Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Skuba píše:
Ahoj, holky, dlouho jsem tu nebyla a docitat 100 nestihamGratuluju všem, co už mají srdíčko a je všechno v pořádku. Já jdu na 1. kontrolu v pátek, tyhle dva týdny jsou tak nekonečný..
Dnes mi začíná být trochu špatně, žaludek na vodě, pořád bych spala…Mělo by v 6+5 už být vidět
? Pokud budu teda v 6+5
Skubo ahojky udělali jsme uzamčenou skupinu Šťastná beřezen 2012 požádej si o členství!!!
......a jsem v 6+1 měla jen váček se žloutkem
…srdíčko být může, ale spíše až tak o týden dýl ![]()
@Hoope píše:
Skubo ahojky udělali jsme uzamčenou skupinu Šťastná beřezen 2012 požádej si o členství!!!......a jsem v 6+1 měla jen váček se žloutkem
…srdíčko být může, ale spíše až tak o týden dýl
Poslala jsem Skubě pozvánku ![]()
@Marruš ahoj i ja jsem zadala ale nic se nedeje.Moc sem nepisu ,ale sleduji uz od zacatku.Ja jsem ta ktera ceka 4 kousek ![]()
@strouhalka e píše:
@Marruš ahoj i ja jsem zadala ale nic se nedeje.Moc sem nepisu ,ale sleduji uz od zacatku.Ja jsem ta ktera ceka 4 kousek
Nic na mě nevyskočilo, ale poslala jsem ti pozvánku teď ![]()
@Strouhalka No ahojky,jak je Strouhalko?my už jsme všichni v té uzavřené skupině,sem jsem jen tak nakoukla ![]()
Ahoj holky, můžu taky mezi vás? Jsem 6+6 a už nějaký ten týden vím, že pod srdíčekem začíná klíčit nový život a ráda bych se taky o svoje zkušenosti podělila s lidičkama na jedný lodi
Těhu se začíná ozývat typickými známkami -bolí prsa, žaludek plave na vodě a víčka se zavírají únavou… Jednu kontrolu u dr. mám za sebou (byla jsem předem objednaná a po telefonu se domlovuala, kdy že mám přijít, aby to nebylo moc brzo) a celkem jsem to obrečela zklamáním. Styl, jakým mi dr. oznámila, že budu provomaminka, teda vůbec neodpovídal mým přestavám - vrzla mi tam ultrazvuk, otočila na mě monitor a pravila - no, je tam dutinka. Koukám na „dutinku“ na ní a čekám, co bude dál. Tak jsem se doptala a byl to zatím jen žloutkový a gestační váček a příští čtvrtek jdu na další kontrolu, kde už snad bude i srdíčko
jak vám doktor (ka) oznámila tu radostnou novinu? Konala se památná větička, gratuluju, budete maminka? ![]()
no luci u me ani jednou … poprve me zacal strasit s mimodeloznim a porad plasil, ze to vypada blbe, ze tam nic nevidi a asi napotreti mi rekl, ze tam teda neco je, ze to je tam kde to ma byt, ale ze se to nemusi vyvijet… vyvijelo se… ale na 22.tydnu ma radost skoncila umele ukoncenym tehu kvuli downovu syndromu, ted jsem znovu tehulka, ale misto prvni kontroly jsem jela na pohotovost kvuli spineni a dneska jsem byla poprve u dr. a vypada to, ze se ani mimi nevytvori, ze nemam ani zloutkovy vacek. pouze gestacni a v nem nic… takze opet zadne gratuluju se nekonalo… ale myslim si ,ze uz se tohle moc nerika, pze u toho dr. to je asi jak na bezicim pase…
hlavne se raduj z toho, ze jsi tehulka, ze jsi mela videt zloutkovy vacek a priste budes mit videt i srdicko
a neplakej kvuli doktorum… Uzivej si to a ja ti teda mooooc gratuluju budouci maminko a preju ti , aby vsechno bylo v naprostem poradku a na zacatku prosince se tesila z maleho zdraveho uzlicku v naruci
![]()
@Marruš ja tam nic nemam a nebo to nemuzu najit
@cezet dneska prvni den je mi prvni den lip.Jinak to stoji za prd.
@Lucinka84 píše:
Jak vám doktor (ka) oznámila tu radostnou novinu? Konala se památná větička, gratuluju, budete maminka?
Ne, vubec. Ja vzdycky prisla, ze jsem asi tehotna, on ze se na to podivame, a poprve i ted byl na prvni kontrole dost skepticky, takze to bylo jenom „no je tam dutinka, ale moc neodpovida velikosti, nevim nevim“
![]()
Ted na druhe kontrole uz tam bylo srdicko, tak klepal na stul, ze to snad tentokrat dopadne dobre
Asi maji mnohem vic ZT apod. nez driv, tak nechteji, aby byly zenske prehnane natesene..
Ahoj to můj doktor po tom všem trápení s tím přijít vůbec do jiného stavu na první kontrole říkal něco tam je,ale ještě Vám nemůžu nic říct ještě není vyhráno a objednal mě na další týden.A tam když viděl srdíčko a jak se mimi vzpomatovalo z toho nic tak se úplně tak pěkně usmál a asi tak 30× mi řekl,že mi moc gratuluje, že je to na dobré cestě.Ale já to nějak nevnímala jsem jsem koukala na to srdíčko,jak na malý zázrak.
Ahoj holky, já tady nebyla, naposledy před Velikonoci a takových stránek
jen slyším něco o uzavřené skupině?? Jinak první UTZ v pořádku, už tam byla malinko vidět fazolka
další kontrola začátkem května, už se nemůžu dočkat. Dr říkala, že už mu budou vidět ručičky a nožičky tak jsem zvědavá!! Jinak zdravím všechny nové ale hlavně ty stálé! ![]()
Ahoj holky, taky sem moc nepisu, ale procteny to mam ![]()
Jsem v 10+3 karticku jsem dostala v 8 tydnu na zaklade // carek ze 6 tydne. Zatim mi brali 2× krev a moc a jednou vysetreni bez utz. vysledky zatim nedosly. Delozni cipek ze mam dost ve predu, coz snad nic neohrozi. Az 23.4 jsem objednana na utz, nejake potvrzeni, funkci srdicka dostanu az tam, docela zavidim tem co chodi uz na zacatku na utz. Nic NEVIM!!! ale procitam a hodnotim
taky zdravim ty stale a nove, mejte se.
Ahoj holky,dlouho jsem tu nebyla,a zase nebudu. Minulí tíden mi bohužel dělali revizi po samovolném potratu
, tak vám všem držím palečky a až se nám to povede příště,tak se zase ozvu. papa