Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ali89 Já chtěla Samuela, DOminika nebo i Thea..Ale to mi bylo zamítnuto ![]()
@Zuzanice011 píše:
Ahojte maminky, můžu se k Vám přidat?? // jsem našla sice začátkem dubna, ale TP mám 4.12.Čekáme chlapečka Tobiase
@miláček123 Gratuluju k princezně, copak se stalo že tak brzy? Hlavně, že jste obě v pořádku
Byla jsem 5týdnu bez vody a pak infekce atd.Tak šla ven Děkuji
@Zuzanice011
Samuela má sestřenice a ta žije v Londyně…mě by se to taky líbilo ale manželovi ne
ty chlapy nevi co je pěknyho ![]()
Ahojky, holky až dnes jsem si všimla, že mám trochu oteklé kotníky a k tomu mám pořád ten tlak.130/90-95-98-99.Zítra jdu na internu, ale mám strach co to může být. Hlavně mi vůbec nic není.:-) Nechci tady zůstavat jen kvuli tomu. ![]()
@ali89 Žééé,to je strašny se s ním dohadovat..A to chtěl nejdřív Jakuba, je to jako pěkny, ale teď jich je strašně moc a já jsem spíš na ty neobvykly jména ![]()
@miláček123 píše:
Ahojky, holky až dnes jsem si všimla, že mám trochu oteklé kotníky a k tomu mám pořád ten tlak.130/90-95-98-99.Zítra jdu na internu, ale mám strach co to může být. Hlavně mi vůbec nic není.:-) Nechci tady zůstavat jen kvuli tomu.
dle mě máš normální tlak…já mám teď přes těhu nižší 110/60, někdy 110/70, ale jinak běžně 120/80…130/90 je myslím si normální pěkný tlak ![]()
@miláček123 Já si taky myslím, že je to normální tlak, teda aspoň podle toho co nás učili ve škole ![]()
Ahoj co maj ty chlapi proti Samuelům??? To byl i můj favorit- taktéž zamitnuto ![]()
Holky netlačí vás břicho? Jako dole v podbřišku. Já to mám teď 3.den. Mám to když vstanu ze židle-postele, když rychleji jdu nebo když se ohnu. Mám to jen na pravé straně, a tam si mimi lebedí, tak si říkám jestli mě netlačí ten rošťák
Naštěstí jdu zítra do poradny ale i tak jsem z toho nervózní ![]()
@Sisi 79 Ahojky, já mám stejný problém, když vstávám ze židle, tak cítím tlaky na spodek, ale to je normální, prostě mimčo už taky něco váží
tak to bude tím ![]()
@Vandulle Díky, já si to taky myslím, tak uvidím jestli mi to zítra MUDr potvrdí. ![]()
Ahojky, tak včera jsem se stala už po páte tetou
Tak segra už to má za sebou a ted jsme na řadě my ![]()
@miláček123 Já myslím, že Tvůj tlak je naprosto v normě. To já mám teď v těhu běžně 90/50 nebo 60 ![]()