Březen 2013 - kdo našel // ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
12.9.13 16:50

@Koopretinka No segra třeba psala že v Koline neměi ani toaleták což je teda děs :( Jinak třeba do Plzně je třeba i vlhčené ubrousky a jednorázové plenky pro prcka, jinak ještě noční košile a 2 ručníky, jeden na spodek a jeden na vršek. Tatínek peníze, foták a přezuvky :lol: Jinak už by nemělo být nic potřeba. Věci pro prcka doveze pak tatínek až pro nás pojede :lol: No a my maminky co nemáme manžela tak nezapomenout ten papír z matriky :lol: No čas ještě máme ale zase to utíká, tak aby nás to pak nepřekvapilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caspino
12.9.13 17:24

3d utz

Tak jsem doma z 3d utz.Jak mudr říkala, už bude velký a bude prd vidět…máme tedy obličej z profilu, jinak je zabořen do placenty, jako vždy:)video by nešlo nahrát už vůbec. Máme macka jsem dnes 27+1 a vážíme už 1200g a dle utz jsem 29tt. Změřit už ho nešlo. Jinak mi přijde na fotce jak „dospělý“ a ne miminko, ale to asi klamou ty stíny :roll:
Tak aspoň jsem si udělala výlet do Ostravy, jinak pořád jen hnipu doma a pospávám ;)
Já už mám do porodky vybráno oblečeníčko pro prcka teď taky ještě sebe, nakoupit vložky, kalhotky a pod.Na netu je seznam, ale 19.9 jedu na předporodní kurz a tam nám jistě dají seznam, nebo nám řeknou co si vše vzít.
mějte se :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5112
12.9.13 17:34

Ahoj Caspino, téda to je macík :lol: Nám na 3D nic kloudně neřekli, mimi tam bylo divně, vůbec nespolupracovalo. 30.9. jdu na velký ultrazvuk, tak váhu se dozvím až tam.
Jéé, tak to dej vědět co na tom kurzu, jetli to stojí za to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
12.9.13 21:52

Začala mě hrozně pálet žáha, zlobí to taky některou zvás? už nevim co by mi pomohlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caspino
12.9.13 21:54
@ali89 píše:
Začala mě hrozně pálet žáha, zlobí to taky některou zvás? už nevim co by mi pomohlo :nevim:

nooo, to si píš…mě už to pálí nějaký ten pátek…je to srašný, že? Vrací se i šťávy a někdy jak ležím tak začnu kašlat jak mě to pálení dusí…doktorka říkala normální sodu..ale tak já to vždy nějak přečkám :nevim:

• Citovat
  • Upravit
caspino
12.9.13 21:57
@Sisi 79 píše:
Ahoj Caspino, téda to je macík :lol: Nám na 3D nic kloudně neřekli, mimi tam bylo divně, vůbec nespolupracovalo. 30.9. jdu na velký ultrazvuk, tak váhu se dozvím až tam.
Jéé, tak to dej vědět co na tom kurzu, jetli to stojí za to ;)

sisi já jsem objevila Mudra tady kousek od nás…a říkal, že když se s tím pohraje a třeba se to zkouší půl hodiny tak vzniknou i pěkné fotky..no nesmí se to asi vzdát hned, jak uvídí, že má prcek zabořenou hlavu do placenty.
Jen te´d budu hledat info, jestli nevadí a neškodí časty 3d utz…tak byla jsem dneska..a teď budu mít do příštího týdne klid…bez utz..uvidím kdy mě objedná…
Ty jsi byla taky a půjdeš znovu, že? A jak dlouho Ti jezdil po břiše…? Mě cca 5minut…ale cítila jsem jako by to vyzařovalo teplo a vydávalo to nějaké vlny..páč normální utz neslyším vůbec…tož nevím mno… :nevim: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
104
12.9.13 21:57
@caspino píše:
nooo, to si píš…mě už to pálí nějaký ten pátek…je to srašný, že? Vrací se i šťávy a někdy jak ležím tak začnu kašlat jak mě to pálení dusí…doktorka říkala normální sodu..ale tak já to vždy nějak přečkám :nevim:

no děj a hrůůza, někde jsem četla ležet na levem boku že se ti pak ulevi ale mě to zabíra jen na chvíli, zítra si dojdu k dr, at mi něco doporuči :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caspino
12.9.13 22:00
@ali89 píše:
no děj a hrůůza, někde jsem četla ležet na levem boku že se ti pak ulevi ale mě to zabíra jen na chvíli, zítra si dojdu k dr, at mi něco doporuči :)

mě levý bok nezabírá vůbec, jak to chce pálit tak to páli v kterékoliv pozici…zřejmě Ti řekne, že to k tomu těhu patří…mimísci nás tlačí do žaludku a nemůže tak pracovat jak by měl. CO mě ještě teď ale fakt dost trápí je neustálé navštěvování wc…i v noci..a taky se mi stalo, že jsem byla po wc..seděla jsem na gauči a jak jsem se zvedla tak jemný čurek po nohách..prostě se to tlačí ven..no síla…:-)

• Citovat
  • Upravit
104
12.9.13 22:04

To já už taky měla..takovy maly ušlí čurky,,,stane se no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
13.9.13 08:25

Mě taky pálí hrozně žáha soda mě nezabírala tak sem s koupila na doporučení doktora Rennie a musím říct že fakt zabralo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
13.9.13 08:41

@ali89 Mě na žáhu pomáhá jedině vychlazeny mlíko :palec: A to mě pálila tak týden v kuse, ale to mlíko bylo jediny co pomohlo a mám klid..A když zase začne, tak stačí trocha a v pohodě :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
13.9.13 08:44
@caspino píše:
mě levý bok nezabírá vůbec, jak to chce pálit tak to páli v kterékoliv pozici…zřejmě Ti řekne, že to k tomu těhu patří…mimísci nás tlačí do žaludku a nemůže tak pracovat jak by měl. CO mě ještě teď ale fakt dost trápí je neustálé navštěvování wc…i v noci..a taky se mi stalo, že jsem byla po wc..seděla jsem na gauči a jak jsem se zvedla tak jemný čurek po nohách..prostě se to tlačí ven..no síla…:-)

Chtělo by to posilovat pánevní dno na ty malé nehody :lol: pak by se to nemělo stát :D http://www.vedomezenstvi.cz/…zacatecniky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
13.9.13 08:51

Ahpj Caspino, my měli jít znova tuhle středu, ale přítel se nemohl urvat z práce 8o Samotné se mi nechtělo, když už bych za to měla platit, tak ať maj aspoň zážitek 2 lidi. Ani moje mamina nemohla, děláme spolu v páci a musel by se zavřít krám :think:
Jinak nám to právě dělal asi 35 minut, s tím že normální ultrazvuk a když si myslel že je to dobře vidět, tak to přesnul na 3D. Ten náš prďola měl po celou dobu před obličejem chuchlalec pupečníku, do kterého si kousal :D a když jsme to pak zkoušeli znova, tak si dal ještě předloktí přes oči :mrgreen: Naháněli jsme střídavě obličej a pohlaví :lol: Tak aspoň že nakonec trochu roztáhl ty nožky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
15.9.13 09:23

@miláček123
Ahojky, tak jak se máte s malou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caspino
15.9.13 20:18
@Sisi 79 píše:
Ahpj Caspino, my měli jít znova tuhle středu, ale přítel se nemohl urvat z práce 8o Samotné se mi nechtělo, když už bych za to měla platit, tak ať maj aspoň zážitek 2 lidi. Ani moje mamina nemohla, děláme spolu v páci a musel by se zavřít krám :think:
Jinak nám to právě dělal asi 35 minut, s tím že normální ultrazvuk a když si myslel že je to dobře vidět, tak to přesnul na 3D. Ten náš prďola měl po celou dobu před obličejem chuchlalec pupečníku, do kterého si kousal :D a když jsme to pak zkoušeli znova, tak si dal ještě předloktí přes oči :mrgreen: Naháněli jsme střídavě obličej a pohlaví :lol: Tak aspoň že nakonec trochu roztáhl ty nožky :potlesk:

Já jsem se tedy objednala znovu na 3d, tentokrát tady u nás v N. Jičíně…jdu až na 3 hodiny, už se těším, snad se povede více.
Jinak za měsíc začnu pít maliník a začnu užívat homouše jo a ještě jsem četla mazat hráz olejíčkem..vše stačí od 32tydne…nooo, utíká to utíká :jazyk: :srdce: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky