Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
131
10.4.12 11:33

KačkaK40: taky si myslím, že to bude souviset s těhu, páč předtím vůbec nic..ale to pšíkání je hrozný..největší intenzitu to má po ránu, přes den už je to pak celkem ok..já si ani za normílních okolností nekapu, a teď nebudu už vubec:) ale děkuji moc za info, potřebuji spíš uklidnit;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
10.4.12 11:35

Verulín86: Tak to sem ráda, že nejsem sama!!:)) manžel pořád na mě, že se málo oblíkám, tak mě ted pořád kontroluje, co mám na sobě když chci jít ven, abych neprochladla:) ten tlak je takovej..podle mě asi normální..od počátku sem měla tlaky, jak kdybych to měla dostat..teď to tak občas pobolí, popíchne..doktorka říkala, že je to normální, ta děloha se roztahuje no..a děkuju moc!;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
10.4.12 12:48

Ahoj holky, tak jsem dnes byla na první kontrole a vše je v pořádku, jupííííí :dance: ! Já mám takovou radost. Byl vidět gestační a žloutkový váček. Za 2 týdny jdu znovu na kontrolu a to bychom už měli vidět mimíska. Mám na měsíc NP, takže budu odpočívat a užívat si nevolností :-) Tak a teď vás jdu dočítat… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.12 13:02
@Wedy píše:
Ahoj holky, tak jsem dnes byla na první kontrole a vše je v pořádku, jupííííí :dance: ! Já mám takovou radost. Byl vidět gestační a žloutkový váček. Za 2 týdny jdu znovu na kontrolu a to bychom už měli vidět mimíska. Mám na měsíc NP, takže budu odpočívat a užívat si nevolností :-) Tak a teď vás jdu dočítat… :D

ahojky tak toje superrrrrrrrrrrr :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
10.4.12 15:56

wedy gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
10.4.12 17:30

@Hannkie děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
10.4.12 18:37

kdo měl poblémy s afty- můžete zkusit borůvky - nejlepší je borůvkový kompot, pokud máte.
ještě se dá kloktat hypermenganem, to není fialové , ale pozor na ředění( poptat se v lékárně) , ale to podle mého zas tak moc nezabírá.
ta genciánová violeť je výborná, a kdosi radil chytře na noc. V druhém trimstru to obvykle přechází.A stačí tyčinkou na čistění uší potupkat ty afty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
10.4.12 18:39
@KačkaK40 píše:
kdo měl poblémy s afty- můžete zkusit borůvky - nejlepší je borůvkový kompot, pokud máte.
ještě se dá kloktat hypermenganem, to není fialové , ale pozor na ředění( poptat se v lékárně) , ale to podle mého zas tak moc nezabírá.
ta genciánová violeť je výborná, a kdosi radil chytře na noc. V druhém trimstru to obvykle přechází.A stačí tyčinkou na čistění uší potupkat ty afty.

Jo, jo, borůvky, to vždycky říkala i moje babička. A sušené borůvky na horečku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
10.4.12 18:49
@Marruš píše:
Jo, jo, borůvky, to vždycky říkala i moje babička. A sušené borůvky na horečku :palec:

já znám zase sušené borůvky na průjem.. mamka nám je s bráchou dávala jako dětem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
10.4.12 18:50
@olinka11 píše:
já znám zase sušené borůvky na průjem.. mamka nám je s bráchou dávala jako dětem :-)

to taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
10.4.12 18:59

Ahojky holky, pořád vás pročítám a ráda bych se mezi vas pridala. 10.3. Jsem našla // a ted minulý pátek mi bylo konečně potvzené :srdce: . Jsem po jednom zt, fo toho mám trombofilní mutaci, takže píchám miniheparin. K dnešnímu dni jsem 8+3tt. Jinak jsem pořád nervózní z toho, že nemam poradne zadne priznaky. Zatim jsem ani jednou :poblion: a ani unavena nejsem. Jen mam porad hlad, ale kdyz se mam rozhodnout co k jidlu, tak nevim, co do te pusy strcit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
10.4.12 19:00

Jinak rýma mě trápí taky, ale jako alergik jí mám bohužel celoročně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
10.4.12 19:03
@smiley1 píše:
Jinak rýma mě trápí taky, ale jako alergik jí mám bohužel celoročně..

Ahoj, tak už jsem ti žádost potvrdila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
10.4.12 19:05

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
11.4.12 14:08

Ahoj, holky, dlouho jsem tu nebyla a docitat 100 nestiham :P Gratuluju všem, co už mají srdíčko a je všechno v pořádku. Já jdu na 1. kontrolu v pátek, tyhle dva týdny jsou tak nekonečný.. :x Dnes mi začíná být trochu špatně, žaludek na vodě, pořád bych spala…Mělo by v 6+5 už být vidět :srdce: ? Pokud budu teda v 6+5 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí