Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Hannkie píše:
no luci u me ani jednou … poprve me zacal strasit s mimodeloznim a porad plasil, ze to vypada blbe, ze tam nic nevidi a asi napotreti mi rekl, ze tam teda neco je, ze to je tam kde to ma byt, ale ze se to nemusi vyvijet… vyvijelo se… ale na 22.tydnu ma radost skoncila umele ukoncenym tehu kvuli downovu syndromu, ted jsem znovu tehulka, ale misto prvni kontroly jsem jela na pohotovost kvuli spineni a dneska jsem byla poprve u dr. a vypada to, ze se ani mimi nevytvori, ze nemam ani zloutkovy vacek. pouze gestacni a v nem nic… takze opet zadne gratuluju se nekonalo… ale myslim si ,ze uz se tohle moc nerika, pze u toho dr. to je asi jak na bezicim pase…hlavne se raduj z toho, ze jsi tehulka, ze jsi mela videt zloutkovy vacek a priste budes mit videt i srdicko
a neplakej kvuli doktorum… Uzivej si to a ja ti teda mooooc gratuluju budouci maminko a preju ti , aby vsechno bylo v naprostem poradku a na zacatku prosince se tesila z maleho zdraveho uzlicku v naruci
![]()
to jsem teda dopadly..
chjo… a tak uvidíš co bude dál?? taky si říkám že pak do třetice všeho dobrého a zlého… ale hlavně se strašně bojim toho že se bude opakovat to mimoděložní… holky já se snad na to vyprdnu a půjdu rovnou na umělý.. ![]()
Ahoj, zdravim vsechny,dostala jsem od sve kamaradky adresu,at se jsem k Vam prihlasim,tak jsem tu
jsem 7tyden a je mi hrozne,uz at ti prvni 3mesice jsou za mnou.Ted si beru 14dni dovolenou,abych se dala trochu dohromady,takze behem dovolene se na internet moc nedostanu,ale ukazu se tady
vsem preji hodne stesti a krasny den.Ahoj ![]()
@IIwanka píše:
Ahoj, zdravim vsechny,dostala jsem od sve kamaradky adresu,at se jsem k Vam prihlasim,tak jsem tujsem 7tyden a je mi hrozne,uz at ti prvni 3mesice jsou za mnou.Ted si beru 14dni dovolenou,abych se dala trochu dohromady,takze behem dovolene se na internet moc nedostanu,ale ukazu se tady
vsem preji hodne stesti a krasny den.Ahoj
Poslala jsem ti pozvánku do uzavřené skupiny ![]()
Ahoj holky, parkrat jsem tu psala, jsem ve 3m a chtela bych vedet jak jste na tom ostatni, jestli uz vam trochu kouka brisko, nebo ne, jaky mate stavy, jestli mate uzavrenou mistnost poslete mi taky pozvanku at se neco dozvim
dik Olca
Ahoj jsem také ve 3 měsíci.Mám trošku vidět bříško,ale málo.Ale kalhoty mě jsou jen jedny a to nebude nadlouho.Teď jsem byla ráda za to teplo,nosila jsem legíny a nebo sukni do gumy a pohoda.Je mi dobře,chodím normálně do práce.Příští týden jdem na skreening.Psala jsem holkám do uzavřené skupiny šťastný březen,ale pozvánku jsem nedostala
.Tak jsem ráda,že tady napsal někdo stejně dlouho těhotný jako já.
Jo,chtěla bych se jít zeptat na cvíčo pro těhotné,tady u nás ve městě a začnu chodit.A jak je tobě?Asi Vás také čeká skreening,kam na to jdete?My do Gennetu do Prahy.
@Mal píše:
Ahoj jsem také ve 3 měsíci.Mám trošku vidět bříško,ale málo.Ale kalhoty mě jsou jen jedny a to nebude nadlouho.Teď jsem byla ráda za to teplo,nosila jsem legíny a nebo sukni do gumy a pohoda.Je mi dobře,chodím normálně do práce.Příští týden jdem na skreening.Psala jsem holkám do uzavřené skupiny šťastný březen,ale pozvánku jsem nedostala.Tak jsem ráda,že tady napsal někdo stejně dlouho těhotný jako já.
Jo,chtěla bych se jít zeptat na cvíčo pro těhotné,tady u nás ve městě a začnu chodit.A jak je tobě?Asi Vás také čeká skreening,kam na to jdete?My do Gennetu do Prahy.
Ahoj!
Já bych taky chtěla chodit na nějaký cvičení pro těhotný, to je super, že se k nám přidá někdo z Prahy, je nás tam málo … Jinak já se zrovna dneska objednala na screening, ale v Gennetu mi řekli, že už mají prej teď plno a že si mam vybrat mezi vlastně porodnicema, tak jsem si vybrala nejbližší Motol a čoveče, zajímavý je, že mi řekli, že u nich se to neplatí … ![]()
Ahoj,já nejsem z Prahy,jsem ze Slaného.Ale to je jedno.Super,že nebudeš za to nic platit.Já snad taky platit nebudu,do Gennetu jsem chodila,tak bych to od nich měla mít zadarmo.Jinak myslím,že pojišťovna Metal Al. toto proplácí,ale to vím jen z doslechu.Jde s tebou manžel/přítel? Se mnou půjde,vzal si na to i dovolenou ![]()
@olisek kulisek @Mal holky, pozvánky poslány, pokud to nikde nevidíte, koukněte na pravo na monitoru. Už byste měli být u nás
![]()
Ahoj holky,
mohla bych k Vám do uzavřené skupinky taky? Přihlásila jsem se do této diskuse, když jsem objevila // a dlouho jsem tu nebyla. Teď jsem v 11tt a čeká mě příští týden první těhotenský screening a trochu se bojím, protože jsem v září 2011 prodělala zamlklé těhu, tak je to pro mě teď psychicky dost náročné. Markéta
Ahoj holky, mohla bych se k Vám přídat do diskuze? Jsem po revizi 08.03.2012 a jsem opět těhotná 8tt
Holky, automaticky vám posílám pozvánky (když chcete)
to znamená, že jakmile se přihlásíte znovu, už jste u nás. Takže každá to zkuste a uvidíte, už jste mezi námi ![]()
@olisek kulisek já už tě u nás vidím ![]()
@marky070809 už jsem tě k nám taky přidala ![]()
@Mal píše:
Ahoj,já nejsem z Prahy,jsem ze Slaného.Ale to je jedno.Super,že nebudeš za to nic platit.Já snad taky platit nebudu,do Gennetu jsem chodila,tak bych to od nich měla mít zadarmo.Jinak myslím,že pojišťovna Metal Al. toto proplácí,ale to vím jen z doslechu.Jde s tebou manžel/přítel? Se mnou půjde,vzal si na to i dovolenou
Kdepak manžel, to ani náhodou! ![]()
Prosim tě, když jsi ze Slaného, budeš tam rodit? Uvažuju toti, že bych tam rodila … Nechce se mi rodit v Praze, neb je tu všechno dražší a je to jak na běžícim páse … A Slaný je z Dejvic relativně blízko …