Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jak se vám daří? Já už jsem nějaká unavená jsem 34+3 a termíny mám 19 a 25.11. Dokonce mi už i příjde, že mi kleslo břicho ![]()
@Verunka8 ahojky, cítím se celkem fajn, ale tlakoměr pořád ukazuje špatný hodnoty, pořád mám vysoký tlak. Taky se cítím čím dál víc unavená, když jdu do schodů tak funím jak tajfun. Já mám termín 14.11., ale kvůli tomu tlaku to může přijít dřív. Dokonce mě poslala Mudr. už i na registraci do porodnice a na první ozvy, tak tam zítra jedu, tak jsem celkem zvědavá co mi řeknou. Zrovna dneska jsem si říkala, že to břicho mám nějak níž.
Ahoj holky ![]()
Ja jsem dnes byla na monitoru a na zadech se to male vubec nelibilo a pulsovala rychleji nez by mela, tak jsme musely na pretoceni a v sede uz to pak slo
Jinak jsem dnes 37+0 a podle dr je vahovy odhad cca 3,5kg ![]()
@Klairs píše:
Ahoj holky
Ja jsem dnes byla na monitoru a na zadech se to male vubec nelibilo a pulsovala rychleji nez by mela, tak jsme musely na pretoceni a v sede uz to pak slo
Jinak jsem dnes 37+0 a podle dr je vahovy odhad cca 3,5kg
fíha a já doma ležím na zádech pořád…si říkám aspoň se malý může v klidu překulovat než-li na boku…a oni to asi nemají radi? ![]()
to už jsi daleko..za chvili budeš mít prďolu u sebe..doufám holky, že jak se prcci narodí, hodíte sem fotečky
![]()
Ahoj holky, můžu se přidat???potřebuji poradit, asi i povzbudit…Jsem dnes 33+0, a již tři týdny mám CS6, otevřená na prst a měkký čípek…je tu někdo se stejným nálezem, koho doktoři nestraší, že co nevidět porodí??jsem z toho špatná, týden jsem ležela v nemocnici, ted jsem doma s akutním klidem na lůžku…bříško přes den tuhne, beru magnesium…
Ahoj, já jsem 33tt a kus, občas nemůžu dýchat, hlavičku má čudla narvanou pod mými žebry, docela vopruz a bolí mě stydká kost. Jinak jsem v poho. MUDr se nelíbí čípek, tak trochu straší předčasným porodem. Ale zbytečně se nestresuju, nějak věřím, že tam ještě chce být ![]()
@caspino píše:
fíha a já doma ležím na zádech pořád…si říkám aspoň se malý může v klidu překulovat než-li na boku…a oni to asi nemají radi?
to už jsi daleko..za chvili budeš mít prďolu u sebe..doufám holky, že jak se prcci narodí, hodíte sem fotečky![]()
To bude kus od kusu, urcite zalezi i na tom, jak se na zadech citis ty.. Mne je to neprijemne, tak se to treba prenasi i na malou, nejvic v pohode se citim na levem boku nebo v polosedu a vim, ze mala taky, ale jina mamina zase nerada tyhle polohy.. Dej na svuj pocit.. ![]()
Tak mám 1. ozvy za sebou, a byla to docela bojovka, prcek si usmyslel, že se mu chce zrovna spat a ne a ne se vzbudit, nejdřív jsem ležela na zádech pak na boku, sestřička tleskala u břicha a nic
. Nakonec když jsem si sedla a sestřička mě zatřásla s břichem tak se konečně prcek umoudřil a probudil se. Pak přišla doktorka a řekla že je vše vpořádku
. Teď uvidíme co řekne moje doktorka v úterý až mě bude měřit tlak a kontrolovat taky mě.
Ahojte,
já jsem dneska 34+0 a cítím se celkem fajn až na bolení zad a kyčlí no
já malýho nejvíce zas právě cítím když ležím na zádech jinak je celkem klidný ![]()
Ahoj holky, prosim o radu jaky jste kupovaly nebo budete kupovat chuvicky? dik
,
@Klairs Já četla že na zádech se ležet nemá kvuli tomu že mrnous mačka dutou žílí která zásobuje krevní oběch spodní části těla a muže se pak ondlévat atd.
@Sisi 79 To se mrnous ještě neumoudřil a neotočil se? Jinak bolesti kičlí a stydké kosti děs ![]()
@Verunka8 píše:
Ahoj holky, prosim o radu jaky jste kupovaly nebo budete kupovat chuvicky? dik,
Ahoj, ja si vybrala philips avent sdc525 - mam doma, ale jeste jsme nezkouseli ![]()
@dundunda píše:
@Klairs Já četla že na zádech se ležet nemá kvuli tomu že mrnous mačka dutou žílí která zásobuje krevní oběch spodní části těla a muže se pak ondlévat atd.
@Sisi 79 To se mrnous ještě neumoudřil a neotočil se? Jinak bolesti kičlí a stydké kosti děs
zalezi na mamine, nektera omdli, nektere se jen spatne dycha a nektera mamina je v poho
ja jsem zvykla spat na zadech a automaticky se v noci pretacim, tak se co chvili vzbudim jak je mi to neprijemne a musim na bok…
@Klairs píše:
zalezi na mamine, nektera omdli, nektere se jen spatne dycha a nektera mamina je v pohoja jsem zvykla spat na zadech a automaticky se v noci pretacim, tak se co chvili vzbudim jak je mi to neprijemne a musim na bok…
a já zase co chvilka z boku na záda
.Teď mě překvapila taková křeč(chtěla jsem jít na poštu, mají jen do 10, bohužel, ani jsem raději nevyšla)…normálně jako by do kyčle stehna a „pipiny“
, ale naštěstí se to nerozjelo, už mám v sobě hořčíka…
hezký víkend ![]()
@Verunka8 Já je nepotřebuju vzhledem k tomu, že bydlíme v 2+1 ![]()