekne az spatris srdicko ale jsi malo tak se drz a odpocivej zadne stresy jasny ![]()
@iveta kotrcova píše:
ja jsem vitka rodila v krumlove pac jsem delala i osetrovatelku na chyre bylo to ok mela jsem dr,řimana a doktorku laciakovou ale nakonec sel majinkej cisarem nemohla jsem ho vubec vytlacit ted budu asi tady v prachaticich ale mam desnej strach
jeje no me si podle fotky prisla trochu povedoma..
a jaky oddeleni chyry?? ja jsem ted byla chvilku na LDN..
moc smutny .. ![]()
@Hoope píše:
holky díky!!! Moc mi to pomůže, jak se to blíží tak je to spíše strach než radost, ta bude až po kontrole!!!:dHolky jinak já jsem Plzeň
![]()
budeme mooooc držet pěsťulky ale to bude super čuper a až přijde tak nám tu sdělíš jen samé super zprávy..;)))
@Petrulka23 píše:
jeje no me si podle fotky prisla trochu povedoma..a jaky oddeleni chyry?? ja jsem ted byla chvilku na LDN..
moc smutny ..
ja na chirurgii na b u kamily ale to uz je moc let zhruba tak 7
@iveta kotrcova píše:
ja na chirurgii na b u kamily ale to uz je moc let zhruba tak píše: Více
je a mas nekde fotku?? jestli se vak zname??? ![]()
@iveta kotrcova píše:
ja na chirurgii na b u kamily ale to uz je moc let zhruba tak píše: Více
no to tak nejak bude co jsem tam pomerne casto lezela se slepakem, nez mi ho vzali jako chronickej..
tak mozna jako pacientka si te pamatuju.. ![]()