Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hoope,moc na tebe myslim!drz se holka a napis. Ja jsem v praci
.
jinak dobré ráno přeji, u nás je ošklivo prší… asi bych ted ani nebyla vzhuru kdyby tady popeláři neodváželi popelnice… Ale co stejnak skočim alspon se psama… ![]()
já dnes jen něco málo vyřídim a šup zase domuu… už aby to bylo.. ![]()
![]()
@ABRILL píše:
@Hoope na dnešek držím palec ať je Lilianka v pořádku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prosim, muzete drzet palce i mne, at je Lilianka v poradku? Prave vyrazim … a vtipny je, ze taky chci Lilianu ![]()
Jinak co se porodnice tyce, zvazuju momentalne Podoli a Slany …
@Milli_Š píše:
Prosim, muzete drzet palce i mne, at je Lilianka v poradku? Prave vyrazim … a vtipny je, ze taky chci Lilianu
taky držíme pěstinky…
at je vse v poradku..
![]()
@Milli_Š držím všechny palce co mám
vše bude určitě tak jak má
![]()
@olinka11 píše:
Ahoj holky, tak dnešní UTZ ok.. nakonec bude mimi jen jedno, druhá dutinka je nějaký defekt na děloze. Ale vše v pořádku, krásná dutinka se žloutkovým váčkem
a dostala jsem těhu průkazku
![]()
![]()
Tak že dvojčátka to nejsou ale i tak je to super
a to že máš už průkazku tak to je tady fofr
já jí dostanu nejdříve po genetickém scriningu tak že nekdy ve 11-13tt dříve ne ![]()
Ahoj holky ![]()
Oběma Liliankám a jejich maminkám hodně štěstí na dnešní návštěvě dr. ![]()
Taky jsem včera byla na ultrazvuku, akorát poslední den 5tt.
Jelikož mám dost zakloněnou dělohu (v retroverti-flexi), byla vidět jen ta splácnutá děloha a uprostřed dutinka a šmouha. Fotku jsme zatím nedělali, na kontrolu jdu přespříští pondělí, kdy už by mělo být vidět srdíčko. To by snad měla být poslední kontrola v CARu a pak mě přesunou do těhotenské poradny, hurá ![]()
Dobré ráno holky!
teda to počasí je opravdu úděsný.. tak na kontrolu jdu nakonec dneska dopolko, tak doufám, že bude vše v pořádku a že tam bude jen jedno
o dvojčátka opravdu nestojíme
moc se těším!! Je to naše první kontrola!! Myslíte, že už tam bude něco vidět? A že by mi Dr.udělala 1.fotečku? Rozhodli jsme se, že to doma řekneme už takhle brzy, ale nevíme jak.. ![]()