Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Terrrka píše:
@Marruš měla sem ji tu danou už před x příspěvky![]()
Terrko, když já už se tady občas ztrácím
Ale aspoň slyšíš znovu gratulace a tak ![]()
@Marruš jasn+
chápu, je tu toho moc, sama kolikrát nevím …:D nedivím se ti
no nic půjdu si zase lehnout, sem nějaká mrtvá…:)) tak se tu mějte ![]()
@Terrrka píše:
@Marruš jasn+chápu, je tu toho moc, sama kolikrát nevím …:D nedivím se ti
no nic půjdu si zase lehnout, sem nějaká mrtvá…:)) tak se tu mějte
já půjdu za chvíli taky. pa pa
Ahoj holky, my jsme teď v plném stěhovacím nasazení,tak sem vůbec nemám čas zajít.A ke všemu teď budu bez netu až do středy,tak to vás už asi vůbec nedočtu. Všem které máte srdíčko moc moc gratuluju
mě kontrola čeká ve čtvrtek 12.4. a mooooc si přeju vidět srdíčko,protože už je to moc dlouho,co jsem těhotná i když mimi se tváří menší.
Ať všichny prospíváte.paapaa
![]()
@olinka11 píše:
@panenka87 no hurá, že jsi tu![]()
.. jooo, ahoj
.. na tebe čekám už od rána
dnes jsem zaúkolovala přítele, aby mi koupil ten acidofolan a chtěla jsem se tě zeptat, jestli k tomu bereš ještě listovku?
neberu, ta listovka je v nem:-) tak snad to staci:-)
@Petrulka23 @ABRILL @Marruš
Holky, děkuju moc! ![]()
Tak jsem teda v šestém týdnu, mam tam teprve plodový váček, jak já řikam fazolku
Na kontrolu jdu až 26.4., v 9.tt, to prej dostanu konečně těhotenskou průkazku a budu konečně prej „mamina“
Zjistila, jsem, že mam hrozně fajn doktorku. Je to už taková zasloužilá baba, ale moc hodná, chápavá a zastává stejnou životní filosofii jako já evidentně, páč mi témeř na všechny moje dotazy ohledně toho, co se smí a nesmí jíst v těhotenství odpověděla, že ať se nebojim, že se v podstatě všechno smí, ale samozřejmě všeho s mírou, rozumně, ale, že je jen velmi málo věcí, který by miminko mohly opravdu nějak reálně ohrozit. Snad jediný, co mi nedoporučila, pít dva litry zelenýho čaje denně (což jsem obvykle dělala), prej je dokonce v tom prvnim trimestru lepší jeden šálek čaje černého než zeleného a i jedno kafe prej nevadí … To by mě nikdy nenapadlo, že zelený čaj je nebezpečnější než kafe v prvnim trimestru … ![]()
Každopádně, vše zatim, musim zaklepat O.K., tak mam radost. A teprve teď si vlastně pořádně uvědomuju. „Dyť já jsem opravdu těhotná“, hustýýý! ![]()
@olinka11 Olinko, tak jsem dneska na ultrazvuku viděla stejnej flek nebo minimálně hodně podobnej tomu tvýmu
![]()
@Annetta píše:
Podolí taky zvazuju a o Slaným ? To máš blízko nebo jsi četla dobré reference?
Slaný mě vubec nenapadlo.
Díky za držení palců ![]()
Slaný: no, na ten jsem narazila, když jsem hledala v blízkosti Prahy porodnici, kde by umožňovali porod do vody … Ale zdá se, že i když to na svých stránkách nabízejí,, moc se jim do takového porodu prý nechce …
Taky slyšim tak padesát na padesát buď strašný ohlasy anebo zase strašně vychvalující, takže si už zas tak jistá tim Slanym nejsem, ale asi se tam pojedu podívat … Bydlim ve Vokovicích, takže to je do Slaného relativně blízko. Když jsou přes den v Praze zácpy, tak bych řekla, že bych tam i dojela snad dřív … ![]()
@KačkaK40 píše:
@ABRILL já jsem taky unavená pořád, a taky nervózníMilli Š: Jasně, držím palce, vše bude OK !!!
Katko, děkuju za držení palců! ![]()
Holka, ty mi mluvíš z duše, já jsem furt příšerně unavená a všude usínám. Jo a nervózní jsem jak sáňky v létě, všechno mě strašně rozčiluje, furt se vztekám, až jsem se dneska zarazila, co to dělam
![]()
@Annetta píše:
Tobě taky pěkný den. O Motole jsem slysela dobre veci, tam bych se nebála. Já bydlím na 9, skoro u Bulovky, ale tam se mi teda nechce.
No, já to mam vlastně do Motola úplně nejblíž, ale nevim, přijde mi to tam jako taková továrna na děti … teda, to Podolí bude asi ještě možná větší, ale tady mi i přijde, že je to taková velká nemocnice a fakt jako nemocnice vypadá … tak nevim, co o tom můžete říct pozitivního? Je tam příjemný personál třeba?