Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Petrulka23 píše:
no to tak nejak bude co jsem tam pomerne casto lezela se slepakem, nez mi ho vzali jako chronickej..tak mozna jako pacientka si te pamatuju..
no vidis jak je svet malej co?? a jak si ted dlouho uz tehu??
Oli faaakt jo ? to je mazec
a kde tam bydlis ? a kolik Ti je jestli se muzu zeptat ? klidne mi to pisni do SZ, jestli se ti nechce psat sem takhle soukrome veci kvuli ochrane osobnich udaju
@Hoope píše:
Ivet no hlavní je že je vše v pořádku!!!!Já se teď už pomlau připravuju na páteční KO, asi polknu žalůdek jak sem zvědavá…hlavně se těším na srdíčko!!!
…holky já se začínám bát!!!
@iveta kotrcova píše:
no vidis jak je svet malej co?? a jak si ted dlouho uz tehu??
to jo .. svět je opravdu malinkej.. já jsem čerstvonká..
ještě na utz neni ani nic vidět..
ale já doufám že bude vše ok.. a za týden - dva bude vše super..
![]()
@Petrulka23 píše:
to jo .. svět je opravdu malinkej.. já jsem čerstvonká..ještě na utz neni ani nic vidět..
ale já doufám že bude vše ok.. a za týden - dva bude vše super..
![]()
ja tak to drzim vse co muzu urcite to bude ok…
![]()
tak maminy musim jit poklidit prijede mi synacek na prazdniny tak aby nerek ze jen tady kecam mejte se a držte se holky
![]()
@iveta kotrcova píše:
ja tak to drzim vse co muzu urcite to bude ok…![]()
![]()
děkuju.. ![]()
Tak teď jsem se dozvěděla, že ikdyž jsem šla marodit, tak nedostanu 21 dní žádné peníze, protože mi k 31.3. skončila smlouva. Fakt hodit na ty politiky bombu
@janicka23 píše:
Tak teď jsem se dozvěděla, že ikdyž jsem šla marodit, tak nedostanu 21 dní žádné peníze, protože mi k 31.3. skončila smlouva. Fakt hodit na ty politiky bombu
tak to je nářez..:((( ale ono to tak opravdu je..
povraždit je.. :-/
no takže podle nich nemám prostě celou dobu nic jíst
a bydlet na ulici
@janicka23 to je něco podobného co jsem řešila já, jsem ve zkušebce a mam v praci nahlasit ze jsem tehotna, co udela zamestnavatel bez udani duvodu me vyhodi to je preci jasne ne.. :-/// a kde sezenes jinou jako tehule??? .. no jako fakt mazec tohle.. :-/// jeste bych si byt tebou overila jak je to se sociálním a zdravotním.. aby ti pak nepřišla nějaká pálka..
no budu muset běžet na zdravotku, že marodím a že oni to za mě platí ale asi si nechám ukončit to marodní
Jani ja to mela taky tak .. tech 21 dni jsem nedostala nic a volala jsem si na zdravku a prej nic platit nemusime, ale po ukonceni PN jim mame dat na zdravku zase vedet, ze byla PN ukoncena. A socka neni povinna, takze se o ni nemusis ani starat. akorat ja vedela, ze to tak bude, takze jsem do toho s tim takhle sla, pze se mi nechtelo jit marodit uz na zacatku prosince. Meli jsme v praci bonus za to , kdyz vydrzime do konce prosince. Ono to u nas bylo takovy trosku ve velkym.. cele stredisko (cca 50 lidi) bylo propusteno, pze se to stehovalo na slovensko.
Holky, tak já jsem si užila dopoledne se sluníčkem. Teď si dám oběd, asi zdřímnu a pak zase na chvíli ven, pokud to počasí vydrží
No a protože je mi jasné, že to tady pak nedočtu, tak se budu ptát, co je nového ![]()
Ivetko, to je teda zážitek
Já bych se tam asi zbláznila
ale hlavně, že jste v pořádku ![]()
@janicka23 píše:
no budu muset běžet na zdravotku, že marodím a že oni to za mě platí ale asi si nechám ukončit to marodní
no a když skončíš marození budeš dostávat někde něco??
protže když jsem na PN tak ona ti sociálka bude něco platit, ale pokud už nebudeš a nebudeš zaměstnána tak aby si něco dostávala… ![]()