Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem si právě doma udělala velikonoční výzdobu
Nic extra, tyhle svátky moc nemusím a ani nikoho nečekám, ale když už to mám v krabici, tak jsem to vytáhla
A hned je to doma veselejší ![]()
@Marruš píše:
Já jsem si právě doma udělala velikonoční výzdobuNic extra, tyhle svátky moc nemusím a ani nikoho nečekám, ale když už to mám v krabici, tak jsem to vytáhla
A hned je to doma veselejší
tak tojo taky to nejak neslavim jen jsem umyla okna a neco dame na stul,,jee ty čekas dvojcatka vid??v kolikatem jsi uz tydnu??
@Marruš píše:
@iveta kotrcova Dneska jsem úspěšně začala 8. týden
je tak to gratuluji ke dvoum mimískum ja se zatim citim dobře nic mi neni az meto prekvapuje
@iveta kotrcova A ty už jsi mnohem dál než já, že jo?
No, já jsem v podstatě taky v pohodě. Jen jsem si postěžovala na občasné křeče a to mi dal dr. magnesium a řekl mi, že bohužel, že je to děloha, která pracuje, protože jsou tam ty dětičky dvě. Já jsem těhotná poprvé, takže jsem asi zbytečně streslá ![]()
A neustále piju. Ale už nevím co, pořád čaje (už si neumím ani vybrat příchuť
), a tak piju čistou vodu. Včera už jsem byla na 4 litrech. Takže piju a věčně jsem na záchodě ![]()
@Marruš píše:
@iveta kotrcova A ty už jsi mnohem dál než já, že jo?No, já jsem v podstatě taky v pohodě. Jen jsem si postěžovala na občasné křeče a to mi dal dr. magnesium a řekl mi, že bohužel, že je to děloha, která pracuje, protože jsou tam ty dětičky dvě. Já jsem těhotná poprvé, takže jsem asi zbytečně streslá
jojo ja jsem 11 tydnu plus dva jen me bolely prsa ale utrogestan uz neberu tak seto zlepsuje ![]()
@iveta kotrcova píše:
jojo ja jsem 11 tydnu plus dva jen me bolely prsa ale utrogestan uz neberu tak seto zlepsuje
koukam ze jsis uzila co dvakrat mimidelozni jeto ale trapeni vid marusko ale ted tito mimiska vynahradi ja mela strach ted v utery doktor maleho vubec nemohl jakou dobu najit ![]()
Ivetko, to jsem četla. To musí být šílené
Já bych se asi zbláznila. No a já, prošla jsem si svým, to je fakt. Na druhou stranu, moc nás to s manželem sblížilo
A teď jsme tak trochu vystrašení oba.
Ze mě si teď dr. udělal „srandu“, ale o mě se pokusil infarkt. Dělal utz a říká mi, co vidíte na obrazovce? A já, že se mi to asi leskne. A on, že ne, že teda co vidím. No a já, tři bubliny?… A on, že prý, víte co to znamená? Čekáte asi trojčata
Já slzy a on teda, když to viděl, tak mi říká, ne ne, to byl vtip, to je váš vaječník (ještě nastimulovaný po tom umělém). A pak už mi ukazoval 8 mm miminka v děloze ![]()
@Marruš píše:
Ivetko, to jsem četla. To musí být šílenéJá bych se asi zbláznila. No a já, prošla jsem si svým, to je fakt. Na druhou stranu, moc nás to s manželem sblížilo
A teď jsme tak trochu vystrašení oba.Ze mě si teď dr. udělal „srandu“, ale o mě se pokusil infarkt. Dělal utz a říká mi, co vidíte na obrazovce? A já, že se mi to asi leskne. A on, že ne, že teda co vidím. No a já, tři bubliny?… A on, že prý, víte co to znamená? Čekáte asi trojčata
Já slzy a on teda, když to viděl, tak mi říká, ne ne, to byl vtip, to je váš vaječník (ještě nastimulovaný po tom umělém). A pak už mi ukazoval 8 mm miminka v děloze
tyjo ten te vylekal co?? no jeste jednou mito udela si budu stezovat a budu vyzadovat jineho lekare snad to bude ok.hele maarusko,,ted uz nejak byse mela tvorit plodova voda?,
@iveta kotrcova no, jsem mu říkala, že asi nemám tu správnou náladu na vtipy
A Ivetko, nevím, s tou plodovkou
Ale pročti si toto, to jsem teď našla http://www.mamaaja.cz/…ve_vode.html, třeba to tam najdeš. Píšou vše o plodové vodě ![]()
@Marruš píše:
@iveta kotrcova http://www.vasedeti.cz/…neho-ditete/
jojo dekuji jeto tak takze mese uz asi zacina vytvaret ale mam nejak velke brisko ohodne vetsi nez predtim ![]()
Tak aspoň trošku jsem pomohla
Doufám, že si to zapamatuju až to informaci budu chtít i já ![]()
@Marruš píše:
Tak aspoň trošku jsem pomohlaDoufám, že si to zapamatuju až to informaci budu chtít i já
jasi teda nedovedu dvojcatka predstavit ale kamoska rikala zeje to super ![]()