Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2885
5.4.12 19:32
@hanka27 píše:
Peti vidíš to já ti říkala že by to jen tak neryskl :mrgreen: v utery tam už 100% pujde dutinka vydět :potlesk: :potlesk:
Olinko gratuluji k pěkné dutince :hug: :potlesk: a jak je možné že dostáváte tak brzo těhu průkazku? u nás ji dávají až ve 12tém týdnu. nojo jiný kraj jiný mrav :mrgreen: :mrgreen:

on měl asi opravdu špatný dny teď.. :-) takže už je to v klidu a bude se čekat co se najde v utery… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.4.12 19:32
@Petrulka23 píše:
jinak holky jsem doma, přišla jsem k doktorovi.. a dneska me utvrdil v tom ze zas tak spatny neni.. :-) dneska jsem odchazela s usmevem na tvari.. :-) ja tam prisla on na me kouknul na tu dlahu.. a prej.. to jste sem nemusela jezdit kdyz uz neschopenku mate.. a jak si me krásně pamatuje on prý že jsem v pondělí měla hodnotu 1070 takže zatim v poho že mě prohlížet nebude, ať přijdu v úterý ráno do té nemocnice že tam si mě prohlídne a pokud bude něco vidět že mě jen pošle domu.. :-) a dneska už se i usmival a pekne mi vsechno vysvětlil.. :-) a samozdřejmě mě upozornil, že kdyby cokoliv tak okamžitě do nemocnice..;) jo a jeste ze si me pak z te neschopenky rovnou prevezme takže super.. :srdce: :potlesk:

no takfajn, zdá se, že se vše v dobré obrací :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
5.4.12 20:00
@Langosinka píše:
Olinko teda to je rychlost,ze uz ti dal prukazku. Me rekl az na pristi kontrole az bude srdicko? Tobe uz slo videt mimi a srdicko? Jebo jen vacky?

Pouze dutinka se žloutkovým váčkem. Ale průkazku mi vystavil hned. Taky jsem se divila. Jooo a ještě mi sestřička dala dáreček.. takovej balíček pro nastávající maminku.. jsou tam nějaký vzorečky olejíčku, šamponku, plínka, nějaké časopisy, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
5.4.12 20:01
@Petrulka23 píše:
gratulace veliká k mimískovi.. :-) i když bude jen jeden ( ale hlavně ať je zdravej) … :* :hug:

děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
5.4.12 20:02

@Petrulka23 Tak super,jsem ráda,že tě trošku uklidnil,určitě se ti k němu v úterý poputuje líp :-)

@hanka27 Hani,u nás se dává tak=é až okolo 12tého týdne,je to krásné ji mít,moc se na ní těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
5.4.12 20:04

@hanka27 taky jsem se divila, že mi jí dal už dnes, ale neprotestovala jsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
5.4.12 20:06

@olinka11 Olí,tak to máš dobrý :-jinak ty dvě,my je máme taky v rodině a mám doma 6ti letého chlapáka,až budu rodit,tak už mu bude sedm,myslím,že se s miminkem bude muset zžít(ještě jsme mu nic neřekli,moc si to přeje a kdyby to náhodou nedopadlo,tak aby nebyl smutnej)takže si myslím,že ten jeden mimík na něj bude až až a kdyby byli dva,tak nevím,myslím,že bych mohla přijít o jeho náklonost,když by byl malinkej,tak myslím,že by to nebylo tak těžké,ale v tomto věku,no zkrátka já jsem moc ráda,že čekáme jen jedno :-)Chtěli jsme děti po 4-5 letech,ale bohužel se dříve nezadařilo :(

Příspěvek upraven 05.04.12 v 20:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
5.4.12 20:06
@cezet píše:
@Petrulka23 Tak super,jsem ráda,že tě trošku uklidnil,určitě se ti k němu v úterý poputuje líp :-)@hanka27 Hani,u nás se dává tak=é až okolo 12tého týdne,je to krásné ji mít,moc se na ní těším :-)

jj už se také na ní těším,jen mám obavy že to těhotenství pak rychle uteče :,( ale zase budeme mít nááádherný dáreček pod stromečkem :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
5.4.12 20:08
Jo to je pravda,taky jsme si říkali,že už bude naše miminko krásně pozorovat světýlka na stromečku :-)
@hanka27 píše:
jj už se také na ní těším,jen mám obavy že to těhotenství pak rychle uteče :,( ale zase budeme mít nááádherný dáreček pod stromečkem :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
5.4.12 20:14

@cezet taky mám doma 5leteho chlapečka, který se moc těší na sourozence, ale taky jsme mu to ještě neřekli…Jen se porad pta,kdy už budu mít miminko v bříšku :D
A když teď doma často říkám,že jsem hrozně nafouklá, tak vždy řekne-vem si Espumisan, ten ti pomůže :D Já myslela, že se uchláu :D :D :D
Miluje reklamy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
5.4.12 20:18
@cezet píše:
@Petrulka23 Tak super,jsem ráda,že tě trošku uklidnil,určitě se ti k němu v úterý poputuje líp :-)@hanka27 Hani,u nás se dává tak=é až okolo 12tého týdne,je to krásné ji mít,moc se na ní těším :-)

to nevim jestli líp furt se bojim toho jestli něco uvidíme..:-P :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
5.4.12 20:18
@Milli_Š píše:
no takfajn, zdá se, že se vše v dobré obrací :palec:

v to doufám..:-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
5.4.12 20:22

Teda, u vás se s tím nemažou :) To u nás se dává průkazka při potvrzení :srdce: a balíček pro nastávající maminky až skoro před porodem. To máš hezké. Takže jsi odcházela naprosto spokojená s potvrzením, že budeš maminka :hug:

@olinka11 píše:
Pouze dutinka se žloutkovým váčkem. Ale průkazku mi vystavil hned. Taky jsem se divila. Jooo a ještě mi sestřička dala dáreček.. takovej balíček pro nastávající maminku.. jsou tam nějaký vzorečky olejíčku, šamponku, plínka, nějaké časopisy, atd.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
5.4.12 20:23
@tervi píše:
@cezet taky mám doma 5leteho chlapečka, který se moc těší na sourozence, ale taky jsme mu to ještě neřekli…Jen se porad pta,kdy už budu mít miminko v bříšku :D
A když teď doma často říkám,že jsem hrozně nafouklá, tak vždy řekne-vem si Espumisan, ten ti pomůže :D Já myslela, že se uchláu :D :D :D
Miluje reklamy :pankac:
:lol: :lol: to je super :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
5.4.12 20:33

Olinko moc gratuluji k dutince s váčkem!!!! :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek