Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Milli_Š Marruš mě se právě zdá bombovej, jak je tmavší protoe chceme světlé zdi a máme v pokojíčku obrovská okna na tu místnost..takže skvělá kombinace..
@iveta kotrcova píše:
ahojky petulko tak te teda podle fotecky asi neznam![]()
ahojky to víš já jsem ještě kuřátko mládě…
jinak taky zdravííím.. ![]()
Ahoj holčiny, teda vy jste správně ukecaný. Člověk tu tři dni není a najde nakecanejch přes 50stran. Snazim se to dočítat, ale moc nestíhám. Ještě vybaluji po stěhování.
Zdravím novou snad už těhulky @petrulku ![]()
A chtěla bych se zeptat, jak je to teda s tím překloněním diskuze na uzavřenou. Ještě asi žádná odezva od admina?
Ze stěhování si nesu poznatek. Opravdu na nevolnosti pomáhá změna prostředí. Od pondělního balení věcí mi vůbec neni tak špatně jako mi bylo. Takže holky, až vám bude zle, šupkejte se přestěhovat ![]()
@ABRILL píše:
krásné ránonebo spíš už dopoledne
jo jo dopoledne..:-)
@Annetta ahoj
jo jo je to tak jak říkáš když je co dělat tak na nevolnosti není čas ![]()
holky já jsem bohužel úplně bez síly, špatně mi je a jsem ráda že chodím ![]()
holky já jsem opravd zvědavá co on mi tam dneska řekne na tu dlahu a že marodim s rukou…
ty jo já se už normálně bojíím ..:( ![]()
petrulko hlavně se nestresuj když pan Dr bude i nadále úrotivný tak ti radím rychle od něj pryč určitě seženeš jiného a ohleduplnějšího.pak dej vědět jak jsi s tim dopadla.držím
a jak se dneska cítíš??
@hanka27 píše:
petrulko hlavně se nestresuj když pan Dr bude i nadále úrotivný tak ti radím rychle od něj pryč určitě seženeš jiného a ohleduplnějšího.pak dej vědět jak jsi s tim dopadla.držím![]()
a jak se dneska cítíš??
mš je skvěle ale včera večír jsem měla takový hnusný tlak v podbřišku..
tak uvidíme nu.. tak jestli třeba už něco uvidí..
a jestli ne tak už vážně nevím.. ![]()
@Petrulka23 držím ti palečky a´T je dnes vidět i dutinka
četla jsem si tvůj podpis a je mi moc líto co se ti stalo
jsi ale hodně mladinká a ještě budeš mít kupu dětí
a klobouk dolu že jsi už samostatná a vdaná
mám stejně starou dnecu jako ty a ta o radině a vdavkách nechce ani slyšet… prý jestli jsem se nezbláznila ![]()
@ABRILL píše:
@Petrulka23 držím ti palečky a´T je dnes vidět i dutinka![]()
![]()
četla jsem si tvůj podpis a je mi moc líto co se ti stalo
![]()
![]()
jsi ale hodně mladinká a ještě budeš mít kupu dětí
a klobouk dolu že jsi už samostatná a vdaná
mám stejně starou dnecu jako ty a ta o radině a vdavkách nechce ani slyšet… prý jestli jsem se nezbláznila
tak já jsem opravdu od rodičů odešla hned po škole- v osumnácti za prací.. takže jsem se naučila být samostatná..
jako holky v mém věku taky na mě občas koukají co jsem za blázna že chci mímo, a že jsem vdaná a já nevim co.. a zase jich znám spousty co už jsou vdané a mají rodiny..
je to fakt na člověku jako takovém… ![]()