Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
733
6.4.12 19:42

@Marruš měla sem ji tu danou už před x příspěvky :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.4.12 19:44
@Terrrka píše:
@Marruš měla sem ji tu danou už před x příspěvky :D :D

Terrko, když já už se tady občas ztrácím :oops: Ale aspoň slyšíš znovu gratulace a tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
6.4.12 19:47

@Marruš jasn+ :) chápu, je tu toho moc, sama kolikrát nevím …:D nedivím se ti ;) no nic půjdu si zase lehnout, sem nějaká mrtvá…:)) tak se tu mějte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.4.12 19:48
@Terrrka píše:
@Marruš jasn+ :) chápu, je tu toho moc, sama kolikrát nevím …:D nedivím se ti ;) no nic půjdu si zase lehnout, sem nějaká mrtvá…:)) tak se tu mějte ;)

já půjdu za chvíli taky. pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4176
6.4.12 20:45

Ahoj holky, my jsme teď v plném stěhovacím nasazení,tak sem vůbec nemám čas zajít.A ke všemu teď budu bez netu až do středy,tak to vás už asi vůbec nedočtu. Všem které máte srdíčko moc moc gratuluju :kytka: :kytka: mě kontrola čeká ve čtvrtek 12.4. a mooooc si přeju vidět srdíčko,protože už je to moc dlouho,co jsem těhotná i když mimi se tváří menší. :hug: Ať všichny prospíváte.paapaa :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
6.4.12 20:57
@olinka11 píše:
@panenka87 no hurá, že jsi tu :dance: :dance: .. jooo, ahoj :-) .. na tebe čekám už od rána :-) dnes jsem zaúkolovala přítele, aby mi koupil ten acidofolan a chtěla jsem se tě zeptat, jestli k tomu bereš ještě listovku?

neberu, ta listovka je v nem:-) tak snad to staci:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
6.4.12 21:15

ahoj holky,

Hoope: moc gratuluju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
6.4.12 21:18

:palec: :palec: :palec: děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
6.4.12 23:18

@Petrulka23 @ABRILL @Marruš
Holky, děkuju moc! :kytka:
Tak jsem teda v šestém týdnu, mam tam teprve plodový váček, jak já řikam fazolku :mrgreen: Na kontrolu jdu až 26.4., v 9.tt, to prej dostanu konečně těhotenskou průkazku a budu konečně prej „mamina“ :D Zjistila, jsem, že mam hrozně fajn doktorku. Je to už taková zasloužilá baba, ale moc hodná, chápavá a zastává stejnou životní filosofii jako já evidentně, páč mi témeř na všechny moje dotazy ohledně toho, co se smí a nesmí jíst v těhotenství odpověděla, že ať se nebojim, že se v podstatě všechno smí, ale samozřejmě všeho s mírou, rozumně, ale, že je jen velmi málo věcí, který by miminko mohly opravdu nějak reálně ohrozit. Snad jediný, co mi nedoporučila, pít dva litry zelenýho čaje denně (což jsem obvykle dělala), prej je dokonce v tom prvnim trimestru lepší jeden šálek čaje černého než zeleného a i jedno kafe prej nevadí … To by mě nikdy nenapadlo, že zelený čaj je nebezpečnější než kafe v prvnim trimestru … :nevim:
Každopádně, vše zatim, musim zaklepat O.K., tak mam radost. A teprve teď si vlastně pořádně uvědomuju. „Dyť já jsem opravdu těhotná“, hustýýý! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
6.4.12 23:22

@olinka11 Olinko, tak jsem dneska na ultrazvuku viděla stejnej flek nebo minimálně hodně podobnej tomu tvýmu :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
6.4.12 23:26
@KačkaK40 píše:
Jsem. :lol:
:palec: A jaký obor konkrétně, jestli smim být tak zvědavá :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
6.4.12 23:31
@Annetta píše:
Podolí taky zvazuju a o Slaným ? To máš blízko nebo jsi četla dobré reference?
Slaný mě vubec nenapadlo.

Díky za držení palců ;)
Slaný: no, na ten jsem narazila, když jsem hledala v blízkosti Prahy porodnici, kde by umožňovali porod do vody … Ale zdá se, že i když to na svých stránkách nabízejí,, moc se jim do takového porodu prý nechce … :roll: Taky slyšim tak padesát na padesát buď strašný ohlasy anebo zase strašně vychvalující, takže si už zas tak jistá tim Slanym nejsem, ale asi se tam pojedu podívat … Bydlim ve Vokovicích, takže to je do Slaného relativně blízko. Když jsou přes den v Praze zácpy, tak bych řekla, že bych tam i dojela snad dřív … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
6.4.12 23:35
@KačkaK40 píše:
@ABRILL já jsem taky unavená pořád, a taky nervózníMilli Š: Jasně, držím palce, vše bude OK !!!

Katko, děkuju za držení palců! ;)
Holka, ty mi mluvíš z duše, já jsem furt příšerně unavená a všude usínám. Jo a nervózní jsem jak sáňky v létě, všechno mě strašně rozčiluje, furt se vztekám, až jsem se dneska zarazila, co to dělam :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
6.4.12 23:36
@janicka23 píše:
tak a máme průkazku :-) :-)
:palec: Gratuluju, se máš!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
6.4.12 23:41
@Annetta píše:
Tobě taky pěkný den. O Motole jsem slysela dobre veci, tam bych se nebála. Já bydlím na 9, skoro u Bulovky, ale tam se mi teda nechce.

No, já to mam vlastně do Motola úplně nejblíž, ale nevim, přijde mi to tam jako taková továrna na děti … teda, to Podolí bude asi ještě možná větší, ale tady mi i přijde, že je to taková velká nemocnice a fakt jako nemocnice vypadá … tak nevim, co o tom můžete říct pozitivního? Je tam příjemný personál třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí