Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Hoope píše:![]()
![]()
holky tak dneska chystáme dárek pro tchýni
mám pro ni nějaké kravinky a fotku z UTZ s nápisem "Ahojky babičko, tak už jsem tady, mám 1,1cm a tluče mi
"
![]()
![]()
To je fakt moc hezké
Kamarádka dala rodičům dudlík v krabičce a napsala něco jako…ahoj babičko a děděčku, jmenuji se Adélka. Zatím mám jen …(už nevím, kdy to bylo), ale už bych si vás chtěla schovat dudlík, kdybych ho někdy zapomněla doma.
@olinka11 píše:
@Marruš jéé, to je taky moc pěkný
Jako nápad super. U nás tím, že jsem byla na umělém oplodnění, tak to věděli hned. Ale až budeme vědět, jestli to budou kluci, nebo holky, nebo obojí, tak se taky chystám něco vymyslet
To už budu taky vědět jména ![]()
@janicka23 píše:
Jinak já asi budu rodit na Kladně, jelikož jsem z Kladna ale neslyšela jsem moc dobré reference na Kladno
Nevím, ale přijde mi, že není dobré vybírat porodnici podle toho, kam to máš nejblíž…
@Katka27 píše:
Dobré ránko, holky. Na mě leze už od včerejška nějaká chřipajzňa. Bolí mě hlava, krk, rýmečka, kašílek. Nějaký rady, jak se léčit, abych neublížila mimču???
Ahoj, taky bojuji s rýmou a vypadalo to lehce na chřipku. Pomohlo mi homeopatikum Oscilococcinum, druhý den vlastně už byla jen rýma a ta taky pomalu přestává… A homeopatika jsou pro těhotné hodně šetrné. Na nevolnosti jsem se zásobila Cocculinem a už to není zdaleka tak hrozné…
Ahojky těhulky,přeji vám krásné dopoledne,na dálku posílám pozdravy všem dutinkám,fazolkám a podobně ![]()
Hoope,moc ti gratuluji k úspěšné kontrole ![]()
A jinak už je to nechutenství hrozné,ještě jsem to ani jednou nevrhla,ale je mi zle každou chvilku,můžu do sebe v poslední době dotlačit přes den jen přesnídávku a jim převážně až po desáté večer ![]()
cezet ahojky!!! to je mi líto!!! jinak díky!!!
…
Holky zítra jedeme do Prahy za tchánovcema a manža mě vezme do nového Malvíka!!! Hurá!!!
![]()
@Hoope píše:![]()
![]()
holky tak dneska chystáme dárek pro tchýni
mám pro ni nějaké kravinky a fotku z UTZ s nápisem "Ahojky babičko, tak už jsem tady, mám 1,1cm a tluče mi
"
![]()
![]()
jeee super darek..:)
ahooj holky, tak dneska mam bolesti jako blazen.. Jsem zvedava co a jak..:-/
Petrulko díky!!!
snad nebudu moc
aby jsem si mohla s nimi aspoň trochu popovídat
![]()
@Hoope píše:
Petrulko díky!!!![]()
snad nebudu moc
![]()
aby jsem si mohla s nimi aspoň trochu popovídat
![]()
![]()
![]()
hele a zkousela si vodu s citronem?? To pry pomaha..;)
Já s tím bojuju celkem dobře
…
jsem asi jen 4× spíše jde o ten houpavej žalůdek…
a teď mi dala kamarádka prášky pro nevolnostem a zatím drží
![]()
@Hoope píše:
Já s tím bojuju celkem dobře…
![]()
![]()
jsem asi jen 4× spíše jde o ten houpavej žalůdek…
![]()
![]()
a teď mi dala kamarádka prášky pro nevolnostem a zatím drží
![]()
ja jsem o necem cetla u doktora v cekarne, tak nevim nuu..:)ale kdyz ti to pomaha tak to je super:)))
jo
…mě to začíná až odpoledne
.....ale stačí se pořádně vyspat a pak ten břoušek nakrmit
![]()
Ahoj holky!:-) jen se vas chci zeptat, kdy vam zacaly ty nevolnosti?:-) me je nejak dobre, ale asi jeste brzy, ze?:-)