Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
7.4.12 20:57
@Terrrka píše:
„dobré ráno“ :)) před hodinou sem vstala, stydím se… :oops: a hned sem si šla udělat bramboračku a už začínám být vážně blbá!! Dala sem tam dvakrát pepř, místo majoránky…uaaaa :D pálííí :D taky se vám to stává?Příspěvek upraven 07.04.12 v 19:00

Dobré, dobré, já vstala teď. Teda jako podruhý už dneska … prostě takové malé odpolední těhotenské spaníčko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
7.4.12 22:34

@Milli_Š no aspoň někdy si můžeme odpočinout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1152
7.4.12 23:09

Teda, koukám, holky, že většina z Vás jistě strávila lepší sobotu než já :? . Já ji měla celou pracovní, nejdřív jsem umývala okna u jedné babči, pak u mamky, do toho jsem jí uklidila domeček a teď ještě na rychlo uklízím u sebe doma a vymýšlím, co budu zítra vařít a péct :( .
Aspoň, že naštěstí to vypadá, že ta blbá chřipajzňa už trochu ustoupila, asi jsem jí tou prací vypotila :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
8.4.12 00:44

Ty bláho, já jsem zoufalá z výběru porodnice. Vám, co nejste z Prahy se to bude zdát možná hodně předčasné, ale tady v Praze se musí u většiny porodnic registrovat už ve 14.týdnu … A to je za pár :(
Pražandy, kde teda chcete rodit a hlavně, proč a jaké jste na pražské porodnice slyšely ohlasy? Já si pročítám různý diskuze, koukam do fotogalerií a popisů jednotlivých porodnic, a nevim, nevim … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
8.4.12 07:20

KAtuš já taky makala :D a budu makat ještě dneska :D :D…mám to ho mraky na úklid!!! :D :D

Mili já sice nejsem z Prahy ale sama jsem uvažovala o Podolí. Jediné co se mi tam nelíbí tak pokoje.....ale to je asi při porodu nepodstatné :)…ale nakonec budu rodit u nás v Plzni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
8.4.12 09:06

Ahoj holky, tak měním popis svých nevoslností :roll: Dneska jsem poprvé :poblion: A odneslo to moje milované kakao.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
8.4.12 10:02

Marruš a mě kakao zrovna na :poblion: pomáhá :D :D.....jinak vítej mezi :poblion: :poblion: :poblion: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Holky jinak přeji krásné Velikonoce!!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
8.4.12 10:22

holky dobré ráno.. :-) jak jste se vyspinkaly?? :-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.12 10:55
@Hoope píše:
Marruš a mě kakao zrovna na :poblion: pomáhá :D :D.....jinak vítej mezi :poblion: :poblion: :poblion: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Holky jinak přeji krásné Velikonoce!!!! :)

Ahojky tobe take hezke svatky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
8.4.12 11:19

jee holky tak já jen tak koukám na oblečení pro těhotné a dneska je tak krásné.. :-))) juu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
8.4.12 11:53

@Milli_Š neboj já taky nevim :( přemýšlím nad Podolím,ale bojim se aby mně sanitka pak nehupla na Bulovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
8.4.12 13:32

ahojky holky .. tak jsem byla v Novem Meste na Morave na pohotovosti… zacala jsem spinit, tak jsem radeji jela. Mela bych byt dneska 6+1, ale dr, videla jen gestacni vacek , ktery odpovida 4+6, tak snad je miminko v poradku a brzy se ukaze. Myslite, ze je to normalni, ze odpovida teprve 5. tydnu? dostala jsem injekci a utrogestan mam brat 2 rano a 2 vecer. ptala jsem se ji, ze jsem slysela, ze se to nema brat v tehu polykanim a ona rikala, ze jo, ze naopak vic doporucuje ho polykat, nez zavadet, jen kdyby mi z toho bylo spatne a mela nevolnosti, tak pak zavadet. tak nevim .. a ptala jsem se i v lekarne a tam mi taky rekla, ze to ma stejnej ucinek a ze se to muze normalne polykat i v tehu. .tak ja nevim …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
8.4.12 14:22

@Hannkie ahoj ty sis to počítala podle poslední MS,viď? tak to je to mimčo o týden až dva mladší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.4.12 15:47
@Hannkie píše:
ahojky holky .. tak jsem byla v Novem Meste na Morave na pohotovosti… zacala jsem spinit, tak jsem radeji jela. Mela bych byt dneska 6+1, ale dr, videla jen gestacni vacek , ktery odpovida 4+6, tak snad je miminko v poradku a brzy se ukaze. Myslite, ze je to normalni, ze odpovida teprve 5. tydnu? dostala jsem injekci a utrogestan mam brat 2 rano a 2 vecer. ptala jsem se ji, ze jsem slysela, ze se to nema brat v tehu polykanim a ona rikala, ze jo, ze naopak vic doporucuje ho polykat, nez zavadet, jen kdyby mi z toho bylo spatne a mela nevolnosti, tak pak zavadet. tak nevim .. a ptala jsem se i v lekarne a tam mi taky rekla, ze to ma stejnej ucinek a ze se to muze normalne polykat i v tehu. .tak ja nevim …

ahoj Hankie, omlouvám se, že vám sem lezu, ale po očku, přiznám se Vás sleduju, protože jsem také v březnu po dlouhém čekání objevila //. Dneska jsem taky zašpinila, neviděla jsem nic na papírku, ale na kalhotkách, pidi skvrnky, ale byly tam. Rychle jsem si šoupla utrogestan. Na ultrazvuk jdu ve středu, tak pokud to do té doby dostanu je po všem. Stejně to nijak neovlivním, odpočívám, nikam nechodím a bojim se jít na záchod. chjo chjo.
Držím ti palečky.Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
8.4.12 15:55
@Hannkie píše:
ahojky holky .. tak jsem byla v Novem Meste na Morave na pohotovosti… zacala jsem spinit, tak jsem radeji jela. Mela bych byt dneska 6+1, ale dr, videla jen gestacni vacek , ktery odpovida 4+6, tak snad je miminko v poradku a brzy se ukaze. Myslite, ze je to normalni, ze odpovida teprve 5. tydnu? dostala jsem injekci a utrogestan mam brat 2 rano a 2 vecer. ptala jsem se ji, ze jsem slysela, ze se to nema brat v tehu polykanim a ona rikala, ze jo, ze naopak vic doporucuje ho polykat, nez zavadet, jen kdyby mi z toho bylo spatne a mela nevolnosti, tak pak zavadet. tak nevim .. a ptala jsem se i v lekarne a tam mi taky rekla, ze to ma stejnej ucinek a ze se to muze normalne polykat i v tehu. .tak ja nevim …

je to fakt drámo, já si taky chvilema spinim, chvilema ne.. pak zas jo a dneska zase vic .. a tak furt se bojim co to je nebo tak, ale zase si rikam ze co bude to bude, protože to tak mělo být.. :( i kdybych z toho byla hodne nestastna.. :roll:
ale samozřejmě držím pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky