Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky tak v tom případě nevím jak se to bude počítat u mě
já měla poslední menzes v lednu tak se musím spoléhat na UTZ a na doktora. myslím si že jak přijde porod tak týden sem týden tam nebude podstatný.
petrulko už jen chvilenku a konečně budeš vědět co a jak,věřím že už tam bude bublinka a ty si to konečně budeš moct užívat
ty nervy musí být hrozný držim
ať to zvládnete
![]()
Petrulko ja po dnesku taky nevim na cem jsem. Snad bude vsechno v poradku .. rekla mi, ze ten gestacni vacek je pravidelnych rozmeru a ze na nem nic spatneho nevidi, ale ze mi k tomu nemuze bohuzel nic rict, pze podle UTZ jsem teprve 4+6. rekla mi at do konce tydne jdu jeste ke svemu gyndari, tak nevim, jestli kdybych sla ve stredu uz, jestli uz tam muze byt videt nejaka zmena a ne jen prazdna dutinka a nebo to nechat az na patek o dalsi 2 dny dele… co myslite ? Jinak nam vsem moc drzim pesti a verim, ze to bude vsechno v poradku. Ja prave pri prvnim vubec nespinila, ale ted jsem to mela fakt slabe spineni, tak snad to nic neznamena.
je holky vy jste važně hodné že mi takhle pomáháte..
já jsem z toho všeho jak nad tim pořád přemýšlím zapoměla jít na to předoperační vyšetření.. :-// tak doufám že z toho zase bude nějaký problééém.. :-/
![]()
@Hannkie píše:
Petrulko ja po dnesku taky nevim na cem jsem. Snad bude vsechno v poradku .. rekla mi, ze ten gestacni vacek je pravidelnych rozmeru a ze na nem nic spatneho nevidi, ale ze mi k tomu nemuze bohuzel nic rict, pze podle UTZ jsem teprve 4+6. rekla mi at do konce tydne jdu jeste ke svemu gyndari, tak nevim, jestli kdybych sla ve stredu uz, jestli uz tam muze byt videt nejaka zmena a ne jen prazdna dutinka a nebo to nechat az na patek o dalsi 2 dny dele… co myslite ? Jinak nam vsem moc drzim pesti a verim, ze to bude vsechno v poradku. Ja prave pri prvnim vubec nespinila, ale ted jsem to mela fakt slabe spineni, tak snad to nic neznamena.
taky doufáme že to bude ok..
moc bych ti to taky přála..
VLASTNĚ VÁM VŠEM BYCH PŘÁLA ABY TO BYLO OK.. ![]()
@Petrulka23 píše:
je holky vy jste važně hodné že mi takhle pomáháte..já jsem z toho všeho jak nad tim pořád přemýšlím zapoměla jít na to předoperační vyšetření.. :-// tak doufám že z toho zase bude nějaký problééém.. :-/
Na kdy to potřebuješ? Mi teď nedávno dělali předoperační a přišla jsem v pondělí a v úterý jsem měla všechno, co jsem potřebovala. A když to bude tak akutní, tak ať si ho udělají v nemocnice
Stejně doufám, že ho potřebovat nebudeš ![]()
já holky u prvního také špinila ale bylo to po sexu
a doktor řekl že to je normální že ta sliznice je překrvená a že dokonce můžu špinit i po vyšetření,dostala jsem utrogestron a vše bylo o.k. a těť u druhého zatim nešpiním a to sexujeme normálně
tak snad to tak i zůstane ![]()
@hanka27 Tak tohle přesně jsem měla posledně po utz já. Přišla jsem domů a volala dr., co mi udělal
ale já utrogestan už mám, tak mi řekl, že mám být v pohodě ![]()
@Marruš píše:
NO JÁ měla toho 10. jít na tu laparku, a měla jsem si to vyběhat a jestli tam prý nic neuvidí tak si mě tam nechají.. a pokud bude vidět alespon váček pošlou mě domu…
a zítra tam nikdo právě neni protože je svátek… ![]()
@Petrulka23 no, tak ať se v nejhorším případě postarají v nemocnici
A neboj, stejně si myslím, že ho potřebovat prostě nebudeš. Koukne na ně krásný váček a bude ![]()
Petrulko ja mela predoperacni behem jednoho dne, ale je fakt, ze mi to zaridil obvodak, pze jsem sla na to umele preruseni tehu, takze jsem na porod potrebovala predoperacni a mela jsem ho behem dopoledne obehane, ale na druhou stranu, kdyz ho mit nebudes, tak proste ti ho udelaj v nemocnici. proste jim rekni, ze jsi z toho byla vystresovana, jestli tam ten vacek bude az jsi na to zapomnela.
joo holky já v to taky doufám nikdo od nás neměl nějaké extra problémy až na rakovinu a endometriozu.. ale tak snad to bude ok.. vás hned budu v utery informovat.. ![]()
a treba to je znameni, ze jsi na to zapomnela prave proto , ze ho nebudes potrebovat. drzim ti pesti
![]()
@Hannkie píše:
a treba to je znameni, ze jsi na to zapomnela prave proto , ze ho nebudes potrebovat. drzim ti pesti![]()
@Hannkie píše:
a treba to je znameni, ze jsi na to zapomnela prave proto , ze ho nebudes potrebovat. drzim ti pesti![]()
tak já v to taky doufám že to je právě proto..
já jsem ještě přemýšlela že v nemocnici mám být na osmou ale že bych tam vlítla na sedmou a nechala si ho udělat ještě.. ![]()