Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
PROSIM PORADI MI NEKDO, CO ZNAMENA HLADINA HGC 7,1.DEKUJI ZA ODPOVED
@monovera To je hrozně maliličko na těhotenství, nebo seš úplně čerstvě…
@Vandulle Ahoj, tak doktorka říkala že je vše v pořádku. A nepotvrdila mi mou doměnku jestli mě tlačí mimi ![]()
@Sisi 79 Ahoj pokut by to bylo cerstve myslis asi kolik dni. Dekuji
@monovera http://www. naseporodnice. cz/hladina-hcg-v-krvi-hormon-signalizujici-pocatek-tehotenstvi. php přečti si tento článek a ten ti snad odpoví ![]()
@Sisi 79 píše:
@Vandulle Ahoj, tak doktorka říkala že je vše v pořádku. A nepotvrdila mi mou doměnku jestli mě tlačí mimi
ahoj sisi, to je fajn, že je vše o. k.já jedu zítra na prohlídku a chci se Mudry zeptat, jestli je normální, že někdy cítím pohyby hodně silně, až mi skáče břicho a z toho jen jemné šťouchání a jen jako by zřídka
,použiju vždy Angelsound a hned jsem klidnější, ale přeci…máš to taky tak?
Jinak mě dost bolí už žaludek jak děloha tlačí…asi, myslím, že je to z toho
,v noci mě to vzbudilo a nemohla jsem to ani vydýchat a to jsem měla na večer jen puding a pak rajče…Jinak o čůrání…hlavně večer a v noci ani nemluvím ![]()
tak zítra dám hlášku, kolik vážíme, měříme…snad to mudře ten její utz ukáže
![]()
Ahoj Caspino, to mám taky, někdy je děsně aktivní a někdy jen takové ťukání, myslím že to jako u nás, někdy jsme aktivní a někdy jen ležíme a nechce se nám nic ![]()
A jak tě budí ten žaludek, nebolí tě naopak hlady???
Jinak o čůrání v noci se snad ani nemá cenu bavit, hihi. To jdu 2-3 za noc ![]()
Zítra dej vědět, pa ![]()
Zdravime vsechny, ja byla na kontrole vcera, nezdalo se mi to tlaceni v podbrisku.. a doktor rikal ze je to ve vetsine pripadu kduz se prudce zvednu tak mimco rychle klesne dolu, ze se nemam niceho bat…
a co se tyka pohubu, tak na to jsem se taky ptala, pry je to normalni, ze nekdy je vice aktivni a nekdy mene… ja v poslednich dnech mam pocit jako by mimco chtelo ven, nekdy jsou ty kopance dost neprijemne… ale mam byt v klidu ze je vsechno v poradku ![]()
Ahoj holky, ![]()
už jsme zpátky po dovolené - návrat do práce tedy hrůza… ![]()
jinak jsme dnes byly na velkém UTZ a holčička už je hlavičkou dolů a má 1,7kg
![]()
@Klairs píše:
Ahoj holky,
už jsme zpátky po dovolené - návrat do práce tedy hrůza…jinak jsme dnes byly na velkém UTZ a holčička už je hlavičkou dolů a má 1,7kg
![]()
fíha a v kterém jsi tt
Ahoj holky, tak kon trola nic moc, minule byl stav hrdla stejný 28mm a dnes jen 19mm. má prý necelé 2 kila a je hlavičkou dolů v průkazce mám že jsem 29+3tt a termín 19.11. podle I. a II. screeningu byl termín 12.11.to fakt nechápu, že by tak velká a pozdější termín
ale hlavní je že je v pořádku.
@Sisi 79 píše:
Ahoj Caspino, to mám taky, někdy je děsně aktivní a někdy jen takové ťukání, myslím že to jako u nás, někdy jsme aktivní a někdy jen ležíme a nechce se nám nic
A jak tě budí ten žaludek, nebolí tě naopak hlady???
Jinak o čůrání v noci se snad ani nemá cenu bavit, hihi. To jdu 2-3 za noc
Zítra dej vědět, pa
AHojky Sisi, jsem po kontrole, čípek nezkrácen, porodní cesty klidné, uzavřené
.Vody máme dostatek, prcek je hlavičkou dolů a placenta jde pomalu nahoru, asi žádná sláva, mudra se moc k tomu nevyjádříla, ale jak říká na každé kontrole…ještě se vytáhne ![]()
Chtěla jsem vědět váhu, míru, ale utz je muzeální kousek a prý nemá software, takže nevím jak porostl
,škoda.
Dnes jsem 26+0,takže pomalu začínám 27týden, jsem ráda, že je vše ok.
Zapomněla jsem se zeptat na to kopání, ale tak už jste psaly, že to máte taky tak, tak jsem v klidu. Na pálení žáhy si mám brát sodu
a na bolest žaludku mi řekla, že to je běžné…
tož asi tak… ![]()