Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6410
7.4.12 09:11
@Hoope píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: holky tak dneska chystáme dárek pro tchýni :D mám pro ni nějaké kravinky a fotku z UTZ s nápisem "Ahojky babičko, tak už jsem tady, mám 1,1cm a tluče mi :srdce: " :D :D :D

To je fakt moc hezké :palec: Kamarádka dala rodičům dudlík v krabičce a napsala něco jako…ahoj babičko a děděčku, jmenuji se Adélka. Zatím mám jen …(už nevím, kdy to bylo), ale už bych si vás chtěla schovat dudlík, kdybych ho někdy zapomněla doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
7.4.12 09:14

@Marruš jéé, to je taky moc pěkný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
7.4.12 10:04
@olinka11 píše:
@Marruš jéé, to je taky moc pěkný :-)

Jako nápad super. U nás tím, že jsem byla na umělém oplodnění, tak to věděli hned. Ale až budeme vědět, jestli to budou kluci, nebo holky, nebo obojí, tak se taky chystám něco vymyslet :) To už budu taky vědět jména :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
7.4.12 10:10
@janicka23 píše:
Jinak já asi budu rodit na Kladně, jelikož jsem z Kladna ale neslyšela jsem moc dobré reference na Kladno

Nevím, ale přijde mi, že není dobré vybírat porodnici podle toho, kam to máš nejblíž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
7.4.12 10:14
@Katka27 píše:
Dobré ránko, holky. Na mě leze už od včerejška nějaká chřipajzňa. Bolí mě hlava, krk, rýmečka, kašílek. Nějaký rady, jak se léčit, abych neublížila mimču??? :,(

Ahoj, taky bojuji s rýmou a vypadalo to lehce na chřipku. Pomohlo mi homeopatikum Oscilococcinum, druhý den vlastně už byla jen rýma a ta taky pomalu přestává… A homeopatika jsou pro těhotné hodně šetrné. Na nevolnosti jsem se zásobila Cocculinem a už to není zdaleka tak hrozné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
7.4.12 10:51

Ahojky těhulky,přeji vám krásné dopoledne,na dálku posílám pozdravy všem dutinkám,fazolkám a podobně :-)
Hoope,moc ti gratuluji k úspěšné kontrole :-)
A jinak už je to nechutenství hrozné,ještě jsem to ani jednou nevrhla,ale je mi zle každou chvilku,můžu do sebe v poslední době dotlačit přes den jen přesnídávku a jim převážně až po desáté večer :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
7.4.12 11:03

cezet ahojky!!! to je mi líto!!! jinak díky!!! :)

Holky zítra jedeme do Prahy za tchánovcema a manža mě vezme do nového Malvíka!!! Hurá!!! :D :D :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
7.4.12 11:39
@Hoope píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: holky tak dneska chystáme dárek pro tchýni :D mám pro ni nějaké kravinky a fotku z UTZ s nápisem "Ahojky babičko, tak už jsem tady, mám 1,1cm a tluče mi :srdce: " :D :D :D

jeee super darek..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
7.4.12 11:41

ahooj holky, tak dneska mam bolesti jako blazen.. Jsem zvedava co a jak..:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
7.4.12 11:48

Petrulko díky!!! :D :D snad nebudu moc :poblion: :poblion: aby jsem si mohla s nimi aspoň trochu popovídat :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
7.4.12 13:23
@Hoope píše:
Petrulko díky!!! :D :D snad nebudu moc :poblion: :poblion: aby jsem si mohla s nimi aspoň trochu popovídat :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hele a zkousela si vodu s citronem?? To pry pomaha..;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
7.4.12 13:26

Já s tím bojuju celkem dobře :):poblion: :poblion: :poblion: jsem asi jen 4× spíše jde o ten houpavej žalůdek… :nevim: :nevim: :nevim: a teď mi dala kamarádka prášky pro nevolnostem a zatím drží :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
7.4.12 13:37
@Hoope píše:
Já s tím bojuju celkem dobře :):poblion: :poblion: :poblion: jsem asi jen 4× spíše jde o ten houpavej žalůdek… :nevim: :nevim: :nevim: a teď mi dala kamarádka prášky pro nevolnostem a zatím drží :mrgreen: :mrgreen:

ja jsem o necem cetla u doktora v cekarne, tak nevim nuu..:)ale kdyz ti to pomaha tak to je super:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
7.4.12 13:38

jo :)…mě to začíná až odpoledne :).....ale stačí se pořádně vyspat a pak ten břoušek nakrmit :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
7.4.12 14:04

Ahoj holky!:-) jen se vas chci zeptat, kdy vam zacaly ty nevolnosti?:-) me je nejak dobre, ale asi jeste brzy, ze?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí