Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@tervi
Jo tak to nemá chybu.Mě se taky pořád ptá a když jsme s kamarádkou a ta má ročního klučíka,tak malej dost pomáhá a i dává pozor,tak doufám,že mu to vydrží ![]()
cezet já chtěla druhého prcka max do 3 let malého a taky se nezadařilo
…
ale důležité je že se zadařilo teď a už tady budou vždycky pro sebe
![]()
@cezet Malý taky pomáhá u kamarádek, ale běda, jak si vezmu na ruky prcka od ségry, to je okamžitě žárliveca chce taky pochovat a říká, že to je moje maminka atd.. tak uvidíme.. ale jinak jsme byli nakupovat a jak malý pořád mluví o těch miminkách, a nejraději by měl 2 naráz, tak stál u kojeneckých výživ a kříčí na celý obchodák:mamí, ještě tyto kašičky pro miminka, a musíme vzít dvě, když budeme mít dvojčátka
![]()
Zrovna tam byla jedna známá, což jsem vůbec nepotřebovala
Nevím, kde se to v něm bere.. ![]()
Proboha, děvčata, jak můžete takovou slátaninu bezduchou sledovat!
![]()
ahoj holky tak se přidávám k vám v pondělí jsem byla u doktora a jsem v 5 týdnu.na další kontrolu jdu příští týden tak doufáme že tam bude už to srdíčko.
jsem tak natěšená až uvidím další fotečky mrnouska
je to překrasnej pocit a doufam že vše bude v pořádku
![]()
jee holky to jsem tu sama co bych chtěla jedno děťátko?? ale to říkám samozdřejmě teď..
![]()
@Petrulka23 píše:
jee holky to jsem tu sama co bych chtěla jedno děťátko?? ale to říkám samozdřejmě teď..![]()
No, já bych asi taky nejdradši chtěla jenom jedno. Ale řikam si, že pro to dítě to neni dobrý … Takže uvidim, nechám tomu volnej průběh, přeci jen už jsem dost stará prvorodička, tak jestli se to druhý vůbec stihne …
@Milli_Š píše:Úplně jednoduše, třeba já jsem u toho dneska žehlila
Proboha, děvčata, jak můžete takovou slátaninu bezduchou sledovat!![]()
@Marruš píše: Úplně jednoduše, třeba já jsem u toho dneska žehlila
@Hoope myslim na Tebe! Těšim se na zprávy.
@olinka11 gratuluji k váčku a prukazce. Miminko je urco dobre zavrtany.
Jinak holky, já jsem taky z prahy. A rodit bych asi šla k apolináři. Zatim se mi dle recenzí líbí nejvíc. Co vy na to?
krásné ráno
taky je u vás tak škaredě??? Prší a je skoro tma
se mi vůbec nechtělo s postele ![]()