Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
303
8.4.12 19:38

holky tak v tom případě nevím jak se to bude počítat u mě :nevim: :nevim: já měla poslední menzes v lednu tak se musím spoléhat na UTZ a na doktora. myslím si že jak přijde porod tak týden sem týden tam nebude podstatný.
petrulko už jen chvilenku a konečně budeš vědět co a jak,věřím že už tam bude bublinka a ty si to konečně budeš moct užívat :hug: :hug: ty nervy musí být hrozný držim :palec: :palec: ať to zvládnete :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
8.4.12 19:42

Petrulko ja po dnesku taky nevim na cem jsem. Snad bude vsechno v poradku .. rekla mi, ze ten gestacni vacek je pravidelnych rozmeru a ze na nem nic spatneho nevidi, ale ze mi k tomu nemuze bohuzel nic rict, pze podle UTZ jsem teprve 4+6. rekla mi at do konce tydne jdu jeste ke svemu gyndari, tak nevim, jestli kdybych sla ve stredu uz, jestli uz tam muze byt videt nejaka zmena a ne jen prazdna dutinka a nebo to nechat az na patek o dalsi 2 dny dele… co myslite ? Jinak nam vsem moc drzim pesti a verim, ze to bude vsechno v poradku. Ja prave pri prvnim vubec nespinila, ale ted jsem to mela fakt slabe spineni, tak snad to nic neznamena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
8.4.12 19:44

je holky vy jste važně hodné že mi takhle pomáháte.. :-))) já jsem z toho všeho jak nad tim pořád přemýšlím zapoměla jít na to předoperační vyšetření.. :-// tak doufám že z toho zase bude nějaký problééém.. :-/
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
8.4.12 19:45
@Hannkie píše:
Petrulko ja po dnesku taky nevim na cem jsem. Snad bude vsechno v poradku .. rekla mi, ze ten gestacni vacek je pravidelnych rozmeru a ze na nem nic spatneho nevidi, ale ze mi k tomu nemuze bohuzel nic rict, pze podle UTZ jsem teprve 4+6. rekla mi at do konce tydne jdu jeste ke svemu gyndari, tak nevim, jestli kdybych sla ve stredu uz, jestli uz tam muze byt videt nejaka zmena a ne jen prazdna dutinka a nebo to nechat az na patek o dalsi 2 dny dele… co myslite ? Jinak nam vsem moc drzim pesti a verim, ze to bude vsechno v poradku. Ja prave pri prvnim vubec nespinila, ale ted jsem to mela fakt slabe spineni, tak snad to nic neznamena.

taky doufáme že to bude ok.. :)) moc bych ti to taky přála..
VLASTNĚ VÁM VŠEM BYCH PŘÁLA ABY TO BYLO OK.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
8.4.12 19:51
@Petrulka23 píše:
je holky vy jste važně hodné že mi takhle pomáháte.. :-))) já jsem z toho všeho jak nad tim pořád přemýšlím zapoměla jít na to předoperační vyšetření.. :-// tak doufám že z toho zase bude nějaký problééém.. :-/ :roll:

Na kdy to potřebuješ? Mi teď nedávno dělali předoperační a přišla jsem v pondělí a v úterý jsem měla všechno, co jsem potřebovala. A když to bude tak akutní, tak ať si ho udělají v nemocnice ;) Stejně doufám, že ho potřebovat nebudeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
8.4.12 19:53

já holky u prvního také špinila ale bylo to po sexu :hug: :hug: a doktor řekl že to je normální že ta sliznice je překrvená a že dokonce můžu špinit i po vyšetření,dostala jsem utrogestron a vše bylo o.k. a těť u druhého zatim nešpiním a to sexujeme normálně :nevim: :nevim: tak snad to tak i zůstane :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
8.4.12 19:56

@hanka27 Tak tohle přesně jsem měla posledně po utz já. Přišla jsem domů a volala dr., co mi udělal :lol: ale já utrogestan už mám, tak mi řekl, že mám být v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
8.4.12 19:57

@Marruš píše:

NO JÁ měla toho 10. jít na tu laparku, a měla jsem si to vyběhat a jestli tam prý nic neuvidí tak si mě tam nechají.. a pokud bude vidět alespon váček pošlou mě domu… :hug: a zítra tam nikdo právě neni protože je svátek… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
8.4.12 20:00

@Petrulka23 no, tak ať se v nejhorším případě postarají v nemocnici ;) A neboj, stejně si myslím, že ho potřebovat prostě nebudeš. Koukne na ně krásný váček a bude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
8.4.12 20:02

marruš také si to myslím že Peťulu pošlou šťastnou domů :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
8.4.12 20:02

Petrulko ja mela predoperacni behem jednoho dne, ale je fakt, ze mi to zaridil obvodak, pze jsem sla na to umele preruseni tehu, takze jsem na porod potrebovala predoperacni a mela jsem ho behem dopoledne obehane, ale na druhou stranu, kdyz ho mit nebudes, tak proste ti ho udelaj v nemocnici. proste jim rekni, ze jsi z toho byla vystresovana, jestli tam ten vacek bude az jsi na to zapomnela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
8.4.12 20:03

joo holky já v to taky doufám nikdo od nás neměl nějaké extra problémy až na rakovinu a endometriozu.. ale tak snad to bude ok.. vás hned budu v utery informovat.. :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
8.4.12 20:03

a treba to je znameni, ze jsi na to zapomnela prave proto , ze ho nebudes potrebovat. drzim ti pesti :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
8.4.12 20:06
@Hannkie píše:
a treba to je znameni, ze jsi na to zapomnela prave proto , ze ho nebudes potrebovat. drzim ti pesti :-) :hug:
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
8.4.12 20:11
@Hannkie píše:
a treba to je znameni, ze jsi na to zapomnela prave proto , ze ho nebudes potrebovat. drzim ti pesti :-) :hug:

tak já v to taky doufám že to je právě proto.. :D já jsem ještě přemýšlela že v nemocnici mám být na osmou ale že bych tam vlítla na sedmou a nechala si ho udělat ještě.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí