Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2346
5.4.12 20:34

@tervi
Jo tak to nemá chybu.Mě se taky pořád ptá a když jsme s kamarádkou a ta má ročního klučíka,tak malej dost pomáhá a i dává pozor,tak doufám,že mu to vydrží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
5.4.12 20:38

cezet já chtěla druhého prcka max do 3 let malého a taky se nezadařilo :D:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale důležité je že se zadařilo teď a už tady budou vždycky pro sebe :) :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
5.4.12 20:40

@cezet Malý taky pomáhá u kamarádek, ale běda, jak si vezmu na ruky prcka od ségry, to je okamžitě žárliveca chce taky pochovat a říká, že to je moje maminka atd.. tak uvidíme.. ale jinak jsme byli nakupovat a jak malý pořád mluví o těch miminkách, a nejraději by měl 2 naráz, tak stál u kojeneckých výživ a kříčí na celý obchodák:mamí, ještě tyto kašičky pro miminka, a musíme vzít dvě, když budeme mít dvojčátka :D :D
Zrovna tam byla jedna známá, což jsem vůbec nepotřebovala :D Nevím, kde se to v něm bere.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
5.4.12 20:47

Taky všechny sledujete ordinaci? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
5.4.12 20:48

tervi po očku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
5.4.12 21:01
@tervi píše:
Taky všechny sledujete ordinaci? :lol:

Taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.4.12 21:50

Proboha, děvčata, jak můžete takovou slátaninu bezduchou sledovat! :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
5.4.12 21:57

Dobrou--- :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kasieihol
5.4.12 22:10

ahoj holky tak se přidávám k vám v pondělí jsem byla u doktora a jsem v 5 týdnu.na další kontrolu jdu příští týden tak doufáme že tam bude už to srdíčko. :D jsem tak natěšená až uvidím další fotečky mrnouska :* je to překrasnej pocit a doufam že vše bude v pořádku :) :) :) :)

• Citovat
  • Upravit
2885
5.4.12 22:20

jee holky to jsem tu sama co bych chtěla jedno děťátko?? ale to říkám samozdřejmě teď.. :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.4.12 22:30
@Petrulka23 píše:
jee holky to jsem tu sama co bych chtěla jedno děťátko?? ale to říkám samozdřejmě teď.. :D :lol:

No, já bych asi taky nejdradši chtěla jenom jedno. Ale řikam si, že pro to dítě to neni dobrý … Takže uvidim, nechám tomu volnej průběh, přeci jen už jsem dost stará prvorodička, tak jestli se to druhý vůbec stihne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
5.4.12 23:23
@Milli_Š píše:
Proboha, děvčata, jak můžete takovou slátaninu bezduchou sledovat! :nevim: :roll:
Úplně jednoduše, třeba já jsem u toho dneska žehlila :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
6.4.12 00:09
@Marruš píše: Úplně jednoduše, třeba já jsem u toho dneska žehlila :D
:mrgreen: No, já bych si k žehlení pustila cokoli - ČT24, hudební kanály, ale tohle fakt né!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
6.4.12 07:54

@Hoope myslim na Tebe! Těšim se na zprávy.
@olinka11 gratuluji k váčku a prukazce. Miminko je urco dobre zavrtany.

Jinak holky, já jsem taky z prahy. A rodit bych asi šla k apolináři. Zatim se mi dle recenzí líbí nejvíc. Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
6.4.12 08:11

krásné ráno :mavam: taky je u vás tak škaredě??? Prší a je skoro tma :think: se mi vůbec nechtělo s postele :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí