Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@hanka27 píše:
Peti vidíš to já ti říkala že by to jen tak nerysklv utery tam už 100% pujde dutinka vydět
![]()
Olinko gratuluji k pěkné dutince![]()
a jak je možné že dostáváte tak brzo těhu průkazku? u nás ji dávají až ve 12tém týdnu. nojo jiný kraj jiný mrav
![]()
on měl asi opravdu špatný dny teď..
takže už je to v klidu a bude se čekat co se najde v utery… ![]()
@Petrulka23 píše:
jinak holky jsem doma, přišla jsem k doktorovi.. a dneska me utvrdil v tom ze zas tak spatny neni..dneska jsem odchazela s usmevem na tvari..
ja tam prisla on na me kouknul na tu dlahu.. a prej.. to jste sem nemusela jezdit kdyz uz neschopenku mate.. a jak si me krásně pamatuje on prý že jsem v pondělí měla hodnotu 1070 takže zatim v poho že mě prohlížet nebude, ať přijdu v úterý ráno do té nemocnice že tam si mě prohlídne a pokud bude něco vidět že mě jen pošle domu..
a dneska už se i usmival a pekne mi vsechno vysvětlil..
a samozdřejmě mě upozornil, že kdyby cokoliv tak okamžitě do nemocnice..;) jo a jeste ze si me pak z te neschopenky rovnou prevezme takže super..
![]()
no takfajn, zdá se, že se vše v dobré obrací ![]()
@Langosinka píše:
Olinko teda to je rychlost,ze uz ti dal prukazku. Me rekl az na pristi kontrole az bude srdicko? Tobe uz slo videt mimi a srdicko? Jebo jen vacky?
Pouze dutinka se žloutkovým váčkem. Ale průkazku mi vystavil hned. Taky jsem se divila. Jooo a ještě mi sestřička dala dáreček.. takovej balíček pro nastávající maminku.. jsou tam nějaký vzorečky olejíčku, šamponku, plínka, nějaké časopisy, atd.
@Petrulka23 píše:
gratulace veliká k mimískovi..i když bude jen jeden ( ale hlavně ať je zdravej) …
![]()
děkuju ![]()
@Petrulka23 Tak super,jsem ráda,že tě trošku uklidnil,určitě se ti k němu v úterý poputuje líp ![]()
@hanka27 Hani,u nás se dává tak=é až okolo 12tého týdne,je to krásné ji mít,moc se na ní těším ![]()
@hanka27 taky jsem se divila, že mi jí dal už dnes, ale neprotestovala jsem ![]()
@olinka11 Olí,tak to máš dobrý :-jinak ty dvě,my je máme taky v rodině a mám doma 6ti letého chlapáka,až budu rodit,tak už mu bude sedm,myslím,že se s miminkem bude muset zžít(ještě jsme mu nic neřekli,moc si to přeje a kdyby to náhodou nedopadlo,tak aby nebyl smutnej)takže si myslím,že ten jeden mimík na něj bude až až a kdyby byli dva,tak nevím,myslím,že bych mohla přijít o jeho náklonost,když by byl malinkej,tak myslím,že by to nebylo tak těžké,ale v tomto věku,no zkrátka já jsem moc ráda,že čekáme jen jedno
Chtěli jsme děti po 4-5 letech,ale bohužel se dříve nezadařilo ![]()
Příspěvek upraven 05.04.12 v 20:07
@cezet píše:
@Petrulka23 Tak super,jsem ráda,že tě trošku uklidnil,určitě se ti k němu v úterý poputuje líp@hanka27 Hani,u nás se dává tak=é až okolo 12tého týdne,je to krásné ji mít,moc se na ní těším
jj už se také na ní těším,jen mám obavy že to těhotenství pak rychle uteče
ale zase budeme mít nááádherný dáreček pod stromečkem
![]()
@hanka27 píše:
jj už se také na ní těším,jen mám obavy že to těhotenství pak rychle utečeale zase budeme mít nááádherný dáreček pod stromečkem
![]()
@cezet taky mám doma 5leteho chlapečka, který se moc těší na sourozence, ale taky jsme mu to ještě neřekli…Jen se porad pta,kdy už budu mít miminko v bříšku ![]()
A když teď doma často říkám,že jsem hrozně nafouklá, tak vždy řekne-vem si Espumisan, ten ti pomůže
Já myslela, že se uchláu
![]()
Miluje reklamy ![]()
@cezet píše:
@Petrulka23 Tak super,jsem ráda,že tě trošku uklidnil,určitě se ti k němu v úterý poputuje líp@hanka27 Hani,u nás se dává tak=é až okolo 12tého týdne,je to krásné ji mít,moc se na ní těším
to nevim jestli líp furt se bojim toho jestli něco uvidíme..:-P ![]()
@Milli_Š píše:
no takfajn, zdá se, že se vše v dobré obrací
v to doufám..:-) ![]()
Teda, u vás se s tím nemažou
To u nás se dává průkazka při potvrzení
a balíček pro nastávající maminky až skoro před porodem. To máš hezké. Takže jsi odcházela naprosto spokojená s potvrzením, že budeš maminka ![]()
@tervi píše:
@cezet taky mám doma 5leteho chlapečka, který se moc těší na sourozence, ale taky jsme mu to ještě neřekli…Jen se porad pta,kdy už budu mít miminko v bříšku
A když teď doma často říkám,že jsem hrozně nafouklá, tak vždy řekne-vem si Espumisan, ten ti pomůžeJá myslela, že se uchláu
![]()
![]()
Miluje reklamy