Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jinak ten vzor je světle šedivý, jen je to přesvětelné a vypadá jak bílý. Hlavně se mi tam líbí to logo že je z kamínků ![]()
@Sisi 79 píše:
Tak ještě jedna
potah/barva pěkná… ![]()
Mě se líbí šedá…může se použít pak i pro holčičku…kdyby tedy někdy byla ![]()
A jaké má kola…? Stejně velká? Prý jsou fajn ty nafukovcí…
@caspino píše:
potah/barva pěkná…
Mě se líbí šedá…může se použít pak i pro holčičku…kdyby tedy někdy byla
A jaké má kola…? Stejně velká? Prý jsou fajn ty nafukovcí…
Kola nejsou stejně velká, ale ty přední to nejsou ty mrňavý. Potřebuju drapáky
u nás bývá hodně sněhu, tak abych vůbec někam dojela ![]()
Myslím že ty kola mají ventilek
@Sisi 79 píše:
Kola nejsou stejně velká, ale ty přední to nejsou ty mrňavý. Potřebuju drapákyu nás bývá hodně sněhu, tak abych vůbec někam dojela
Myslím že ty kola mají ventilek
tak hlavně aby si nejezdila od chodníku ke chodníku
Jestli se nepřetáčej, jak maji ty malé ve zvyku, tak to snad vyjedeš hladce
![]()
@caspino píše:
tak hlavně aby si nejezdila od chodníku ke chodníkuJestli se nepřetáčej, jak maji ty malé ve zvyku, tak to snad vyjedeš hladce
![]()
Jé to nevím, ale daj se ty kola šprajcnout, aby se netočili. Nemám definitivně rozhodnuto, ještě je čas ![]()
@Sisi 79 píše:šak jasně
Jé to nevím, ale daj se ty kola šprajcnout, aby se netočili. Nemám definitivně rozhodnuto, ještě je čas
No ani mi nemluv, už je to pořádně znát
No taky už mám 8 kilo - vůbec se mi to nelibi
Nenadělam nic, pak budu muset makat.
Ještě nevíme co to bude, pořád se schovává
ale 28.8. Jdeme na 3D tak snad už se odhalí ![]()
Vy chlapečka ne?
@Sisi 79 píše:
No ani mi nemluv, už je to pořádně znátNo taky už mám 8 kilo - vůbec se mi to nelibi
Nenadělam nic, pak budu muset makat.
Ještě nevíme co to bude, pořád se schováváale 28.8. Jdeme na 3D tak snad už se odhalí
Vy chlapečka ne?
JJ mi chlapečka… ![]()
Já jsem nepřibrala ještě ani deko
.Na začátku jsem tak nějak průběžně zhubla 4kg…pak kilo když jsem byla nemocná a to už mám zpátky…takže v průkazce mám pořád stejnou váhu od začátku
. říkal mi doktor, ať si z toho nic nedělám, že mi to prostě prcek všechno stačí sníst
, on prospívá hezky, tak je to fajn.
![]()
@caspino píše:šmarjá prej mi…my samozřejmě
JJ mi chlapečka…
Já jsem nepřibrala ještě ani deko.Na začátku jsem tak nějak průběžně zhubla 4kg…pak kilo když jsem byla nemocná a to už mám zpátky…takže v průkazce mám pořád stejnou váhu od začátku
. říkal mi doktor, ať si z toho nic nedělám, že mi to prostě prcek všechno stačí sníst
, on prospívá hezky, tak je to fajn.
@Verunka8 píše:
Ahoj Holky, jaký byl víkend? My jsme byli na svatbě a moc jsme si to užili, jinak máme objednaný kočár, tak jsem ráda. Ve čtvrtek mi dělali ten test na tu cukrovku a nedopadl dobře, takže se musím objednat do diabetologický poradnyzítra jdeme na 1. 3D, tak s moc těším
Tak já už mám kočárek u segry
Přítelovo rodiče jsou pověrčiví tak ho nesmím mít doma
Jinak test na cukrovku mám už za sebou ale jestě nevím jak dopadl
Jinak máme tenhle kočárek a máme k tomu i červený potah na korbu abychom třeba měli i na další mimi ![]()
Ahojky, tak od pátku mám špatné výsledky krve. Dostala jsem antibiotia a už čtvrtý den mám tlak na houby. A dnes paní doktorka na utz říkala, že to nebude dlouho trvat, že je vidět že se tam málé už nelíbí. Tak dnes do karty napsala at mi naplánují císaře. Tak zítra podám info co a jak.Jsem 30+1
@miláček123 píše:
Ahojky, tak od pátku mám špatné výsledky krve. Dostala jsem antibiotia a už čtvrtý den mám tlak na houby. A dnes paní doktorka na utz říkala, že to nebude dlouho trvat, že je vidět že se tam málé už nelíbí. Tak dnes do karty napsala at mi naplánují císaře. Tak zítra podám info co a jak.Jsem 30+1
držíme s Patričkem pěsti..ať je vše ok..a brzy už budeš mít malou u sebe…pa a napíš jak se situace vyvíjí… ![]()
@miláček123 píše:
Držíme palečky ![]()