Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.4.12 10:22

holky vlastne ted nejak by se uz mela vytvaret plodovka že?? tomi budou delat porad ten vaginalni ultrazvuk?? ted jdu na kontrolu az za 3 tydny tudiž ve 14 tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
4.4.12 10:24
@panenka87 píše:
No to je pravda, to budu vypadat jako debil, ale zkusím to udělat nějak nenápadně :mrgreen:

to jo no. :-))) ale tak co no… ':D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
4.4.12 10:24

Ivet no hlavní je že je vše v pořádku!!!! :) Já se teď už pomlau připravuju na páteční KO, asi polknu žalůdek jak sem zvědavá…hlavně se těším na srdíčko!!! :)…holky já se začínám bát!!! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
4.4.12 10:25
@Wedy píše:
Dobré ranko holky :mavam: , já hlasím z Prahy,že u nás krásně svítí sluníčko! Člověk má hned lepší náladu. Dokonce mám v práci na dva dny klídeček, šéf odjel pryč, takže si teď budeme s mimískem užívat pohodičku. Ještě přežít pátek a pak šup v úterý na kontrolu. Doufám, že MUDr. už něco uvidí a nebude protestovat, že chci neschopenku. Navnadily jste mě s těma langošema, tak se do nich dneska pustím… uvidíme jak dopadnou, páč to bude moje premiéra :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jinak my kupujeme langoše v macru, mají úžasné…(žlutočervený obal), hodí se jen do griťáku a je :D :D a jsou výborný!!!! takové si kolikrát ani nekoupíš čerstvé :D :D :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.12 10:26
@panenka87 píše:
@iveta kotrcova Teda, doktor Tě teda musel pěkně vyděsit :( Ale je to v pořádku, ještě že tak :hug:

tojo vydesil ale jeto zatim ok tak snad bude dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
4.4.12 10:26
@Hoope píše:
Ivet no hlavní je že je vše v pořádku!!!! :) Já se teď už pomlau připravuju na páteční KO, asi polknu žalůdek jak sem zvědavá…hlavně se těším na srdíčko!!! :)…holky já se začínám bát!!! :(

neboooj bude dobrý.. my na tebe budeme myslet… :-)) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
4.4.12 10:27

@iveta kotrcova a odkud teda jsi?? si psala z jihu tak jestli nebydlis nekde poblíž?? :-))) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.12 10:28
@Hoope píše:
Ivet no hlavní je že je vše v pořádku!!!! :) Já se teď už pomlau připravuju na páteční KO, asi polknu žalůdek jak sem zvědavá…hlavně se těším na srdíčko!!! :)…holky já se začínám bát!!! :(

neboj bude to ok budu na tebe myslet .....srdicko uz bys mela slyset urcite to bude ok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.12 10:29
@Petrulka23 píše:
@iveta kotrcova a odkud teda jsi?? si psala z jihu tak jestli nebydlis nekde poblíž?? :-))) :palec:

ja prachaticko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
4.4.12 10:30
@iveta kotrcova píše:
ja prachaticko

já český krumlov.. :-) to je cca hodka cesty.. :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.12 10:31
@Petrulka23 píše:
já český krumlov.. :-) to je cca hodka cesty.. :D :potlesk:

to ani ne toje kousek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2837
4.4.12 10:36
@Hannkie píše:
Jeee Veru ja bydlim v Novym Boru .. tj asi 35 km od DC :-)

Juu krajan :) To jsme skoro sousedi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
@iveta kotrcova píše:
to ani ne toje kousek :mavam:

juu a rodit budeš kde?? :-)
:potlesk: už jsi nad tím přemýšlela?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2627

tak jsem na těch lékařích našla svého gynekologa a bylo to půl na půl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017

@Hoope fakt jo? Tak že bych zajela do makra než se s tím matlat :-) No uvidím jak budu stíhat, děkuju za tip. Jinak držím pěstičky na páteční kontrole, určitě bude všechno v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí