Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1839
6.4.12 14:53

@Hoope téééda, to jsou dobré zprávy!! Moc moc gratuluji k :srdce: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
6.4.12 15:11
@Marruš píše:
@Hannkie užij si to a neboj. Mimi vydrží :andel:

Dekuju … to vis, ze tam budu trosku nesva z toho koure, nechci se tim stresovat, ale jsou lidi, kteri ti reknou, ze nesmis nikdy do zakourene hospody, pze to ublizi miminku. Jenze zase kdyz si clovek vezme, jaky s…y dejcha venku ve meste atd, tak by clovek nemohl vytahnout vubec ven paty z bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
6.4.12 15:26

@Hoope Gratuluji!! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
6.4.12 15:27

@panenka87 no hurá, že jsi tu :dance: :dance: .. jooo, ahoj :-) .. na tebe čekám už od rána :-) dnes jsem zaúkolovala přítele, aby mi koupil ten acidofolan a chtěla jsem se tě zeptat, jestli k tomu bereš ještě listovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
6.4.12 15:38
@Annetta píše:
Ty budeš mít asi nějaký veliký pejsky vid? Kdyz je máš tak cvičený. To bych se o mimíse nebála, naopak bych se asi bála o lidi, který budou nahlížet k vám do kočárku. :) tak nějak si troufnu tvrdit, ze budou pejsci mimise ochranovat :)Jinak s hluchým psem jde žít uplně super. Jen trochu jonak cvičíš - má mě pořád v merku :) a komunikujeme znakovou řečí :) opravdu :) jen je učení trochu delší, ale dá se to zmáknout. Jediný co jsem nezvládla ji naučit, aby mi na konci chodníku zustala stát, takže tam, kde jezdí auta je Mína na vodítku.

nene mam sheltie (bonsaje od kolií) no a co se týká tohohle výcviku, tak na to jsem přišla až když se bratránkovi narodilo postižené dítě. :-) jinak by mě to vesnu nenapadlo.. :-) ale ted jsem ráda jelikož rozdáváat raodst starý, nebo nemocným lidem ( i dětem) je pro mě to pravé.. a navíc brala jsem to jen jako zábavu nikdy jsem si o to nic neřekla že jsem s nima někam šla.. :-) já to právě slyšela že naučit vycvičit se dají.. :-) taky jsem si chtěla vzít hluchého pejska, ale už jsem měla doma tyhle dva.. :)) ale i tak jsem pani pomohla sehnat vhodného majitele pro toho hluchého pejska.. :-) mám známou která je němá.. :-) takže jsou to dost velký parťáci, a ani nevíš jak ráda k nim chodim na návštěvu.. :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
6.4.12 15:39
@janicka23 píše:
Užívat si to budu, až nebudu zvracet :-D zhubla jsem od pátku 3kg :-(

ty bláho to je doost.. :hug: ale to zvládneš.. :-) bude v pohodě.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
6.4.12 15:46
@Hoope píše:
Ahojky holky!!! Tak jsme doma :D :D a hádejte!!! Vše ja naprosto v pořádku, mimís má 1,1cm a srdíčko jako zvon :D tlouklo jako o závod :D :D:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

jeee mooocinky gratuluju… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
6.4.12 15:47
@hanka27 píše:
tak my měli první pejska a ke všemu neměla moc ráda děti :roll: :roll: ale nějak jsem se toho nebála.hafan si zvykl a te´t si už spolu i hrajou na honěnu :mrgreen: :mrgreen: a nedej bože když se někdo cizí přiblíží k dceři pěkně si jí pejsek hlída :D stali se z ních dobří kámoši :hug: :hug: :hug: a co máš za rasu?

já mam sheltie, dva pejsany.. :-))) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1152
6.4.12 16:17

Hoope, gratuluji. Tak v neděli už bude oznamovačka. To je super. Já jsem si říkala, že za dva týdny po UTZ, jak uslyším :srdce: , tak mamka zrovna na druhý den bude mít narozky, tak bychom jim to taky řekli. To bude aspoň dárek :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
6.4.12 16:18
@Petrulka23 píše:
já mam sheltie, dva pejsany.. :-))) :palec:

Ja mam taky sheltii, zlobiveho 8 mesicniho chlupace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
6.4.12 16:36
@Langosinka píše:
Ja mam taky sheltii, zlobiveho 8 mesicniho chlupace.

juu to je super, málo kdo je má a málo kd je vůbec zná.. už jsem se setkala i s tim že šla malá holčička a říká mamince, hele ta pani si vede lišku.. :D :D to bylo dobrý no.. :-))) je to super plemeno jsou chytry a fakt super.. :-))) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
6.4.12 16:55
@Petrulka23 píše:
juu to je superj, málo kdo je má a málo kd je vůbec zná.. už jsem se setkala i s tim že šla malá holčička a říká mamince, hele ta pani si vede lišku.. :D :D to bylo dobrý no.. :-))) je to super plemeno jsou chytry a fakt super.. :-))) :hug:

Ja uz mam druhou shelticku. Ted jsme kupovali nejvetsiho z vrhu a trochu nam prerostl,tak spise vypada jak mensi kolie :-D a je jeste prdly stene. Chceme mu v budoucnu koupit brachu nebo segru,at ma s kym behat na zahrade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
6.4.12 17:00

Ahoj Holky, můžu se přidat. Potřebuji tošičku poradi, protože mě přepadla depka. Mám // a už jsem byla u lékaře koncem března, řekl že velikost GSV je 6mm.Po týdnu jsem slabě začala špinit a šla na pohotovost. Tam mi řekl, že velikost GSV je 13mm a napsal embryo a embryonální pól s pulzací není patrné. Prý to odpovídá 4+4, ale podle posledních ms by to mělo být 5+7.Prosím jaké máte hodnoty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
6.4.12 17:04
@Langosinka píše:
Ja uz mam druhou shelticku. Ted jsme kupovali nejvetsiho z vrhu a trochu nam prerostl,tak spise vypada jak mensi kolie :-D a je jeste prdly stene. Chceme mu v budoucnu koupit brachu nebo segru,at ma s kym behat na zahrade.

no my teda máme dva chlapáky 1. má dva roky a čtvrt a ten 2. bude mít teď dva roky.. :-) Dřív jsem měla jen boxíka ( u rodičů) původně jsem ho taky chtěla ale pak jsem se rozhodla pro něco co jen tak někdo nemá.. :-) teda alespon tady u nás.. a tak jsem si pořídila jednoho lumpa ( s PP neni chovnej neslezlé varlátko) vzrůstem spíš fena.. :D a když jsem ho jela ukázat pani chovatelce, tak měla zrovna další vrh a tam byl on :srdce: jedno oko modré druhé černé a blue - merle.. no já jsem se zamilovala a musel být můj je pravda že ten teda stál hodně no.. :( ale já jsem to s ochotou dala a jsem za to ráda.. :-) je fakt užasnej.. je na mě rozně fixovanej protože pani musela na operaci tak jsem si ho vzala už ve 3 týdnech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
6.4.12 17:07

A nemas je od pani Habrove z Kromerize? Moravske srdce? My mame z Pardubic,ale my vubec chovni nejsme. Ale ja ho chtela na mazleni ne vystavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí