Březnovky 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5010
7.2.16 12:13

@jitam No mě z toho asi měsíc po porodu odskočily žebra od páteře, super věc. Asi čtyři dny jsem se nedokázala postavit, mohla jsem se přemisťovat jen velmi pomalým lezením po čtyřech, malou jsem tahala za sebou na dece po zemi. Máme patrový domek, zdolat s malou schody do přízemí mi trvalo asi hodinu. Doufám, že teď to bude lepší, hned od porodnice začnu šátkovat, abych se vyhnula jednostranné zátěži. Ven budem taky chodit se šátkem, malá ještě nebude bezkočárková, tím mi aspoň odpadnou starosti, kde nechat kočár s miminem, až půjdu někam, kam se s kočárem nedá.

Jinak teda uvažuju o někom na pomoc s nákupama a úklidem, když chlap není ochoten pomoci, ať aspoň platí. Ale vůbec nevím, kde sehnat někoho solidního :-( Navíc bydlíme dost mimo, takže ta osoba by musela být ochotná dojíždět k nám autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
7.2.16 12:14

Tak jsem to zkusila založit, čekám na schválení;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
7.2.16 12:49

Jeee ja si rikala proč to tak poskakuje a necekala sem ze muze mit skytavku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
7.2.16 13:04

@xxpav.ka Dnes v noci mě malá taky probudila se škytavkou, hopsal mi z toho celý bok a v posteli to bylo dost nepohodlné.

Na víkend jsem tu měla sestru a včera navečer malá tak dováděla, že na to sestra jen nevěřícně koukala a dohadovala se se mnou, že tohle přeci musí bolet jak mi napíná břicho :-D. Říkala malé, že je to vetřelec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
7.2.16 13:07

@Dancing27 Takhle říkal manžel dceři :lol: V tomhle těhotenství už s ním břicho a pohyby radši neřeším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
7.2.16 13:35

Tak hlasim se z nemocnice.. Snad se jeste v brisku chvilku udrzime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
7.2.16 15:09

@Suzuveverka Já jí říkala, že nemá žádná chapadla nebo tak, takže to není vetřelec :D. Malá jí to pak vrátila, když jí sestra poslouchala srdíčko, tak jí kopla do hlavy :mrgreen:

@Baruss008 To zvládnete, držíme pěstičky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
7.2.16 17:53

@Suzuveverka ja si necham taky dovazet jidlo pro chlapa, at nemusim kazdy den pro nej varit… poptam se v ZS, to byva vetsinou i s dovozem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
7.2.16 17:54

@Baruss008 posilam hodne sil a miminko at jeste chvilku pocka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
7.2.16 19:08

Dekujeme uz nam pichli injekci na vyvinuti plic. :,( a cely den jsem na kapacce… Takze doufam ze me jeste pusti domu.. Rodit cca 180km od domava se mi nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6719
7.2.16 19:55

@Baruss008 Také držím palečky, ať to dobře dopadne!!! :hug: A ve kterém jsi tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
7.2.16 20:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
7.2.16 20:05

34tt dneska koncim. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
7.2.16 20:11

@Baruss008 Tak držím palce, ať je to v pořádku a dojedeš domů ještě s miminkem v bříšku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
7.2.16 20:16

@jitam To tady u nás asi fungovat nebude, pochybuju, že by někdo zajížděl k nám do osady. Až budu v porodnici, může si chlap zajít do hospody, návrat z porodnice předpokládám proběhne tak, že mi před porodnicí předá klíčky od auta a starší dítě a pak už to bude jen na mě. Možná z té místní restaurace by jídlo dovezli domů, je to jen něco přes kilometr, zeptám se tam, až pojedu kolem. Budu taky muset nějak vyřešit jídlo pro sebe a pro malou pro případ, že bych nebyla schopná hned zajistit nákupy a vaření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí