Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.4.12 10:59
@Petrulka23 píše:
no to tak nejak bude co jsem tam pomerne casto lezela se slepakem, nez mi ho vzali jako chronickej.. :D tak mozna jako pacientka si te pamatuju.. :-)

no vidis jak je svet malej co?? a jak si ted dlouho uz tehu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
4.4.12 11:00

Oli faaakt jo ? to je mazec :-) a kde tam bydlis ? a kolik Ti je jestli se muzu zeptat ? klidne mi to pisni do SZ, jestli se ti nechce psat sem takhle soukrome veci kvuli ochrane osobnich udaju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
4.4.12 11:00
@Hoope píše:
Ivet no hlavní je že je vše v pořádku!!!! :) Já se teď už pomlau připravuju na páteční KO, asi polknu žalůdek jak sem zvědavá…hlavně se těším na srdíčko!!! :)…holky já se začínám bát!!! :(
:hug: budeme si drzet navzajem palce :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
4.4.12 11:02
@iveta kotrcova píše:
no vidis jak je svet malej co?? a jak si ted dlouho uz tehu??

to jo .. svět je opravdu malinkej.. já jsem čerstvonká.. :) ještě na utz neni ani nic vidět.. :( ale já doufám že bude vše ok.. a za týden - dva bude vše super.. :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.12 11:03
@Petrulka23 píše:
to jo .. svět je opravdu malinkej.. já jsem čerstvonká.. :) ještě na utz neni ani nic vidět.. :( ale já doufám že bude vše ok.. a za týden - dva bude vše super.. :-) :palec:

ja tak to drzim vse co muzu urcite to bude ok… :srdce: :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.12 11:04

tak maminy musim jit poklidit prijede mi synacek na prazdniny tak aby nerek ze jen tady kecam mejte se a držte se holky :srdce: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
4.4.12 11:06
@iveta kotrcova píše:
ja tak to drzim vse co muzu urcite to bude ok… :srdce: :palec: :potlesk:

děkuju.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2627
4.4.12 11:09

Tak teď jsem se dozvěděla, že ikdyž jsem šla marodit, tak nedostanu 21 dní žádné peníze, protože mi k 31.3. skončila smlouva. Fakt hodit na ty politiky bombu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
4.4.12 11:11
@janicka23 píše:
Tak teď jsem se dozvěděla, že ikdyž jsem šla marodit, tak nedostanu 21 dní žádné peníze, protože mi k 31.3. skončila smlouva. Fakt hodit na ty politiky bombu

tak to je nářez..:((( ale ono to tak opravdu je.. :( :? povraždit je.. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2627
4.4.12 11:12

no takže podle nich nemám prostě celou dobu nic jíst :-( a bydlet na ulici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
4.4.12 11:23

@janicka23 to je něco podobného co jsem řešila já, jsem ve zkušebce a mam v praci nahlasit ze jsem tehotna, co udela zamestnavatel bez udani duvodu me vyhodi to je preci jasne ne.. :-/// a kde sezenes jinou jako tehule??? .. no jako fakt mazec tohle.. :-/// jeste bych si byt tebou overila jak je to se sociálním a zdravotním.. aby ti pak nepřišla nějaká pálka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2627
4.4.12 11:30

no budu muset běžet na zdravotku, že marodím a že oni to za mě platí ale asi si nechám ukončit to marodní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
4.4.12 11:31

Jani ja to mela taky tak .. tech 21 dni jsem nedostala nic a volala jsem si na zdravku a prej nic platit nemusime, ale po ukonceni PN jim mame dat na zdravku zase vedet, ze byla PN ukoncena. A socka neni povinna, takze se o ni nemusis ani starat. akorat ja vedela, ze to tak bude, takze jsem do toho s tim takhle sla, pze se mi nechtelo jit marodit uz na zacatku prosince. Meli jsme v praci bonus za to , kdyz vydrzime do konce prosince. Ono to u nas bylo takovy trosku ve velkym.. cele stredisko (cca 50 lidi) bylo propusteno, pze se to stehovalo na slovensko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
4.4.12 11:40

Holky, tak já jsem si užila dopoledne se sluníčkem. Teď si dám oběd, asi zdřímnu a pak zase na chvíli ven, pokud to počasí vydrží :dance: No a protože je mi jasné, že to tady pak nedočtu, tak se budu ptát, co je nového :lol:

Ivetko, to je teda zážitek :roll: Já bych se tam asi zbláznila :zed: ale hlavně, že jste v pořádku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
4.4.12 11:42
@janicka23 píše:
no budu muset běžet na zdravotku, že marodím a že oni to za mě platí ale asi si nechám ukončit to marodní

no a když skončíš marození budeš dostávat někde něco?? :-O protže když jsem na PN tak ona ti sociálka bude něco platit, ale pokud už nebudeš a nebudeš zaměstnána tak aby si něco dostávala… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí