Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
hoope gratuluji ke zvonečku
![]()
janičko23 tobě k prukazce
holky pořádně si to užívejte
![]()
Hoope, mám velkou radost s tebou
![]()
Doufám, že takovou radostnou zprávu budu psát v úterý i já ![]()
já snědla na oběd s chutí čočkovou polívku a teď kvílím v křečích a je mi zle.. já jsem taková k… rohatá ![]()
@tervi to si piš, že budeš
A čokoládová polívka? Neznám, ale dala bych si ![]()
holky gratuluju k uspesnym KO
ja jedu za chvili na vikend na vysocinu a vratime se v pondeli, to asi nestihnu precist pak
to bude tak 50 stran ![]()
tak se mejte krasne a drzte palce, at mam mimiska v poradku … jedem na vesnici a tam se tradicne schazime s mistnakama v hospode, takze se budu nervovat kvuli tomu jestli tam neni moc zakoureno
ale doufam, ze to miminku pro jeden vikend neuskodi. Pokusim se si sednout to rohu a obcas otevirat okno
ale stejne z toho mam strach, ale na druhou stranu si rikam ,ze prece nebudu sedet sama na chate, ze kolik zenskych je tehotnych a litaj po hospodach a kourej a nebo po diskotekach, nez to zjistej, ze jsou tehulky… tak snad bude vsechno v poradku.
@Marruš psala jsem, že i tobě gratuluji a že Vám hrozně závidím
ale v dobrým..
A NE ČOKOLÁDOVÁ, ALE ČOČKOVÁ ![]()
@tervi píše:
@Marruš psala jsem, že i tobě gratuluji a že Vám hrozně závidímale v dobrým..
A NE ČOKOLÁDOVÁ, ALE ČOČKOVÁ
tervi jasně že bude KO taková!!!!
:d Je to super!!!!
já se jí nemohla dočkat
.....
holky díky moc!!!
já se smusím ještě na chvilku vrátit do města ale jinak v pohodě!!!
co budete vařit o víkendu!!! Potřebuji inspiraci!
![]()
Já jsem to vyřešila pá+so svíčková a ne+po udělám bramborový salát a k tomu jeden den řízky a druhý upeču kuře. K tomu hovězí vývar a tím končím vyvařování ![]()
nad svíčkovou sem taky uvažovala a vněděli jsme se nahlásili ke tchánům takže pohoda, oficálně jim oznámíme že budou mít vnučku
![]()
@Hoope
mi se nikam jezdit nechce. Ale to bude sranda, až to bude chlapeček ![]()
MArruš no jo
já musím pro malého je na prázdniny u babíčky a musím ho vyzvednout v Praze tak to spojíme s návštěvou
…a když bude zdravej tak co
![]()
@Hoope píše:
MArruš no jojá musím pro malého je na prázdniny u babíčky a musím ho vyzvednout v Praze tak to spojíme s návštěvou
![]()
…a když bude zdravej tak co
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
když mi vypadlo, že ty už máš chlapečka doma
Tak to jo. To je jasná Lilianka ![]()