Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.4.12 13:41
@olinka11 píše:
@iveta kotrcova už jsi docela daleko, já myslím, že by ti klidně už mohl udělat normální.. mě při prvním těhu Mudr. řekl v 11+2tt pohlaví.. a normálka přes bříško

je takhle brzy??to bych taky chtela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
4.4.12 13:42

Oli: já jsem takhle už na posezení sežrala několik bombonier.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.12 13:44

je toja mela na sladky chut ze zacatku ted uz ani ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
4.4.12 13:46
@Capelucita píše:
Oli: já jsem takhle už na posezení sežrala několik bombonier.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
4.4.12 13:47
@iveta kotrcova píše:
je takhle brzy??to bych taky chtela

jj, mám to nahraný .. tenkrát ještě na VHS, takže proto si to pamatuji, kdy přesně to bylo. Ale malej byl opravdu krásně rozcáplej, že ten pinďourek nešel přehlédnout :-D .. malej striptér, nooo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
4.4.12 13:50

Jéé, tak to já mám přesně naopak. Na sladký vůbec chuť nemám, ale slaný, to bych mohla pořád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
4.4.12 13:52
@Wedy píše:
Jéé, tak to já mám přesně naopak. Na sladký vůbec chuť nemám, ale slaný, to bych mohla pořád :lol:

já mám chuť na sladký i slaný (dnes už teda nechci nic sladkýho ani vidět!!) .. a každý večer si dělám mísu salátu, kterej jím na etapy, dokud nezbyde nic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
4.4.12 13:54
@olinka11 píše:
@iveta kotrcova byla jsem minulý čtvrtek u Mudr. a byly 2 dutinky, takže říkal, že to vypadá na 2 mimísky, ale ještě to není jistý.. zítra jdu zase na UTZ, tak uvidíme, co bude vidět :-) už se moc těším

Olinko jdu taky zitra k dokorovi,ale ja na prvni utz. Tak jsem zvedava. Budu neco kolem 6tt,tak vubec nevim co v tomto tydnu jde videt. Moc si to nepamatuji z prvniho tehu. Ale doktor chtel alespon dva tydny zpozdeni,tak snad uz neco uvidime :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
4.4.12 13:59
@Langosinka píše:
Olinko jdu taky zitra k dokorovi,ale ja na prvni utz. Tak jsem zvedava. Budu neco kolem 6tt,tak vubec nevim co v tomto tydnu jde videt. Moc si to nepamatuji z prvniho tehu. Ale doktor chtel alespon dva tydny zpozdeni,tak snad uz neco uvidime :-D

určo bude alespoň dutinka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
4.4.12 14:03

Holky a nepřemýšlely jste třeba nad tím, že byste si nenechaly říct pohlaví miminka? .. teda až to bude aktuální. Mě to napadlo, že by jako u porodu mohlo být krásné překvápko, ale jak se znám, tak s mojí zvědavostí to sto pro nevydržím a při první příležitosti budu na doktorovi vyzvídat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
4.4.12 14:09

.. Na chvíli se loučím, musím se jít chvíli natáhnout :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
4.4.12 14:10

Tak snad bude dutinka a na spravnem miste,uz se docela tesim. Ale kdyz ty uz jsi mela dutinky pred tydnem,tak snad budu taky mit. Zitra pokud dopadne dobre kontrola,tak to chceme oznamit rodine,tak jsem zvedava jak zareaguji,teda pokud uz neco netusi. Kdyz jedne strane se ted trochu vyhybam kvuli nekoureni,to by jim bylo hned jasny…Z me strany vim,ze budou nadseni. Uz vcera se me ptali,jestli nechci pomoct vycistit kocarek a uklidit a nebo prodat? Tak kdyz jim oznamim,ze chci pomoct vycistit pro miminko,tak budou stastni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
4.4.12 14:13

Ja nad tim premyslela,ale u me je to asi stejny jako jsem si rekla,ze nebudu testovat driv nez 12dpo a uz testovala o ctyri dny dopredu. Takze ja bych to nevydrzela a navic uz ted se tesim az zacnu nakupovat a pripravovat ty ruzove nebo modre vecicky. Ale na to je jeste brzy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
4.4.12 14:17

Holky tak já jsem OSVČ už 18 let platím socku zálkově 4000.- a k tomu nemocenskou 300.- a loni když jsem byla těhu tak jsem měla nemocenskou necelých 8000.- pokud to teď bude v pohodě tak to bude tak nějak stejně mateřská bude až se prcek narodí na o a pak rodičák na 2 roky což je cca 11000.- porodně nedostanu je to moje 3 dítě i když po hooodně dlouhé době :jazyk: No a v době nemocenské se mi o podnikání bude starat manžel přerušit příjmy nemůžu to bych zkrachvala a mohla bych jít na pracák, na MD už bude dělat zase sama CO JE URČITĚ JISTÉ U VÁS VŠECH CO NEJSTE V PRACOVNÍM PROCESU, ŽE RODIČÁK DOSTANETE ALE NEMŮŽETE HO ČERPAT DVA ROKY…ale 3 nebo 4 janak na MD nárok nemáte pokud nepracujete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
4.4.12 15:47

@ABRILL díky, dobrý vědět ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie