Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Verunka8 Moc gratuluji! Taky mám trochu problémy s vyživováním prcka, tak Tě možná budu brzy následovat ![]()
@Verunka8 …přidávám se ke gratulantům… ať vám Vojtíšek dělá jenom radost ![]()
Tak ve středu nastupuji na preindikaci, takže ve čtvrtek – v pátek nejpozději bysme měly být s malou spolu ![]()
@Klairs píše:
Tak ve středu nastupuji na preindikaci, takže ve čtvrtek – v pátek nejpozději bysme měly být s malou spolu
Vždyť už jste spolu, od samýho začátku, akorát si už budeš místo bříška hladit a chovat přímo tu svou malou princezničku.. Jééé
Já už chci taky!!!
Tak holky já hlásím že už to mám také za sebou
malá se narodila v 38+3 9.11 ve 14:35h. Jmenuje se Elisabet a vážila 2850g a 48cm
Porod byl naštěstí rychlej 2,5h ale byla to dřina
Tak holky držím palečky at vám to dobře dopadne
V pátek jsme byli na ozvách a furt mi trásli břichem aby malou vzbudili a asi jí tak naštvali že v sobotu chtěla ven
@dundunda píše:
Tak holky já hlásím že už to mám také za seboumalá se narodila v 38+3 9.11 ve 14:35h. Jmenuje se Elisabet a vážila 2850g a 48cm
V pátek jsme byli na ozvách a furt mi trásli břichem aby malou vzbudili a asi jí tak naštvali že v sobotu chtěla ven
gratulačka… pusinku princezně…papa ![]()
@dundunda píše:
Tak holky já hlásím že už to mám také za seboumalá se narodila v 38+3 9.11 ve 14:35h. Jmenuje se Elisabet a vážila 2850g a 48cm
Gratulace veliká ![]()
Přidávám pár foteček Vojtíška ![]()
@Verunka8 píše:
Přidávám pár foteček Vojtíška
to je pusina…jů, já už chci takyyy ![]()
dneska mám od rána ms bolesti a tvrdne co chvila břicho, no ale taky jak by ne, když malý tak moc kope a vrtí se…pořád lítám na wc, málá, velká
…teď to bolí zase, musím to jít zaspat…
Jinak nechala jsem si malého v pondělí zvážit a má v 35+5tt 2850g
,odhadl porodní váhu na max 3200g-3500g, tak uvidíme…
pa
@dundunda Moc gratuluji! Včera jsme se zrovna s manželem bavili, že kdyby se malýmu chtělo na svět dřív než v prosinci, tak to bude zajímavý, protože manžel v rámci práce jezdí všude možně ale prosinec už si nechá aby byl tady. Ale malej má ještě měsíc čas, tak snad se mu nebude chtít ven dřív, když má jen 2200g ![]()
@dundunda Jéje, další mimi, tady to teď bude hukot s mimčama ![]()
Moc gratuluji ![]()
Ahoj holky, mám za sebou další ozvy a utz. Vypadá to že šmudla už neroste, tak mám předběžný termín porodu na 25.11. Bude to císař, kůli poloze plodu. V pondělí ho ještě přeměří a když neřibere ani deko, tak půjdu už příští týden ![]()
Caspino, to budete mít chlapáka
Super že je vše jak má
Ten náš má asi 2,5 kila, to bude čudla malej ![]()