Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16289
6.4.12 18:36

Hele neobkecávej to a koukej tam dát pořádnýho veselýho smajlíka!!!!…na ty smutný máš ještě hooodně času!!!!! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
6.4.12 18:38

@Hoope asi takhle?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.4.12 18:41
@Petrulka23 píše: čučim.. :-) tak jsem zas o kousek klidnější, hele a když je to mimoděložní tak se vždycky bere vejcovod?? :-O
8o

No, úplně vždycky asi ne. Já už jsem měla pokaždé pokročilejší těhotenství. Ale na druhou stranu, co s poškozeným vejcovodem :?: Raději ho dát pryč, než riskovat možnost, že se bude mimoděložní opakovat, díky jeho poškození :) A vydrž těch pár dní. Pořád máš v hlavě ty nejhorší scénáře :think: Musíš být v klidu, abys měla v klidu i miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
6.4.12 18:42
@Marruš píše:
No, úplně vždycky asi ne. Já už jsem měla pokaždé pokročilejší těhotenství. Ale na druhou stranu, co s poškozeným vejcovodem :?: Raději ho dát pryč, než riskovat možnost, že se bude mimoděložní opakovat, díky jeho poškození :) A vydrž těch pár dní. Pořád máš v hlavě ty nejhorší scénáře :think: Musíš být v klidu, abys měla v klidu i miminko :hug:

nemám jen se ptám, protože jsem se s tímhle nikdy nesetkala.. ;) tak jestli se tě to třeba dotýká tak se moc omlouvám.. :-) ale jsem taková zvědavka zvědavá.. :-P jinak co se mě týče já vím že je tam kde má být cítím ho tam.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
6.4.12 18:43

Petrulko jo jo!!! Mnohem :) :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.4.12 18:45

Petrul, mě se to nedotýká, protože já už to mám za sebou :D Spíš se ti snažím napsat, že já být na tvém místě, tak jsem šílená z toho, co si představuješ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
6.4.12 18:53
@Marruš píše:
Petrul, mě se to nedotýká, protože já už to mám za sebou :D Spíš se ti snažím napsat, že já být na tvém místě, tak jsem šílená z toho, co si představuješ :D

já si nic nepředstavuju raději.. :-) nechávám tomu volný průběh.. :-D a bude to nejspis tak jak má… at je to jakkoli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
6.4.12 18:53
@Hoope píše:
Petrulko jo jo!!! Mnohem :) :palec: :palec:

super.. :-)))) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
6.4.12 19:08

Holky já už chci taky na utz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.4.12 19:09
@Terrrka píše:
Holky já už chci taky na utz :D
:) A kdy jdeš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
6.4.12 19:13

@Marruš až 19. :(( to je doba… budu cca 8.týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.4.12 19:15
@Terrrka píše:

Ale zase to budeš mít se vší parádou :hug: Váčné váčky, ale už krásně viditelné miminko se srdíčkem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
6.4.12 19:19
@Terrrka píše:

jeje za to čekání to stojí až to uvidíš v celé své kráse jak to vyrostlo… ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
6.4.12 19:21

jj minule sme měli jen tohle :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.4.12 19:22
@Terrrka píše:
jj minule sme měli jen tohle :))

Ale krásné :palec: Takové fotky před náma schováváš, jo :) Toho 19. aspoň uvidíš, jak moc miminko pokročilo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí