Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak my jdeme na věc. V 11h mám nástup do porodnice a zítra v tuhle dobu bude malej na světě, konečně ho uvidím, dají mi ho i pohladit
Pak ho budu mí tu sebe až přijedu z pooperačního, což bude okolo 12h, mezitím se o něj bude starat tatínek ![]()
Ahoj všem
Pro případ, že byste chtěli podpořit naši malou mediální hvězdu (Klárinku Č.):
Na stránkách Nymburského deníku byla spuštěna anketa o nejkrásnější miminko ![]()
Ahoj holky, oba jsme v pořádku jen jsem po té operaci pěkně zdemolovaná a na telefon- na internet nemám ani pomyšlení. Ondrášek je krásný
jsme z něj oba vydřený. Je hodný, zatim vůbec nepláče, jen u přebalování řve jak pavián ![]()
@Sisi 79. Ten je krásnej
moc gratuluji, a přeji at je pořad tak hodnej;-)
Ahoj holky, dnes je první den možného odchodu domů. Myslím že to spíš neklapne, malý nechce moc jíst, jen by u prsa spal. Mlíko se mi udělalo teprve včera. Dokud měl mlezivo, tak byl dravý. Teď má ale žloutenku, akorát na hraně naštěstí a děti se žloutenkou jsou prý hodně spavé. Tak mu u kojení musim „škodit“ abych ho udržela vzhůru. No co vám mám povídat, hormony na pochodu ![]()
[* *]
Pridavam fotecky naseho zlaticka co mame jiz 14 dni doma.
@Sisi 79 Kamarádka to měla úplně stejně. Malá měla žloutenku a u jídla jí pořád spala a skoro nepřibírala. Teď jí jsou 4 měsíce a částečně kojí a částečně dokrmuje umělým. To zvládnete!
![]()