Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6410
5.4.12 08:15

Já jsem si právě doma udělala velikonoční výzdobu :) Nic extra, tyhle svátky moc nemusím a ani nikoho nečekám, ale když už to mám v krabici, tak jsem to vytáhla :) A hned je to doma veselejší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.12 08:17
:dance:
@Marruš píše:
Já jsem si právě doma udělala velikonoční výzdobu :) Nic extra, tyhle svátky moc nemusím a ani nikoho nečekám, ale když už to mám v krabici, tak jsem to vytáhla :) A hned je to doma veselejší :D

tak tojo taky to nejak neslavim jen jsem umyla okna a neco dame na stul,,jee ty čekas dvojcatka vid??v kolikatem jsi uz tydnu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
5.4.12 08:20

@iveta kotrcova Dneska jsem úspěšně začala 8. týden :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.12 08:21
@Marruš píše:
@iveta kotrcova Dneska jsem úspěšně začala 8. týden :D

je tak to gratuluji ke dvoum mimískum ja se zatim citim dobře nic mi neni az meto prekvapuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
5.4.12 08:23

@iveta kotrcova A ty už jsi mnohem dál než já, že jo? :think: No, já jsem v podstatě taky v pohodě. Jen jsem si postěžovala na občasné křeče a to mi dal dr. magnesium a řekl mi, že bohužel, že je to děloha, která pracuje, protože jsou tam ty dětičky dvě. Já jsem těhotná poprvé, takže jsem asi zbytečně streslá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
5.4.12 08:25

A neustále piju. Ale už nevím co, pořád čaje (už si neumím ani vybrat příchuť :roll: ), a tak piju čistou vodu. Včera už jsem byla na 4 litrech. Takže piju a věčně jsem na záchodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.12 08:25
@Marruš píše:
@iveta kotrcova A ty už jsi mnohem dál než já, že jo? :think: No, já jsem v podstatě taky v pohodě. Jen jsem si postěžovala na občasné křeče a to mi dal dr. magnesium a řekl mi, že bohužel, že je to děloha, která pracuje, protože jsou tam ty dětičky dvě. Já jsem těhotná poprvé, takže jsem asi zbytečně streslá :D

jojo ja jsem 11 tydnu plus dva jen me bolely prsa ale utrogestan uz neberu tak seto zlepsuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.12 08:28
@iveta kotrcova píše:
jojo ja jsem 11 tydnu plus dva jen me bolely prsa ale utrogestan uz neberu tak seto zlepsuje :lol:

koukam ze jsis uzila co dvakrat mimidelozni jeto ale trapeni vid marusko ale ted tito mimiska vynahradi ja mela strach ted v utery doktor maleho vubec nemohl jakou dobu najit :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
5.4.12 08:32

Ivetko, to jsem četla. To musí být šílené :cert: Já bych se asi zbláznila. No a já, prošla jsem si svým, to je fakt. Na druhou stranu, moc nás to s manželem sblížilo :) A teď jsme tak trochu vystrašení oba.

Ze mě si teď dr. udělal „srandu“, ale o mě se pokusil infarkt. Dělal utz a říká mi, co vidíte na obrazovce? A já, že se mi to asi leskne. A on, že ne, že teda co vidím. No a já, tři bubliny?… A on, že prý, víte co to znamená? Čekáte asi trojčata :! Já slzy a on teda, když to viděl, tak mi říká, ne ne, to byl vtip, to je váš vaječník (ještě nastimulovaný po tom umělém). A pak už mi ukazoval 8 mm miminka v děloze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.12 08:36
@Marruš píše:
Ivetko, to jsem četla. To musí být šílené :cert: Já bych se asi zbláznila. No a já, prošla jsem si svým, to je fakt. Na druhou stranu, moc nás to s manželem sblížilo :) A teď jsme tak trochu vystrašení oba.Ze mě si teď dr. udělal „srandu“, ale o mě se pokusil infarkt. Dělal utz a říká mi, co vidíte na obrazovce? A já, že se mi to asi leskne. A on, že ne, že teda co vidím. No a já, tři bubliny?… A on, že prý, víte co to znamená? Čekáte asi trojčata :! Já slzy a on teda, když to viděl, tak mi říká, ne ne, to byl vtip, to je váš vaječník (ještě nastimulovaný po tom umělém). A pak už mi ukazoval 8 mm miminka v děloze :)

tyjo ten te vylekal co?? no jeste jednou mito udela si budu stezovat a budu vyzadovat jineho lekare snad to bude ok.hele maarusko,,ted uz nejak byse mela tvorit plodova voda?,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
5.4.12 08:38

@iveta kotrcova no, jsem mu říkala, že asi nemám tu správnou náladu na vtipy :lol: A Ivetko, nevím, s tou plodovkou :nevim: Ale pročti si toto, to jsem teď našla http://www.mamaaja.cz/…ve_vode.html, třeba to tam najdeš. Píšou vše o plodové vodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
5.4.12 08:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.12 08:43
@Marruš píše:
@iveta kotrcova http://www.vasedeti.cz/…neho-ditete/

jojo dekuji jeto tak takze mese uz asi zacina vytvaret ale mam nejak velke brisko ohodne vetsi nez predtim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
5.4.12 08:47

Tak aspoň trošku jsem pomohla :) Doufám, že si to zapamatuju až to informaci budu chtít i já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.12 08:49
@Marruš píše:
Tak aspoň trošku jsem pomohla :) Doufám, že si to zapamatuju až to informaci budu chtít i já :)

jasi teda nedovedu dvojcatka predstavit ale kamoska rikala zeje to super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí