Březen 2013 - kdo našel // ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
229
22.9.13 10:24
@dundunda píše:
Aho holky, já četla tady na emiminku že magnesium se má přestat brát měsíc před porodem, je to prý kvůli tomu, že magnésium tlumí svalové vzruchy a tím by ztížilo porod (vypuzování miminka).

Ahoj, já to někde četla taky.. Ale podle osobní zkušenosti myslím, že měsíc před je dostatečně dlouhá doba. Teď jsem asi na týden vysadila a myslela jsem, že se zblázním.. Všechno mě bolelo, každej kopanec, v noci neustále křeče do lýtek, byla jsem úplně vyčerpaná. Nic hrozného, co by se nedalo zvládnout, ale proti té pohodě, co mám, když hořčík beru, je to fakt rozdíl… A to všechno jen týden po vysazení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
22.9.13 18:07
@Jackie Lee píše:
Ahoj, já to někde četla taky.. Ale podle osobní zkušenosti myslím, že měsíc před je dostatečně dlouhá doba. Teď jsem asi na týden vysadila a myslela jsem, že se zblázním.. Všechno mě bolelo, každej kopanec, v noci neustále křeče do lýtek, byla jsem úplně vyčerpaná. Nic hrozného, co by se nedalo zvládnout, ale proti té pohodě, co mám, když hořčík beru, je to fakt rozdíl… A to všechno jen týden po vysazení!

Já to jen psala že jsem to četla a vím že někteří doktoři to neřeknou tak raději aby jste se zeptaly :pankac: Já mám necelé dva měsíce do termínu a naštěstí ty občasné bolesti se daji přežít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.13 20:41

Ahoj děvčata, tak po odmlce jsem tu.Tak Terezka má 1890g. Ještě leží na JIP neaonatologie v Praze. Má problémy s dýcháním, ale Pani doktorka říkala že se to stává u předčasně narozených. Jinak se má čile k světu a krásně nám přibívá.:-) Jinak už se těším až ji budu mít doma.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
24.9.13 20:51

@miláček123 Ahoj, to je super, že prďolka roste :srdce: :srdce: :srdce: Jen tak dál :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
24.9.13 20:52

Dneska jsme byli na vel.ult. a mame 1300 g a nádherny plny rty :* jen má Tobíček jednu ledvinu o 2mm menší ale pry to vůbec nevadí a může se to srovnat..tak doufam že bude vše vpořadku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
24.9.13 20:59

Já byla na velkém ult. a máme 1600g :D
@miláček123 Uvidíš že malá se srovná a je dobře že tak papá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
24.9.13 21:01

@ali89 @dundunda Holky, na kolikátém tt jste byly? Já jdu v pondělí a budu 30+6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
24.9.13 21:09

@Sisi 79 já jsem 29+5 tt jinak mame vše v pořadku… miluju už ted krasavce našeho :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
24.9.13 21:18

@ali89 Já už se taky děsně těším, až toho šmudlu budu držet v náručí. Včera měl škytaku, pěkně mi skákal podbřišek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
24.9.13 21:20

@Sisi 79 mě taky skáče celej pupek a přitom je tam Tobík napříč ale vlní se mi cely břicho :mrgreen: a nejvíc je,,lochtaní" do žeber :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caspino
24.9.13 21:40
@Sisi 79 píše:
@ali89 Já už se taky děsně těším, až toho šmudlu budu držet v náručí. Včera měl škytaku, pěkně mi skákal podbřišek :mrgreen:

jééé, můj Páťa má škitavku každý den, aspoň jednou za den…dnes už ji měl…a břicho se mi taky vlní sem tam..občas nadskočím/pohnu se celá :mrgreen:
Sisi máš už 3d? přidej foto prosííím :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5112
24.9.13 21:42

@ali89 Tak ještě není hlavičkou dolů? Já si myslím, že mi otočil v pátek, protože věčer se mi v přiše dělo něco, co jsem před tím ještě nezažila, úplnej vetřelec :lol: A mám teď ty pohyby malinko jiné. Jinak mě do žeber zatím nežduchá, ale hůř se miuž nějakou dobu dýchá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
24.9.13 21:47

Ahoj Caspino, ale prosimtě fotku nemám. My tam nebyli, přítel nemohl z práce-jezdí 80km každý den a my pak na ten 3D dalších 40km, takže si musí brát dovolenou na celý den. No a teď je pracovně v Itálii, do neděle. Tak uvidím jak bude mít čas pak, samotné se mi nechce :think:
A to že mimi škytají, je že se jim vyvíjí plíce, jsem četla :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
24.9.13 21:49

@Sisi 79 nee hlavičkou dolů neni, ale pra má času dost až mu napříč bude nepohodlný tak se pry nějak obratí…já vyloženě netrvam na přirozenem porodu hlavně aby byl malej v pořadu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
24.9.13 21:51

To můj Vojtíšek je pěknej divočák kope moc a hlavně na levým boku a pod žebrama. Máme cca 1800g a jsem 31+1, Na 3D jsem byla v 26+0. A od poslední kontroly je hlavičkou dolu. Jak jste na to se svojí váhou, já cca. 7kg nahoře :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí