Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
6.4.12 23:44
@KačkaK40 píše:
@alhena : Děloha se napřímí. Také jsem ji měla takovou. Dokonce po porodu může zůstat ve „správném“ postavení.
@Wedy, Milli Š apod: s těmi porodnicemi- jsem deformovaná , ale volila bych tu, kde mají dobré novorozenecké oddělení. Stát se může cokoli, a je jen dobré, když je v záloze ( u mimísů jde o minuty) tzn ty velké ( Motol, POdolí, Apolinář) , ikdyž to pohodlí a komfort možná nebudou takové ;)

Katko, díky za názor, to je dobrý vědět! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2627
6.4.12 23:48

Jinak já asi budu rodit na Kladně, jelikož jsem z Kladna ale neslyšela jsem moc dobré reference na Kladno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
6.4.12 23:53
@Hoope píše:
Ahojky holky!!! Tak jsme doma :D :D a hádejte!!! Vše ja naprosto v pořádku, mimís má 1,1cm a srdíčko jako zvon :D tlouklo jako o závod :D :D:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Jéééé, já už taky chci mít v děloze nějakýho tvora, já zatim jen bublina … Ale příště už snad bude vidět :srdce: , prej ale ještě nepotluče :mrgreen:
To ti moc gratuluju, to je kráááásný! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
7.4.12 00:06
@dory píše:
Ahoj Holky, můžu se přidat. Potřebuji tošičku poradi, protože mě přepadla depka. Mám // a už jsem byla u lékaře koncem března, řekl že velikost GSV je 6mm.Po týdnu jsem slabě začala špinit a šla na pohotovost. Tam mi řekl, že velikost GSV je 13mm a napsal embryo a embryonální pól s pulzací není patrné. Prý to odpovídá 4+4, ale podle posledních ms by to mělo být 5+7.Prosím jaké máte hodnoty??

Já tomu teda taky nerozumim, ale jen z toho, co jsem četla různě v diskuzích, bych radila se rozhodně nestresovat, určitě se neděje nic špatnýho, to bys nešpinila, ale krvácela a bylo ti děsně blbě … Myslim, že jsem někde slyšela, že to embryo může mít jakoby zpoždění, který ale pak dožene, takže jako může být mladší nežli by bylo podle poslední ms. Fakt se neboj, důkežitá je pro mimi hlavně pohoda a klid … i když chápu, ono se to lehce řekne … ;) Držim palce! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
7.4.12 07:19

Mili gratulace k úspěšné kontrole!!!!§ :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
7.4.12 07:21
@Milli_Š píše:
Jéééé, já už taky chci mít v děloze nějakýho tvora, já zatim jen bublina … Ale příště už snad bude vidět :srdce: , prej ale ještě nepotluče :mrgreen:
To ti moc gratuluju, to je kráááásný! ;)

Milisku určitě už bude :srdce: a bude tlouci!!! :) do 9tt musí být už srdíčko :)…já jsem byla 7+4 a měla jsem a holky mají kolikrát i v 6+4 třeba :).....prostě nejdýl do 9tt musí být!! Takže pokud jdeš na KO v 9tt tak už bude!!! :) ale ty ho uslyšíš jen pokud ti bude dělat ten vaginální UTZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
7.4.12 07:22

jinak ahojky holky!!! SE tady snažím bojovat s :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1152
7.4.12 07:54

Dobré ránko,

holky. Na mě leze už od včerejška nějaká chřipajzňa. Bolí mě hlava, krk, rýmečka, kašílek. Nějaký rady, jak se léčit, abych neublížila mimču??? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
7.4.12 08:26
@Milli_Š píše:
@Petrulka23 @ABRILL @Marruš
Holky, děkuju moc! :kytka:
Tak jsem teda v šestém týdnu, mam tam teprve plodový váček, jak já řikam fazolku :mrgreen: Na kontrolu jdu až 26.4., v 9.tt, to prej dostanu konečně těhotenskou průkazku a budu konečně prej „mamina“ :D Zjistila, jsem, že mam hrozně fajn doktorku. Je to už taková zasloužilá baba, ale moc hodná, chápavá a zastává stejnou životní filosofii jako já evidentně, páč mi témeř na všechny moje dotazy ohledně toho, co se smí a nesmí jíst v těhotenství odpověděla, že ať se nebojim, že se v podstatě všechno smí, ale samozřejmě všeho s mírou, rozumně, ale, že je jen velmi málo věcí, který by miminko mohly opravdu nějak reálně ohrozit. Snad jediný, co mi nedoporučila, pít dva litry zelenýho čaje denně (což jsem obvykle dělala), prej je dokonce v tom prvnim trimestru lepší jeden šálek čaje černého než zeleného a i jedno kafe prej nevadí … To by mě nikdy nenapadlo, že zelený čaj je nebezpečnější než kafe v prvnim trimestru … :nevim:
Každopádně, vše zatim, musim zaklepat O.K., tak mam radost. A teprve teď si vlastně pořádně uvědomuju. „Dyť já jsem opravdu těhotná“, hustýýý! :mrgreen:

To je tak dobře, že jsi spokojená :dance: Moc gratuluju :hug: S tím zeleným čajem, to jsem netušila. Já ho mám totiž taky moc ráda :) Jinak ty dostaneš průkazku 26.4. a já 24.4. :pankac: Konečně budeme mít „řidíčáky na děti“ i my dvě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
7.4.12 08:30

Dobré ráno, těhulky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
7.4.12 08:31

Dobré ráno maminko Olinko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
7.4.12 08:32
@Milli_Š píše:
@olinka11 Olinko, tak jsem dneska na ultrazvuku viděla stejnej flek nebo minimálně hodně podobnej tomu tvýmu :D :palec:

jj, jsme asi stejně daleko, já dnes přesně 5+3tt :-)
A další KO máme na stejný datum.. já taky 26.4. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
7.4.12 09:02

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: holky tak dneska chystáme dárek pro tchýni :D mám pro ni nějaké kravinky a fotku z UTZ s nápisem "Ahojky babičko, tak už jsem tady, mám 1,1cm a tluče mi :srdce: " :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
7.4.12 09:04
@Hoope píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: holky tak dneska chystáme dárek pro tchýni :D mám pro ni nějaké kravinky a fotku z UTZ s nápisem "Ahojky babičko, tak už jsem tady, mám 1,1cm a tluče mi :srdce: " :D :D :D

jééé, to je hezký .. to bude babi bulet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
7.4.12 09:09

:mrgreen: :mrgreen: no a k tomu dostane konev s čajíčkama a nějakou voňavku :) už se moc těším co bude říkat :D :D :D:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jen doufám že mě pustí :poblion: :poblion: :poblion: bude koláč a já mám na něj chuť :D :D :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí