Březňátka 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1450
11.7.06 13:58

To si piš, že to je doma zvláštní, někde jsem četla, že je to vlastně neustálý boj o dominanci, tak se vlastně nenudíme, ale máme samozřejmě oba vždycky pravdu, ustoupit je problém atd, ale nakonec se nějak domluvíme :D jo a starší syn je kozoroh, což je teda taky síla a mladší je ráček a to je fakt zlatíčko, né že by starší nebyl, ale je to taky tvrdohlavej mezek :D

Tak s tím metříkem jsem to nenašla,tak se musíš spokojit s mým výkladem:
stránky např. www.tickerfactory.com , www.lilypie.com , tam si odklikej postupně jaký typ, který obrázek, od kterého data se má počítat a na poslední stránce se ukážou tuším 4 okna, skopíruj bb Code (ten druhý), pak si najed na emimču na Nastavení, vlož ten bb Code do Podpisu, zaškrtní připojit podpis - ANO, a odešli :wink:

Danielo, já vám v červnu zas záviděla, že už rodíte a že máte ty drobky u sebe a my pro změnu sníme o holčičce. Tak at pěkně rostete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
11.7.06 13:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.7.06 14:01

Já se držím hesla, proč to dělat jednoduše, když to jde složitě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
11.7.06 14:02

Dendulka - děkuji, mám pocit, že ta naše roste až moc. Dneska jsem dávala fotky do galerky, tak zkus mrknout.
Jinak přeji, aby se ti splnil sen a narodila se ti ta holčička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
11.7.06 14:06

Ahoj,
Dendulko, je mi špatně jen opravdu trochu, takovej divnej pocit v žaludku, na zvracení to není. Zato jsem bohužel začala mít, přesně jako s Ondrou, příšernej odpor k zeleninovým salátům. Jinak je jím každý den, ale teď prostě nemůžu - bohužel. Tak jsem si dnes koupila vepřovou šunku, na tu jsem měla strašnou chuť :( . No každopádně doufám, že to nedopadne jako minule a nepřiberu 17 kg…

Lau, ten metřík : no buď lilypie.com nebo tickerfactory.com. Podrobných návodu je na e-miminu mraky, určitě najdeš. Vytvořit ho je na těch uvedených stránkách jednoduchý, horší pro mě bylo to udělat, aby byl vidět tady na e-mimi. No šla jsem podle nějakýho toho návodu a podařilo se.

Daneilo, no když byl Ondrovi měsíc, tak jsem si to teda taky neuměla představit, hlavně teda jsem si nedokázala představit, že ještě jednou vydržím porod. Po porodu jsem si říkala: „To je ale škoda, budeme mít jen jedno dítě, do druhého porodu bych nikdy nešla.“ .................... No a vidíš.
No a na psychickou a fyzickou přípravu na 2 děti takhle blízko za sebou mám 8 měsíců, tak snad to nějak zvládnu. :D Dendulka se určitě podělí o bohaté zkušenosti… :lol:
 Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
11.7.06 14:13

Jo Dendulko, ještě k tomu kojení.
Přála jsem si, aby mi to vydrželo alespoň těch 6 měsíců plně kojit. To jsme zvládli, pak jsme začali s příkrmy, ale kojení máme pořád rádi Ondráš i já. Tak si myslím, že ještě tak ty dva měsíce do jeho 1. narozenin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.7.06 14:15

Danielo, mrkla jsem na fotky, no Elen je tedy pěkňoučká, je vidět, že dobře papká a má tolik vlásků 8O Moji kluci měli do roka na hlavě jen 3 chlupy a ty jsem jim česala do kohouta :D A jak jsi to proboha udělala, že vypadáš po porodu tak dobře? Já šla z porodnice s váhou 74 kg a rodit jsem šla s 85kg a u staršího výchozí váha 65 kg, u mladšího 61 kg, pak jsem shodila na 53 kg, no a ted mám 66 kg, já snad těhotním jen když mám přes 60 8O No co, po porodu se pustím do cvičení :roll: Jo a mimochodem mladší synek je taky v červnu - 23.

PETT, já jsem dnes měla knedlo,zelo,vepřo a pořád mi ještě neslehlo, měla bych se nad sebou zamyslet :roll: :roll: :roll: Jo a ty zkušenosti, předtím se používalo něco jinýho a navíc mi to připadá stráááášně dávno, vlastně začínám odznova :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
11.7.06 15:09

Ahoj,
vy teda jedete. Nestíhám ani číst!. Vítám Lau! Julinka jo? Tak tu my máme taky vybranou, když to bude holčička. U kluka zatím nevíme.
Holky najela jsem si na ty stránky gynstaru a TP mám dle nich 8.3.06 a přitom na www.9mesicu.cz jsem si to spocitala dle ms na 9.3.06, tak nevim.
Jinak je mi pořád stejně zle. Jen navečer je mi fajn.
Zatím pa
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.7.06 15:16

Ahoj Jani, tak na 9měsíců.cz mi to vychází taky o den dýl, ale všude jinde ne. Však je to jedno, den sem, den tam :D Tady to bude samá Jůlinka :wink: Můj přítel pořád otravuje s Maruškou, já nechcíííííí! ale už se začínám podvolovat (stejně to bude určitě kluk)..se mnou je to těžký, na každým jménu si něco najdu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
11.7.06 15:19

Dendul,
my když jsme vybírali jména na Jíru, tak jsme si vždycky říkali, jak mu budou děti nadávat. Jenže pak jsme usoudili, že by jsme ho asi nepojmenovali :lol: . Já taky asi budu mít kluka, jelikož mám stejné těhu, teda zatím. Moc se nám líbí Radim, ale ještě je čas na výběr. Počkáme na 2 utz, kde nám řeknou pohlaví.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
11.7.06 15:20

Dendul a ty jsi měla stejné druhé těhu jako první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.7.06 15:23

Právě že neměla, u staršího mi bylo blbě do 6. měsíce a chtělo se mi omdlévat a u mladšího mi blbě nebylo vůbec, ale bolely mě hrozně kyčle, jinak dobrý. No a ted v únoru mi blbě bylo, ale úplně jinak než u prvního a ted mi blbě není vůbec. Podle toho bych asi na pohlaví neusuzovala, ale taky si to nechám říct, ale nikomu to neřeknu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
11.7.06 15:24

Holky,
mě to na tom gynstaru vyšlo taky o den dřív na 6.3.
 P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.7.06 15:29

A ještě se řídím na www.miminko.com ,tam vyjede taková pěkná dlouhá tabulka se vším všudy, jako kdy mají být srdeční ozvy, pohyby atd, zkuste to :wink: Dala jsem si to tam podle početí, docela dobrý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5798
11.7.06 15:36

Ahoj holky!

Sem k vám sice nepatřim (a už to ani nestihnu, ale DUBEN 2007 to jistí :lol: :lol: :lol: ). Přeju vám krásné a bezproblémové těhotenství!!

Dendulko chtěla jsem se tě zeptat - co ti na to řekla vůbec dr., že jsi těhu v 6ti nedělí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí