Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1017
5.4.12 15:41

@Milli_Š hlasím, že já jsem z Prahy :-) Mně bylo dnes po ránu také na zvracení, ale naštěstí jsem to ustála. Od rána mě pobolívá podbřišek, přesně jak píše @Milli_Š jako kdybych to měla dostat, ale nikde nic. Tak snad bude vše v pořádku! Čím víc se blíží kontrola u MUDr. tím víc mám strach :( V práci dnes samý stres, nejraději bych už zítřek odpískala, ale to by šéfa asi kleplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
5.4.12 16:17

Katuško jo jo mám kluka :)…Káju :)…bude mu už devět :D a je pravda že u něj jsem nevolnosti skoro neměla, pamatuju si tak na 2× zvracení ale nic víc… :nevim: :nevim: :nevim: …a je pravda že na 90% čekám holku :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jinak sem trochu vynervovaná, zdálo se mi že mám slabulinkej nahnědlej výtor a jemně nevoněl…ale chci počkat do večera jestli se to potvrdí, a nebo je to tím že je mi pořád hůř :( :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
5.4.12 16:18

Mili š…jo jo taky mě pobolívá podbříšek :)…na začátku víc a teď jako by pořád :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
5.4.12 16:38

Hokly :mavam: no já vám to tady trošku s těma holčičkama zamotám… ale kdyý´ž jsem byla těhu s holkou tak mi bylo špazně ale jen občas a skoro jsem nezvracela, každý den jsem jezdila do práce a jen vím že jsem si musela občas otevřít okno v autobuse, a pak jsem byla těhu po druhé a myslela jsem že se ubliju k smrti :poblion: bylo mi tak špatně že jsem málem zkončila v nemocnici na začátku těhu jsem zhubla 5kg no a narodil se nám kluk tak že to stím jaké čekáme pohlaví asi moc nesouvisí ale spíš tím jak tělo vše vnímá :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
5.4.12 16:43

Ja zase nekde cetla,ze kdyz se ceka vlasate mimi,tak se tehu prozvraci. Ja mela maleho plesacka a za cele tehu jen jedna nevolnost,zadne zvraceni. To je ale blbost,jasne ze to nesedi. Kazde tehu je jine. Klidne bych zvracela,kdybych vedela,ze to bude holcicka,to bych za ni trpela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
5.4.12 16:44

Byla jsem těhu v minulém roce 2× a špatně mi nebylo skoro vůbec, tak jako teď, spíš jsem jen unavená a mám trochu citlivá prsa, jinka nic nebolí a pokud bych nevěděla že mám broučka v bříšku tak bych ani nevěděla že jsem v tom…
mám zkušenost kydž bylo moje děti v pubetě tak jsem do toho vlítla uplně naplánovaně a zjistila jsem to až když mi nedarazila mrcha ale ta druhá v pořadí… kdaž jsem došla k mudře že mám určitě poruchu a´t mi něco píchne tak mě docela šokovala s tím že jsem v 8tt těhu nedopadlo dobře ale to že jsem v tom jsem netušila ani náhodou a měla to být holka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
5.4.12 16:46

Abrill jéééééé ty máš novej obrázek!!! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
5.4.12 16:47

Mam znamou a ta ma nejak geneticky dane,ze holky potraci. Stalo se ji to snad sestkrat za sebou a vzdy holky. A nedavno porodila.zdraveho.chlapecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
5.4.12 16:49

@Hoope a tobě taky :palec: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
5.4.12 17:03

já už jsem nad tím taky uvažoval, jestli namám podobný problém, ale doktor na genetice to vyloučil že kdyby to tak bylo tak bych neměla dceru ale jen kluky… byla jem těhu i s tímto už 7× a děti mám jen dvě… snad to bude tentokrát už v pořádku :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
5.4.12 17:08

Abrill já už ho mám 4 dny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já mám novej vždy v pondělí :D :D :D :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
5.4.12 17:21

Ahoj holky,

Langosinko: asi to neplatí :-) já měla moc vlasaté mimčo a zvracela jsem jen v týdnu když se mi malá v bříšku otáčela, ale na začátku vůbec.

Já mám pro změnu zimnici,furt jím,na prsách mě trochu bolí bradavky a mám velkééé břicho :-D Jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.4.12 17:31
@Wedy píše:
@Milli_Š hlasím, že já jsem z Prahy :-) Mně bylo dnes po ránu také na zvracení, ale naštěstí jsem to ustála. Od rána mě pobolívá podbřišek, přesně jak píše @Milli_Š jako kdybych to měla dostat, ale nikde nic. Tak snad bude vše v pořádku! Čím víc se blíží kontrola u MUDr. tím víc mám strach :( V práci dnes samý stres, nejraději bych už zítřek odpískala, ale to by šéfa asi kleplo…

Jéé, tak super, Wedy! :potlesk: A kde máš v plánu rodit? Jestli už jsi o tom teda přemejšlela …
Já mam sice práci relativně klidnou, ale taky už to tam nějak nedávam, jsem děsně unavená a nedokážu se tak uplně soustředit a nemyslí mi to moc. Taky bych to tam nejradši už odpískala, ale je fakt hodně brzo a mojí šéfovou by teda kleplo rozhodně. To by nerozdejchala …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
5.4.12 17:47

@Hoope

No ahojky :-)ten výtok mi mloc mrzí,ale třeba to nic nebude,jen se ti tam něco hnulo.Já taky konečně asi po dvou dnech dojela až na poslední stránku,tak vám jdu končně napsat.
Pořád s emi chce spát,na :poblion: je mi 5 minut po každém jídle a jinak ok.Prsa taky bolí :-)na kontrolu jdu ve středu a ty jdeš zítra viď,moc drřím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
5.4.12 17:49
@ABRILL píše:
já už jsem nad tím taky uvažoval, jestli namám podobný problém, ale doktor na genetice to vyloučil že kdyby to tak bylo tak bych neměla dceru ale jen kluky… byla jem těhu i s tímto už 7× a děti mám jen dvě… snad to bude tentokrát už v pořádku :srdce: :srdce: :srdce:

Ahojky,jsi hodně statečná,moc to obdivuji,mě se tohle stát,tak nevím.bála bych se a co v práci,nemáš s tím problém?jinak přeji hodně moc štěstí,ať to vyjde :_)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí