Březen 2013 - kdo našel // ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3505
3.9.13 11:39

@Sisi 79 Noo taky nevím co jim na tom jménu vadí :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
3.9.13 13:44

PORADI MI NEKDO

PROSIM PORADI MI NEKDO, CO ZNAMENA HLADINA HGC 7,1.DEKUJI ZA ODPOVED

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
3.9.13 14:34

@monovera To je hrozně maliličko na těhotenství, nebo seš úplně čerstvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
3.9.13 14:38

@Vandulle Ahoj, tak doktorka říkala že je vše v pořádku. A nepotvrdila mi mou doměnku jestli mě tlačí mimi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
3.9.13 15:33

@Sisi 79 tak hlavně, že je vše v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
3.9.13 15:52

@Sisi 79 Ahoj pokut by to bylo cerstve myslis asi kolik dni. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
3.9.13 16:00

@monovera http://www. naseporodnice. cz/hladina-hcg-v-krvi-hormon-signalizujici-pocatek-tehotenstvi. php přečti si tento článek a ten ti snad odpoví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
3.9.13 18:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caspino
3.9.13 19:47
@Sisi 79 píše:
@Vandulle Ahoj, tak doktorka říkala že je vše v pořádku. A nepotvrdila mi mou doměnku jestli mě tlačí mimi ;)

ahoj sisi, to je fajn, že je vše o. k.já jedu zítra na prohlídku a chci se Mudry zeptat, jestli je normální, že někdy cítím pohyby hodně silně, až mi skáče břicho a z toho jen jemné šťouchání a jen jako by zřídka :nevim:,použiju vždy Angelsound a hned jsem klidnější, ale přeci…máš to taky tak?
Jinak mě dost bolí už žaludek jak děloha tlačí…asi, myslím, že je to z toho :nevim:,v noci mě to vzbudilo a nemohla jsem to ani vydýchat a to jsem měla na večer jen puding a pak rajče…Jinak o čůrání…hlavně večer a v noci ani nemluvím :zed:
tak zítra dám hlášku, kolik vážíme, měříme…snad to mudře ten její utz ukáže :zed: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5112
3.9.13 19:58

Ahoj Caspino, to mám taky, někdy je děsně aktivní a někdy jen takové ťukání, myslím že to jako u nás, někdy jsme aktivní a někdy jen ležíme a nechce se nám nic :lol:
A jak tě budí ten žaludek, nebolí tě naopak hlady???
Jinak o čůrání v noci se snad ani nemá cenu bavit, hihi. To jdu 2-3 za noc :lol:
Zítra dej vědět, pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
3.9.13 20:55

Zdravime vsechny, ja byla na kontrole vcera, nezdalo se mi to tlaceni v podbrisku.. a doktor rikal ze je to ve vetsine pripadu kduz se prudce zvednu tak mimco rychle klesne dolu, ze se nemam niceho bat…

a co se tyka pohubu, tak na to jsem se taky ptala, pry je to normalni, ze nekdy je vice aktivni a nekdy mene… ja v poslednich dnech mam pocit jako by mimco chtelo ven, nekdy jsou ty kopance dost neprijemne… ale mam byt v klidu ze je vsechno v poradku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
4.9.13 13:00

Ahoj holky, :mavam:
už jsme zpátky po dovolené - návrat do práce tedy hrůza… :zed:

jinak jsme dnes byly na velkém UTZ a holčička už je hlavičkou dolů a má 1,7kg :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caspino
4.9.13 13:11
@Klairs píše:
Ahoj holky, :mavam:
už jsme zpátky po dovolené - návrat do práce tedy hrůza… :zed:jinak jsme dnes byly na velkém UTZ a holčička už je hlavičkou dolů a má 1,7kg :srdce: :dance:

fíha a v kterém jsi tt

• Citovat
  • Upravit
14777
4.9.13 14:15

Ahoj holky, tak kon trola nic moc, minule byl stav hrdla stejný 28mm a dnes jen 19mm. má prý necelé 2 kila a je hlavičkou dolů v průkazce mám že jsem 29+3tt a termín 19.11. podle I. a II. screeningu byl termín 12.11.to fakt nechápu, že by tak velká a pozdější termín :think: :think: :think: :think: ale hlavní je že je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caspino
4.9.13 14:54
@Sisi 79 píše:
Ahoj Caspino, to mám taky, někdy je děsně aktivní a někdy jen takové ťukání, myslím že to jako u nás, někdy jsme aktivní a někdy jen ležíme a nechce se nám nic :lol:
A jak tě budí ten žaludek, nebolí tě naopak hlady???
Jinak o čůrání v noci se snad ani nemá cenu bavit, hihi. To jdu 2-3 za noc :lol:
Zítra dej vědět, pa :mavam:

AHojky Sisi, jsem po kontrole, čípek nezkrácen, porodní cesty klidné, uzavřené :lol:.Vody máme dostatek, prcek je hlavičkou dolů a placenta jde pomalu nahoru, asi žádná sláva, mudra se moc k tomu nevyjádříla, ale jak říká na každé kontrole…ještě se vytáhne :pankac:
Chtěla jsem vědět váhu, míru, ale utz je muzeální kousek a prý nemá software, takže nevím jak porostl :nevim:,škoda.
Dnes jsem 26+0,takže pomalu začínám 27týden, jsem ráda, že je vše ok.
Zapomněla jsem se zeptat na to kopání, ale tak už jste psaly, že to máte taky tak, tak jsem v klidu. Na pálení žáhy si mám brát sodu :poblion: :mrgreen: a na bolest žaludku mi řekla, že to je běžné…
tož asi tak… :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí