Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ali89 Hihi, kámoška ho má taky napříč, jak se roztahujou že… ![]()
Já bych raději ten přirozený porod, chtěla bych si užít ten pocit, až ho poprvé uslyším a uvidím
Aly když to nepůjde, tak se nedá nic dělat, sice budu kuchlá, ale zas JI nebudu mít jak trhací kalendář ![]()
@Verunka8 to já mam 8 kilo nahoře ale za dva měsíce
nějak jem nepřibírala až ted..a od 28tt mam max.2 kila navic takže celkem asi 10kilo nahoře ![]()
Teda holky, koukám že budeme mít všechny chlapečky ![]()
@Verunka8 No já ani snad nevím jestli tu váhu psát
já mám 11 nahoře. Buď pyšná na těch tvých 7 ![]()
@Sisi 79 trhací kalendař
to mě hodně pobavilo
každy má své vyhody a nevyhody, no uvidíme jak se ti naši prckové rozhodnou ![]()
@Sisi 79 Já byla ve 30+1tt, tak prckové ted mají přibírat tak 200g za týden. Jinak malá už je 3týdny co vím otočená hlavou dolu
už je nastartovaná ![]()
@Verunka8 Já už mám na hoře 10kg ![]()
@Verunka8 Já jsem přibrala cca. 8 kg, přičemž z toho 4 kg byla na mou standartní váhu, protože jsem předtím nechtěně zhubla 4 kg. Takže z mé normální váhy mám nahoře tak 4 kg a prcek odhadem váží jen 820 g
Doufám, že bude po narození pěkně jíst. Že nebude po manželovi
@Tofik píše:
@Verunka8 Já jsem přibrala cca. 8 kg, přičemž z toho 4 kg byla na mou standartní váhu, protože jsem předtím nechtěně zhubla 4 kg. Takže z mé normální váhy mám nahoře tak 4 kg a prcek odhadem váží jen 820 gDoufám, že bude po narození pěkně jíst. Že nebude po manželovi
Já to mám taky tak..zhubla jsem 6kg a 4 mám zatím zpátky, začala jsem přibírat až teď v 7 měsíci…ale tak kilo za 3týdny - měsíc
,přesnou váhu budu vědět až příští středu u mudry. ![]()
@caspino píše:
Já to mám taky tak..zhubla jsem 6kg a 4 mám zatím zpátky, začala jsem přibírat až teď v 7 měsíci…ale tak kilo za 3týdny - měsíc,přesnou váhu budu vědět až příští středu u mudry.
jo a malý měl v 28tt + 5 dní 1320g, takže já mám pro změnu obříka ![]()
@Tofik Žerem na co máme chut
Jak říká kamarádka, já jedla anglickou a malá měla přes 3400g a segra jen zdravě a malá měla 2800g ![]()
@dundunda přesně miluju omačky takže vždycky pěkně osmi houskovíma no a kyneme oba ![]()
@ali89 Však at prckové mají na tu zimu pěknou váhu
a jsou v pořádku
Prostě holky papat a papat ![]()
Ahoj holky, tak ko dnes dopadla dobře, malá má prý kolem 2,5kg, podle měřenímlavičky a stehnenní kosti odpovídá 32+5tt podle obvodu bříška 34+1tt, prý máme vydržet ještě aspoň 14 dní a máme menší množství plodové vody a napsala mi železo nevím na co
nebo proč ho užívat.
@magda82 píše:
Ahoj holky, tak ko dnes dopadla dobře, malá má prý kolem 2,5kg, podle měřenímlavičky a stehnenní kosti odpovídá 32+5tt podle obvodu bříška 34+1tt, prý máme vydržet ještě aspoň 14 dní a máme menší množství plodové vody a napsala mi železo nevím na co![]()
![]()
nebo proč ho užívat.
na krvinky